Ünlü işadamı için takipsizlik kararı

Ünlü işadamı Cem H'nin yalan olduğu belirtilen bir haberden yola çıkarak Türklüğe hakaret ettiği iddiasıyla hakkında yapılan suç duyurusuna 'takipsizlik' kararı verildi.

Ünlü işadamı  için takipsizlik kararı
Ünlü işadamı için takipsizlik kararı
GİRİŞ 21.09.2007 22:28 GÜNCELLEME 08.06.2013 17:29
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Avukat Mehmet Sevim tarafından Türklüğe hakaret ettiği gerekçesiyle hakkında suç duyurusu yapılan işadamı Cem H. için savcılık 'takipsizlik' kararı verildi.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı iddiayı kanıtlayan herhangi bir delil olmadığı ve suç duyurusunda geçen ve Hakko'ya ait olduğu iddia edilen sözlerin söz konusu suç kapsamına girmediği gerekçesiyle 'takipsizlik' kararı aldı. 

İşadamı Cem H.nin organizasyonunu gerçekleştirdiği bir davette, '22 Temmuz'dan sonra neler olacağını göreceksiniz. Bizi azınlık görenler bu ülkedeki patronların kim olduğunu görecek. Cem Uzan dahi 3 sene önce elimi öperdi, şimdi bizden oy istiyor. Amerika ne derse o olur. Biz ülkenin Musevi vatandaşları olarak patronuz. Siz işçisiniz. Vakko olarak da, hepinizi giydiriyoruz. Bayıla bayıla, övüne övüne Vakko'dan giyiniyorsunuz. Bu gece de benim paramla oluyor, sinirlendirmeyin beni keserim reklamları' dediği iddia edilmiş ancak daha sonra bu iddianın yalan bir habere dayandırıldığı öne sürülmüştü.

 

Haberle ilgili Cem H.'dan gönderilen yazılı açıklama

 

Cem H.'den hakkındaki iddialara cevap

YORUMLAR 6
  • oğuz aydın 16 yıl önce Şikayet Et
    türküm diye geçinen azınlık. türkün türkten başka dostu yoktur ve de kesinliklede olamaz.bu söz atalarımız boşuna söylememiş.demekki her millete kucak açmak hayırlı bi iş değil.ders alıp ders vermeyi bilen bi ülkenin vatandaşı olarak insanların artık sonlarının geldiğini insanın hal ve hareketlerinden anlayabilirsiniz.insan kendini yönetemez duruma gelir ve patavatsız bir şekilde konuşur.bence cem hakkoda bu duruma gelmiştir.kendi şirketinin göz önünde bulunmaması ve işlerinin iyi gitmemesi bunu göstermektedir.
    Cevapla
  • ADEM YAKUT 16 yıl önce Şikayet Et
    doğru söylemiş . tembellikten geri kalmışlıktan yahudilerin kölesi olduk.bir hesap makinesi bile üretemiyoruz...
    Cevapla
  • Kadir Alp Türkoğlu 16 yıl önce Şikayet Et
    soykırımdan kurtardık. Besle kargayı oysun gözünü.İlk önce bunlar sonra da Saddamdan kaçanlar.Ama türkler artık bilinçeliniyor.
    Cevapla
  • Kadir Alp Türkoğlu 16 yıl önce Şikayet Et
    yahudiler ve diğerleri. Siyonistler bu ülkedeki en azılı türklük düşmanıdırlar.Ve diğer bir takım kendisi gibi mali açıdan güçlü olmayan ırkları piyon olarak kullanırlar.türkiyede türk olma da ne olursan ol yani.Ermeniciler,pkklılar iyi okusun.yalnızca yahudiler için bir piyonsunuz.Ve yahudiler şahmat için piyonlarını feda ederler...
    Cevapla
  • naz aamir 16 yıl önce Şikayet Et
    yorumsuz. artık eskisi gibi satış yapamıyor, ben daha o yahudini dükkanından içeri girmem, bunuda herkese tavsiye ederim.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Başkan Erdoğan'dan Kürecik iddialarına cevap: Türkiye böyle bir şeye izin vermez
ABD'de üniversiteler Gazze için ayaklandı! Akademisyenler ters kelepçe