Erdoğan noktayı koydu! 'Bizim andımız...'

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, Danıştay'ın öğrenci andı kararı ile ilgili, ''Bizim andımız İstiklal Marşımızıdır, ondan daha güçlü bir and olabilir mi? İstiklal Marşımızla beraber yolumuza devam ediyoruz. Ben Türküm ama Türkçü değilim, böyle yaparsak biz kendi değerlerimizle çatışırız.'' ifadelerini kullandı.

Erdoğan noktayı koydu! 'Bizim andımız...'
Erdoğan noktayı koydu! 'Bizim andımız...'
GİRİŞ 03.11.2018 12:40 GÜNCELLEME 03.11.2018 13:34
Bu Habere 28 Yorum Yapılmış

Konuyla ilgili sert bir açıklama yapan Başkan Erdoğan, ''Gazeteci kılıklı provokatörler ekrandan kin kusmaya başladı'' dedi.

Erdoğan'ın açıklamaları şu şekilde; 

 

 

Andımız konusunda Danıştay'ın kararının ardından sosyal medyada, bazı yayın organlarında çıkanlar kararlılığımızı daha da artırdı. İçerik itibarıyla bu metin, bu milletin kültürünü, bakışını ortaya koyan bir metin değildir. Bizim andımız İstiklal Marşı'mızdır. İstiklal Marşı'ndan daha güzel bir ant olabilir mi? Kimse Türklüğünü inkar etmiyor ki. Ben Türk'üm, Türkçü değilim. İslam, ırkçılığı reddeder. Bu metin ezanı Türkçe okutmak isteyenlerin metnidir. Gazeteci kılıklı provakatörler ekranlardan kin kusmaya başladı. Kimi sözde hukukçuların, televizyonlarda Türkçe ezan zulmünü bile tekrar dillendirenler oldu.

YORUMLAR 28
  • Abdulhamit Han 5 yıl önce Şikayet Et
    Reis ne diyorsa O,
    Cevapla
  • Han 5 yıl önce Şikayet Et
    Devletim ve başkan Erdoğan için canımı seve seve veririm. Ama bir kürt vatandaşlar olarak türküm demek inanın zoruma gidiyordu. Belki yanlış anlayacak olanlar vardır ama farzedinki siz İngilterede yaşıyorsunuz ve her sabah olulda bir türk olarak “ingilizim” demek zorunda kalıyorsunuz. İnanın zorunuza giderdi. Bundan dolayı sayın başkanımızın kararını yerinde buluyorum. Bizim andımız ilk önce kelim-i-şaadet ondan sonra istiklal marşımızdır. Vesselam
    Cevapla
  • Siyahzambak 5 yıl önce Şikayet Et
    Allah bu zihniyete birdaha fırat vermesin.Bizede değerlerimize sahip çıkacak şuur ihsan etsin.
    Cevapla
  • Ahmet Turhan 5 yıl önce Şikayet Et
    Maksat Muhalefet olsun bu zihniyet için And bahane, Ezan Türkçe okunurken bu kadar bağıra bilmişler mi Davaları İslam bunların .......
    Cevapla
  • cahit57 5 yıl önce Şikayet Et
    Doğru karar.Ben de türküm ama and ırkçılıktan başka birşey değil.Almanya da yaşayan Türklere almanlar almanım doğruyum çalışkanım demeleri hoşunuza gider mi?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
120 yıldır alem yapan ailenin son ustası: Rıza Akbalış...
İsrail lobileri engellemeye çalışıyor: Erdoğan'ın ABD ziyaretinde son durum ne?