PTT 1100 personel alımı ne zaman yapılacak? PTT'den resmi açıklama!

Posta Telgraf Teşkilatı bünyesine, Para Lojistik ve Özel Güvenlik Hizmetleri (PTT PAL) için 1100 kişi alımı yapılacak. KPSS şartı aranmadan yapılacak olan personel alımında maaş 3500 TL olarak duyuruldu. Peki alımlar ne zaman yapılacak?

PTT 1100 personel alımı ne zaman yapılacak? PTT'den resmi açıklama!
PTT 1100 personel alımı ne zaman yapılacak? PTT'den resmi açıklama!
GİRİŞ 31.12.2018 09:21 GÜNCELLEME 31.12.2018 09:21
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Posta Telgraf Teşkilatı (PTT) bünyesine 1100 kişilik personel alımları için heyecanlı bekleyiş devam ediyor. Haziran ayında kurulan PTTPAL AŞ, her türlü para, kıymetli maden ve kıymetli evrak taşıma, işleme ve saklama, ATM ikmal, bakım, izleme, nakit yönetimi, gece kasası hizmetleri ve fiziki güvenlik hizmetleri verecek. Şirket, bu yıl sonuna kadar İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa, Kocaeli ve Adana'da toplam 6 nakit merkezi kuracak.

 

PTTPAL 1100 PERSONEL ALIMI NE ZAMAN?

PTT’den yapılan açıklama şöyle; PTT Para Lojistik ve Özel Güvenlik Hizmetleri Anonim Şirketi, yüzde 100 PTT A.Ş. İştiraki olarak nakit taşıma hizmetleri (banka ve finans kurumları, kuyumculuk ve mücevherat, perakende zincirleri, kamu kurumları, eğlence ve spor aktivite şirketleri vb.), nakit işleme hizmetleri (banknot işleme, madeni para işleme, ATM nakit hazırlama ve kasalama), ATM hizmetleri (nakit ikmal ve nakit zarf toplama, diğer teknik ve operasyonel hizmetler), değerli kargo lojistik hizmetleri kapsamında para ve değerli taşların taşınması ve pazarlanmasına yönelik faaliyet yürütmek üzere kurulmuştur.

Yürütmekte olduğumuz ve kısa vadede gerçekleştireceğimiz projelere yönelik acil insan kaynağı ihtiyacına binaen iş ilanına çıkılmıştır ancak yeni faaliyete geçen İştirak Şirketimizin yapılanma, şubeleşme ve yatırım süreçlerini planlama aşaması devam etmekte olduğundan personel alımına ilişkin söz konusu ilan geçici bir süreliğine ertelenmiştir.

PTT Para Lojistik ve Özel Güvenlik Hizmetleri A.Ş.’nin bundan sonra yapacağı işe alımlarda, süreçlerin İştirak Şirketimizin vermiş olduğu ilan ve kanallar üzerinden takip edilmesi gerekmektedir.

 

BAŞVURULAR NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Kurumdan yapılan açıklama sonrasında alımların bir süreliğine ertelendiği ortaya çıkarken sürecin yeniden ne zaman başlayacağı merak konusu oldu. PTTPAL bünyesinde istihdam edilmek üzere alınacak güvenliklerin başvurularının 2019 yılının başlarında yeniden başlaması bekleniyor. Konu ile ilgili detaylı bilgiler kurumdan yeni bir açıklama yapıldığı takdirde içeriğimizde olacak.

YORUMLAR 4
  • buse cakır 5 yıl önce Şikayet Et
    arkadaşlar alım yapılmayacak dayısı olan alınacak
    Cevapla
  • seva 5 yıl önce Şikayet Et
    başvuruyu nasıl yapıyoruz bilen var mı yardımcı olurmusunuz
    Cevapla
  • FEVZİ MUTLU 5 yıl önce Şikayet Et
    Hiç mülakata çağrılan oldu mu?
    Cevapla
  • MEHMET 5 yıl önce Şikayet Et
    Basvuru nereye yapılıyor bilgisi olan var mı
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Bölücülüğü savunan adayla ilgili çarpıcı sözler: Esenyurt’u özerkleştirecek mi nedir?
Yeni gelişmeyi duyurdular! İsrail ve Hamas'tan beklenmedik ateşkes adımı!