Akit sunucusunun sözlerine Bakanlıktan tepki!

Milli Savunma Bakanlığı: TSK'nın şerefli generallerine karşı yapılan hadsiz, yakışıksız ve yasal sınırları aşan açıklamayı şiddetle kınıyoruz.

Akit sunucusunun sözlerine Bakanlıktan tepki!
Akit sunucusunun sözlerine Bakanlıktan tepki!
GİRİŞ 03.06.2019 17:35 GÜNCELLEME 03.06.2019 17:43
Bu Habere 34 Yorum Yapılmış

Milli Savunma Bakanlığı, gazeteci Murat Alan'ın tartışma programında TSK'nın komuta kademesine ilişkin sarfettiği sözlere tepki gösterdi. Bakanlık açıklamasında, "TSK'nın şerefli generallerine karşı yapılan hadsiz, yakışıksız ve yasal sınırları aşan açıklamayı şiddetle kınıyoruz" denildi.

 

 

Bakanlık açıklamasında şu ifadelere yer verildi:

"TSK'yı komuta eden generalleri toplum nezdinde aşağılamaya çalışmak, ordumuza ve asil milletimizin hak ve menfaatlerine zarar vermektedir. TSK'nın şerefli generallerine karşı yapılan hadsiz, yakışıksız ve yasal sınırları aşan açıklamayı şiddetle kınıyoruz. Operasyonların başarıyla icra edildiği bir dönemde sorumsuz ve düzeysiz açıklamalar milletimizin moral ve motivasyonunu olumsuz etkilemektedir."

 

 

NE OLMUŞTU?

Akit gazetesi Haber Müdürü Murat Alan'ın  Akit TV'deki programda programında yorumcuya bir soru sorarken söylediği, “O hizaya gelmeyen apoletli Generalleriniz hepsi Erdoğan'ın arkasında saf tutuyor. Oynaya oynaya eşşek gibi saf tutacaklar." tepki toplamıştı.

YORUMLAR 34
  • Dadas 4 yıl önce Şikayet Et
    Kanunlara aykırı suç islemisse cezasını çeksin. Doğruyu soylemisse yarası olan gocunur misali.
    Cevapla
  • Vatandaş 4 yıl önce Şikayet Et
    Akit gazetesini kapatın!!!
    Cevapla
  • Karslı 4 yıl önce Şikayet Et
    Kendini bilmez insalar bir arayab gelip program yapiyorlar ağzı olan konusuyor.
    Cevapla
  • Osmanlı1453 4 yıl önce Şikayet Et
    Cahilane bir konuşma. O yere boşu boşuna gelmiş. Ulan zaten fetöcü hain olan derdest edildi edilmeye devam ediyor. Sen nemelazım Mehmetciklerize komutanlarımıza dil uzatıyorsun pis adam.
    Cevapla
  • ali 4 yıl önce Şikayet Et
    Liyakatsiz, kifayetsiz, mesnedsiz korsan tv'lerden biri de bu malum çakmadır! Gazetesi de dengesizdir! Bir Müslüman olarak toplumu katıp karıştıracak terörist ruhlu bu zevattan her zaman rahatsız olduk. Devlet icaplarına baksın bir zahmet!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Dünya Bankası, "Emtia Piyasaları Görünümü" raporunun Nisan 2024 sayısını yayınladı
Adli tıp raporları ortaya çıktı! Katilleri başıboş köpekler