Bahçeli-Yıldırım görüşmesi sonrası ilk açıklamalar

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, TBMM Başkanı ve AK Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Binali Yıldırım'ı ziyaret etti.

GİRİŞ 27.01.2019 16:13 GÜNCELLEME 27.01.2019 17:48
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Binali Yıldırım görüşme sonrası, "Genel Başkan'ın (MHP Genel Başkanı Bahçeli) ziyareti cumhur ittifakına güç vermiştir." dedi. Ayrıca Devlet Bahçeli, "Türk siyasi hayatında devlet adamlığı vasfıyla değişik alanlarda büyük hizmetler sunmuş olan değerli bir şahsiyetin (Binali Yıldırım) İstanbul'da büyükşehir belediye başkan adayı olarak takdimi, bizleri memnun etmiştir, gururlandırmıştır." açıklamasında bulundu.

 

 

Binali Yıldırım, Kavacık'taki seçim ofisine ailesine ait "24 FF 224" plakalı klasik otomobili kullanarak geldi. Yıldırım, otomobilinden indikten sonra kendisini bekleyen basın mensuplarıyla tokalaşarak selamlaştı. 

Yıldırım, kendisine adaylığı için hayırlı olsun ziyaretinde bulunan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi seçim ofisinin girişinde karşıladı. Bahçeli ve Yıldırım, basın mensuplarının görüntü ve fotoğraf almasının ardından seçim ofisine geçti. 

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, TBMM Başkanvekili Mustafa Şentop, TBMM Başkanvekili Celal Adan, MHP İstanbul İl Başkanı Birol Gür, bazı AK Parti ve MHP milletvekilleri, ilçe belediye başkan adaylarının katıldığı ziyaret, basına kapalı gerçekleşti.

GÖRÜŞME SONRASI ÖNEMLİ AÇIKLAMALAR

Binali Yıldırım, "Genel Başkan'ın (MHP Genel Başkanı Bahçeli) ziyareti cumhur ittifakına güç vermiştir." dedi.

Devlet Bahçeli'nin görüşme sonrası ilk sözleri, "Türk siyasi hayatında devlet adamlığı vasfıyla değişik alanlarda büyük hizmetler sunmuş olan değerli bir şahsiyetin (Binali Yıldırım) İstanbul'da büyükşehir belediye başkan adayı olarak takdimi, bizleri memnun etmiştir, gururlandırmıştır." şeklindedir. 

YORUMLAR 8
  • selam 5 yıl önce Şikayet Et
    kalbi vatan sevgisiyle atan bu iki Mümtaz şahsiyete Allah güç kuvvet azim ve zafer ihsan etsin
    Cevapla
  • Abdulhamit Han 5 yıl önce Şikayet Et
    Heyy Maasallah,
    Cevapla
  • Mehmet Karaman 5 yıl önce Şikayet Et
    Allah cc yardımcınız olsun. yolunuz açık olsun. Rabbim hep doğru ve memleketimizin yararına olacak hizmetler yapmayı nasip etsin. yanlış icraatlar yaptırmasın. doğru iş yaptığınız müddetçe arkanızdayız. Haydi bismillah
    Cevapla
  • M.Ali Efendioğlu 5 yıl önce Şikayet Et
    Çatır çatır çatlasın bu milletin huzurundan, birliğinden, ülkenin refahından rahatsız olan, gözünü şahsi hırs ve ihtirasları bürümüş, ÜLKENİN karışmasına, kaosa bel bağlamış ALGICI HAİNLER..
    Cevapla
  • Harbiden 5 yıl önce Şikayet Et
    Devlet bey , Adın gibi devlet adamısın helal olsun sana, dualarımız sizinle. Allah Devletimize ve Milletimize zeval vermesin. Bir Ak Partili olarak MHP nin gösterdiği bu kadirşinaslığı aynı şekilde AK PARTİ den de bekliyoruz. ALLAH yar ve yardımcınız olsun. Birlik ve beraberliğimizi daim eylesin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Yurt dışındaki Türk sayısı! Zirvedeki ülke şaşırttı
İstanbul'daki 1 Mayıs gösterilerinde polise saldıran 52 şüpheliye tutuklama talebi