Dayısı, Neslican Tay'ın son anlarını anlattı

Dayısı, kansere karşı verdiği mücadeleyle milyonlara umut olan Neslican'ın son ana kadar bilincinin açık olduğunu söyledi.

Dayısı, Neslican Tay'ın son anlarını anlattı
Dayısı, Neslican Tay'ın son anlarını anlattı
GİRİŞ 22.09.2019 12:36 GÜNCELLEME 22.09.2019 17:52
Bu Habere 54 Yorum Yapılmış

Üniversite sınavına günler kala kansere yakalandığını öğrenen ve sonucunda sol bacağını kaybeden Neslican Tay, kansere karşı yaşama tutunma anlamında birçok hastaya rol model oldu.

 

 

Genç kız, 4 defa kanser hastalığına yakalansa da hayat enerjisini hiç kaybetmedi, etrafa her zaman gülerken; videolar ve konferanslarla kanser hastalarına umut aşıladı.

Neslican Tay, son kez yakanladığı kansere karşı verdiği mücadeleyi ise maalesef kaybetti. Tedavi için yattığı hastanede durumu ağırlaşan Tay, geçtiğimiz cuma akşamı çoklu organ yetmezliğinden hayatını kaybetti.

 

 

"SAVAŞARAK ÖLDÜ"

Neslican Tay'ın dayısı Ömer Yazıcı, genç kızın son ana kadar hastalıkla mücadele ettiğini ifade etti ve şunları söyledi; "Merak edenler için söylüyorum: Neslican son nefesine kadar bilinçliydi. Doktorlar uyutmadığı zamanlarda bilinçliydi, tepki veriyordu, konuşamıyordu ama işaretlerle bizi duyduğunu belli ediyordu. Bundan son ana kadar savaştığını anlıyoruz. Zaten "savaşarak öleceğim" diyordu. Savaşarak öldü. Aslanlar gibi mücadelesini yaptı, takdiri ilahi. Neslican'ın bedenini birazdan toprağa vereceğiz ama ruhunu yaşatacağız. "

SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Sol bacağının kesilmesine neden olan kanser hastalığına karşı verdiği mücadele ile tanınan ve dün İstanbul’da tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Neslican Tay, Rize’de son yolculuğuna uğurlandı.

YORUMLAR 54
  • Davut Dogrucu 4 yıl önce Şikayet Et
    Aç karna propolis ve sarimsak kabugu kansere karsi etkiliymis.
    Cevapla
  • bitlisli 4 yıl önce Şikayet Et
    hastalıklar tıpkı sabunun kiri temizlendiği gibi günahları temizler yeterki sükürdar olmalı inşallah oda öyle temiz bir şekildede ruhunu teslim etmiştir allah rahmet etsin medani cenet olsun inşaallah
    Cevapla
  • Kisai 4 yıl önce Şikayet Et
    Savaşı kim kazandı?.. o zaman savaşın sahibine teslim olun!..
    Cevapla
  • Misafir 4 yıl önce Şikayet Et
    2 kelimede allaha hamdolsun de sen iyiydi Ne şükür duydum nede rabbim Hey baba hey
    Cevapla
  • rıfkı hıdır 4 yıl önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin... kanseri 3 defa yenmek herkesin harcı değil
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Yeni gelişmeyi duyurdular! İsrail ve Hamas'tan beklenmedik ateşkes adımı!
Başkan Erdoğan'dan dev operasyon sinyali: Sınırımız komple garanti altına alınacak