Instagram hesabı nasıl dondurulur? Hesabı tamamen silme işlemi...

Dünya çapında en popüler uygulamalardan biri olan Instagram, ülkemizde de hemen hemen herkes tarafından aktif olarak kullanılmaktadır. Çoğu kişinin zorlandığı Instagram hesabını tamamen silme veya geçici olarak dondurma işlemlerinin nasıl yapıldığını açıklıyoruz. Detaylar sırasıyla haberimizde...

Instagram hesabı nasıl dondurulur? Hesabı tamamen silme işlemi...
Instagram hesabı nasıl dondurulur? Hesabı tamamen silme işlemi...
GİRİŞ 22.10.2018 09:44 GÜNCELLEME 22.10.2018 09:44
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

En aktif kullanıcı kitlesine sahip sosyal ağlardan biri olan Instagram, sahip olduğu kaliteli filtreler sayesinde oldukça başarılı fotoğraflar sergileyen bir fotoğraf paylaşım uygulaması. Sosyal ağların gelişimi ile birlikte çok vakit harcadığını veya artık kullanmak istemediğini düşünen kullanıcıların merak ettiği soruların başında, ‘’Instagram hesabı kalıcı olarak nasıl silinir’’ veya ''Instagram hesabı dondurma işlemi nasıl yapılır'' soruları yer alıyor. Bizler de bu haberimizde sizlere Instagram hesabı ile ilgili merak edilen şeyleri açıklayacağız.

INSTAGRAM HESABI NASIL SİLİNİR?

Instagram kullanmaktan çok sıkıldığınızı veya çok zaman harcadığınızı düşünüyor ve hesabınızı tamamen ( kalıcı olarak) silmek istiyorsanız; öncelikle masa üstü üzerinden hesabınızı açın. Ardından BURAYA tıklayın. Tıkladıktan sonra aşağıdaki gibi bir ekran karşınıza çıkacak.

Instagram Hesabı Silme

Karşınıza çıkacak olan ‘’Hesabını neden siliyorsun’’ sorusuna seçenekler üzerinden cevap verin ve şifrenizi girin. Onay verdiğiniz takdirde hesabınız tamamen silinecektir. İşte Instagram hesabı silme işlemi bu kadar basit.

Instagram Hesap Silme

INTAGRAM HESABINI DONDURMA İŞLEMİ NASIL YAPILIR?

Hesabınızı tamamen silmek yerine, bir süreliğine dondurmak işlemi de yapılabilir. Hesabınızı dondurduğunuzda dışarıdan hiçbir kullanıcı sizi göremez, yorum yapamaz veya arkadaş olarak ekleyemez. Sadece geçmiş beğenileriniz ve takipçileriniz saklı tutulur. Peki Instagram hesabı dondurma işlemi nasıl yapılır?

Instagram hesabınızı geçici olarak dondurmak istiyorsanız BURAYA tıklayarak giriş yapın. Karşınıza aşağıdaki gibi pencere açılacaktır. Açılan sayfadaki ''Hesabını Geçici Olarak Kapat'' sorusuna herhangi bir cevap verip ardından şifrenizi girerek hesabınızı dondurabilirsiniz.

Instagram Hesap Dondurma

YORUMLAR 3
  • havin doski 30 4 yıl önce Şikayet Et
    Silmek istyurum
    Cevapla
  • Nuran güçlü 5 yıl önce Şikayet Et
    Silmek istiyorum
    Cevapla
  • Nuran 5 yıl önce Şikayet Et
    Silmek istiyorum
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Hazar Denizi'nde güvenliği sağlamak için Türkiye ile temasa geçtiler!
Irak'la uzlaşma sağlandı, PKK'ya en büyük darbe geliyor! 40 km. derinliğe inilerek...