Bir anda bastırdı! Hayatı felç etti

Erzurum'da etkili olan kar ve tipi kentin bazı bölgelerinde hayatı felç etti. Palandöken Kayak Merkezi'nde görüş mesafesi yer yer 3 metreye düştü.

Bir anda bastırdı! Hayatı felç etti
Bir anda bastırdı! Hayatı felç etti
GİRİŞ 11.12.2018 19:04 GÜNCELLEME 11.12.2018 19:05
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Erzurum'da sabah saatlerinde başlayan kuvvetli rüzgar giderek etkisini artırdı. Palandöken Kayak Merkezi'nin zirvesinde rüzgarın hızı saatte 60 kilometreye kadar çıktı.



Kayak merkezinde ve kentin bazı bölgelerinde tipiye dönüşen yağış ve fırtına nedeniyle göz gözü görmezken, vatandaşlar ayakta durmakta güçlük çekti.

Kısa sürede kar kalınlığı 10 santimi geçti, araçlar buzlanma nedeniyle ilerlemekte zorlandı. Özel firmada harita teknikeri olarak görev yapan Mustafa Kaya (26) ile Radvan Bingöl (20), İmar Barışı çalışması kapsamında Palandöken'deki bir otelle ilgili ölçüm yaparken zor anlar yaşadı. İstanbul'dan ölçüm için Erzurum'a geldiklerini söyleyen Kaya ve Bingöl, zamanları olmadığı için kar ve fırtınada çalışmak zorunda kaldıklarını söyledi. Deniz seviyesinden 3 bin 176 metre yüksekliğindeki Palandöken Ejder'de başlayan kar yağışı kent merkezinde de etkisini gösterdi.

 

 

YORUMLAR 3
  • Yavuz Ömer Şenel 5 yıl önce Şikayet Et
    hayat mayat felç olmaz kardeşim.. Allah ın rahmeti bu eksikliğini göstermesin.
    Cevapla
  • Tekno 5 yıl önce Şikayet Et
    Abartmayın 2cm kar yağdı o karda eridi gitti Teyo sizin elinize su dökemez
    Cevapla
  • bekir 5 yıl önce Şikayet Et
    Kar berekettir. Tahıl rekortesini kalitesini arttıtır. İçme suyu ve enerji barajlarını doldurur. Patates soğam gibi temel gıda maddelerinin depolama kalitesini arttırır kayıpları azaltır maliyeti düşürür. Tarımsal zararlıların doğal olarak azalmasını sağlar. Mikropları öldürür.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Meteoroloji'den 18 ile son dakika uyarısı: Sel ve doluya dikkat!
İstanbul'daki 1 Mayıs gösterilerinde gözaltına alınan 65 şüpheliden 38'i tutuklandı