'Simitçiyim' dedi intihara kalkıştı!

Bursa'nın Kestel ilçesinde kaymakamlık binasının terasına çıkarak intihara kalkışan İbrahim A., 2 saat süren çabayla ikna edildi. İbrahim A.'nın, 109 farklı dolandırıcılık olayından kaydının bulunduğu öğrenildi.

GİRİŞ 18.12.2018 16:56 GÜNCELLEME 19.12.2018 09:29
Bu Habere 18 Yorum Yapılmış

Bursa'nın Kestel ilçesinde öğle saatlerinde kaymakamlık binasına gelen İbrahim A. (35), yetkililere simitçi olduğunu ve devletin kendisine bakmadığını, borçları olduğunu söyledi. Yetkililerin, sıraya girip dilekçe doldurmasını istemesiyle öfkeye kapılan İbrahim A., kaymakamlık binasının terasına çıkarak kendini aşağıya sarkıttı.

 

 

Vatandaşlar ve kaymakamlık çalışanları durumu polis, itfaiye ve sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, binanın altına minder açarken, sağlık ekipleri hazır bekledi. İbrahim A., Kestel ilçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından 2 saat sonra ikna edilelerek indirildi.

İbrahim A.'nın 9 farklı şehirde 109 ayrı dolandırıcılık olayından kaydının bulunduğu, simitçi olmadığı öğrenildi. 

 

 

Öte yandan meraklı vatandaşlar, intihara kalkışan İbrahim A.'yı görüntülemek için birbiriyle yarıştı. Cep telefonu kamerasıyla olayı görüntülemeye çalışan meraklı vatandaşları polis uzaklaştırdı. 

YORUMLAR 18
  • naci 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu provakayonların herbiri planlı programlı. Bu satılık figuranları halkı sokağa dökmek için özellikle seçiyorlar. simitçiymiş. hepsi düzen Halkı kışkırtmak sokağa dökmek umutlarını kırmak için psikolojik harp elemanı olarak kullanılıyorlar.DİKKATLİ OLMAMIZ LAZIM...
    Cevapla
  • Hasan Hüsnü 5 yıl önce Şikayet Et
    35 yaşında ve 109 dolandırıcılık. Bu adam çalışmadan para kazanmaya çok alışmıs, kesinlikle ne olursa olsun ömür boyu hapisten çıkmaması lazım.
    Cevapla
  • fatih 5 yıl önce Şikayet Et
    boşa uğraşmışsınız bu adam zaten intihar falan etmezmiş... acaba para koparabilir miyim diye uğraşıyor...
    Cevapla
  • cerrah 5 yıl önce Şikayet Et
    bu intihar girişiminin o anlık amacı ve sonucunun amacı nedir sogulanmalı,o anda meydana gelen başka bir ve daha büyük olayı perdelemekmi öncesi ve sonrası tüm şehir olayları araştırılmalı bağlantı kurulmalı.
    Cevapla
  • Envers 5 yıl önce Şikayet Et
    109 suç kaydı var ve halen dışarıda azar tabi poli ne yapsın
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Hamas'tan ateşkes açıklaması: Kapıyı kapatmadık
Adli tıp raporları ortaya çıktı! Katilleri başıboş köpekler