TSK duyurdu! Kritik isim öldürüldü

TSK ve MİB'in Sincar'daki operasyonunda kırmızı listedeki "KCK Sincar sorumlusu" Mam Zeki Şengali kod adlı İsmail Özden etkisiz hale getirildi.

GİRİŞ 15.08.2018 22:50 GÜNCELLEME 16.08.2018 11:04
Bu Habere 65 Yorum Yapılmış

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) ile Milli İstihbarat  Teşkilatı (MİT) Başkanlığı tarafından, Irak'ın kuzeyindeki Sincar bölgesine bugün  düzenlenen ortak operasyonda, PKK'nın sözde elebaşlarından KCK yürütme konseyi  üyesi "Mam Zeki Şengali" kod adlı İsmail Özden etkisiz hale getirildi. 

Milli Savunma Bakanlığının Twitter hesabından yapılan açıklamada, MİT  ile TSK'nın müşterek operasyonuyla İçişleri Bakanlığının Terörden Arananlar  Listesi'nde "kırmızı" kategoride bulunan PKK/KCK bölücü terör örgütünün sözde  yürütme konseyi üyesi ve Irak kuzeyi Sincar sorumlusu "Mam Zeki Şengali" kod adlı  İsmail Özden'in etkisiz hale getirildiği bildirildi.

 

 

YORUMLAR 65
  • EFE 5 yıl önce Şikayet Et
    helaaal Allah Razı olsun Efeler
    Cevapla
  • acil 5 yıl önce Şikayet Et
    tsk gelen uçakları, uçakların gidiş yönünü, uçaklardan atılan bombaların hangi noktaya düşmekte olduğunu ve boyutları ile etki alanını gösterecek bir cihaz geliştirmeli.
    Cevapla
  • zzz 5 yıl önce Şikayet Et
    ALLAH hain, terörist ve yardımcı ve yaltakcılarının oyunlarını başlarına çalsın kahru perişan etsin vatanını milletini seven herkesinde YAR ve YARDIMCISI olsun
    Cevapla
  • Vstansever 5 yıl önce Şikayet Et
    Hepsini gebertin
    Cevapla
  • cemil 44 5 yıl önce Şikayet Et
    bu amerikanin bu kadar kudurmasinin diger sebebi de cok bahsedilmeyen pkk operasyonlari
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Hazar Denizi'nde güvenliği sağlamak için Türkiye ile temasa geçtiler!
Trabzonspor'dan Fenerbahçeli oyunculara: Biz sizi futbolcu sanıyorduk