CHP'den büyük skandal! Stadı kiraya verdiler

CHP’li Avcılar Belediyesi, Atatürk Stadyumu gelir getirsin diye bir tur şirketine kiraya verdi. Kiralama yapan şirket, stadyumu oto pazarına dönüştürdü.

CHP'den büyük skandal! Stadı kiraya verdiler
CHP'den büyük skandal! Stadı kiraya verdiler
GİRİŞ 20.11.2018 11:34 GÜNCELLEME 20.11.2018 14:45
Bu Habere 25 Yorum Yapılmış

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Ankara’da CHP’li belediyeler toplantısında “Nefes almak istiyorsanız CHP’li belediyelere gidin” diyerek öve öve bitiremediği belediyelerin hali içler acısı. Borç batağındaki Avcılar Belediyesi skandal bir gelir kararına imza attı. Avcılar’daki 12 amatör spor kulübünün maçlarını yaptığı Avcılar Atatürk  Stadyumu gelir getirsin diye bir tur şirketine kiraya verildi. Kiralamayı yapan şirket, 20 milyon liraya yapılan stadyumu modifiyeli araçların satıldığı açık oto pazarına dönüştürdü. Modifiyeli arabalara tutkun çok sayıda genç bir anda stadyuma akın etti. 

 

 

SAHADA PATİNAJ ÇEKİLDİ 

Sosyal medyada bu skandalla ilgili paylaşımda şu ifadelere yer verildi: “Sahte spor sevdalılarının, sahte hizmet sevdalılarının hali !!! Bir antrenman sahası bile üretemeyen Avcılar Belediyesi’nin var olan stadyumu nasıl kullandığını tüm Avcılar görsün. Atatürk’ün adının verildiği bu içler acısı duruma düşüren belediye yönetimi Federasyon'u arayarak ''Sahada önemli bir etkinliğimiz var maç vermeyin'' diyerek Avcılar takımlarını başka ilçelere yönlendirmesi çok daha büyük bir rezalet. Geçen sene UEFA Şampiyonlar Ligi Gençlik Ligi maçları oynanan Atatürk Stadı, Avcılar'ın tek sahası. Satışa hazır araçların sahada patinaj çektiğini, sahanın üzerinde gezinenlerin ellerindeki sigara izmaritlerini yeşil zemine attıklarını da gören olmuyor...''

 

 

ATATÜRK İSMİNİ BİLE SİLDİLER

Belediye, Avcılar Belediye Stadyumu olan tesisin ismini değiştirerek Atatürk Stadyumu yaptı. Ardından kapalı tribünlere ''Atatürk'' ismi yazıldı. Ancak dün çekilen fotoğraflarda Atatürk isminin kaldırıldığı gözden kaçmadı. 

KILIÇDAROĞLU'NDAN ÖVGÜLER

Kılıçdaroğlu, Ankara'da CHP'li belediyelerin katıldığı bir etkinlikte şunları söylemişti: İstanbul’un kimliği, görkemli tarihi yok olmuştur, ranta yenik düşmüştür. Kefes almak istiyorsanız CHP’li belediyelerin olduğu yerlere gideceksiniz. Kalktılar belediye başkanlarımıza saldırdılar ama halk sahip çıktı. Şehri rantiyeye teslim edenlere böyle bir saldırı yoktur. Rantla mücadele edenler için böyle bir risk vardır. 

Ercan Öztürk / Akşam

YORUMLAR 25
  • mehmet 5 yıl önce Şikayet Et
    ülkemiz chp ziniyetinden kurtarabilirsek. çok ileri gideceğiz. ama malesef geri kalıyoruz hep.
    Cevapla
  • Çelebi 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu sözde Atatürkcü geçinenler varya Çankaya kökünü hazineye çok büyük parayla 1949 yılında satmışlar bu parayla bir anıt mezar bile yapıp naaşı defnedememişler 1953 yılında Menderes tarafından gerçekleşti bunların stadı kiraya vermeleri normaldir.
    Cevapla
  • Mizah 5 yıl önce Şikayet Et
    Sonrada yandaşın birine sahayı çimlendirme ihalesi verir. Aldığı paranın iki mislini öder. CHP değişmez , devlete zarar olsun da ne olursa olsun.
    Cevapla
  • il☆can 5 yıl önce Şikayet Et
    para para para
    Cevapla
  • Misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    Başkanları SSK yı batırdı. Bunlarda Avcıları batırmış çokmu. Ne demişler Sahibine çekmeyen mal haramdır. Klasik bir CHP zihniyeti.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Hamas'tan ateşkes açıklaması: Kapıyı kapatmadık
TCMB'nin faiz indirim kararı için tarih verildi