BM'den kritik açıklama: Türkiye ve Rusya...

Soçi'de bir araya gelerek Suriye konusunda görüşen ve mutabakat gerçekleştiren Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin görüşmesinin ardından Birleşmiş Milletler'in Suriye danışmanı Jan Egeland'dan açıklama geldi

BM'den kritik açıklama: Türkiye ve Rusya...
BM'den kritik açıklama: Türkiye ve Rusya...
GİRİŞ 20.09.2018 14:45 GÜNCELLEME 20.09.2018 14:47
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Birleşmiş Milletler'in Suriye danışmanı Jan Egeland, Türkiye ve Rusya'nın İdlib anlaşması detayları üzerinde halen çalıştıklarını, büyük bir katliamı engelleyebileceklerini söylerken, "Türk-Rus İdlib planı birçok bölgede savaşın seyretmeyeceği anlamına geliyor. Fakat silahlı gruplar arasında daha fazla çatışmalar olabilir. " ifadelerini kullandı.

Hafta başında Rusya'nın Soçi kentinde Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin bir araya gelerek Suriye konusunda önemli detayları ele almış ve bir mutabakat gerçekleştirmiş, ülkelerden de İdlib için önemli bir adım atıldığına dair destek açıklamaları gelmişti. 

 

 

YORUMLAR 1
  • Talha 5 yıl önce Şikayet Et
    Ne silahlı grupmus arkadas uydurma mazeretlerle suriyeyi yerle bir eden de birlesmis milletler. Silah grup dedikleri 5 10 bin tane militan hepsi paralı parayı da birlesmis milletlere mensup birkac haydut devlet öduyor.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Resmen Türkiye’nin 50 milyar TL’sini çaldılar! Vergi oyununun dev faturası...
Miçotakis'ten Yunan S-300'ünün Ukrayna'ya sevkiyatına veto