Mezarlıkta gömülü bebek cesedi bulundu! Korkunç gerçek ortaya çıktı

Kırklareli’de, cinsel istismara uğrayarak hamile kalan ve evde doğum yapan 14 yaşındaki çocuğa ait 7 aylık bebek, mezarlıkta poşet içinde gömülü bulundu. Olayla ilgili doğum yapan çocuğun annesi A.D. ve cinsel istismar şüphelisi A.C. (18) ile birlikte 6 şüpheli gözaltına alındı.

Mezarlıkta gömülü bebek cesedi bulundu! Korkunç gerçek ortaya çıktı
Mezarlıkta gömülü bebek cesedi bulundu! Korkunç gerçek ortaya çıktı
GİRİŞ 02.10.2019 06:16 GÜNCELLEME 02.10.2019 06:19
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Kırklareli İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, kent mezarlığında bir kız çocuğunun cinsel istismar sonucu hamile kalıp, evde doğurduğu 7 aylık kız bebeğin kent mezarlığına gömüldü ihbarını aldı. İhbar üzerine çalışma başlatan ekipler, cinsel istismara uğradığı iddia edilen kızın annesi A.D.’yi gözaltına aldı. A.D. ifadesinde kızının A.C. tarafından cinsel istismara uğrayıp hamile kaldığını ileri sürdü. Hamile kalan kızının evde doğum yaptığını belirten A.D., suçsuz olduğunu iddia ederek, "Ölü bebek kız. Bana böyle anlattılar. Benim bir suçum yok. Benim tek suçum gizlemekti. Bana çok bağırdılar, çok korkuttular" dedi. Polis, kent mezarlığında yaptığı aramada bez parçalarına sarılmış, poşet içinde 7 aylık olduğu tespit edilen kız bebeğinin cesedini buldu.

 

 

Savcının mezarlıktaki incelemesinin ardından bebeğin cesedi, otopsi için Kırklareli Devlet Hastanesi morguna götürüldü. Olayla ilgili anne A.D. ile kıza cinsel istismarda bulunup hamile bıraktığı iddia edilen A.C. ile birlikte 6 kişi gözaltına alındı. Şüphelilerin emniyetteki sorgusu sürüyor.

YORUMLAR 6
  • Mahmut Al 4 yıl önce Şikayet Et
    Cahil bırakılmış insanlar, Hesap gününden de korkmuyorlar.
    Cevapla
  • belde 4 yıl önce Şikayet Et
    şehirleri imar edeceğiz diye nesilleri bütün bütün kaybediyoruz. nereye gidiyoruz, kime tapıyoruz. daha reşit bile olmamış evlatları kaybediyoruz. ey millet bunun farkına var. bu şekliyle evlat yetiştirmiyor, put yetiştiriyoruz. biz çektik çocuklar çekmesin diye bir nesil yok oluyor.
    Cevapla
  • belde 4 yıl önce Şikayet Et
    İstanbul depreminden korkuyoruz ya. Asıl korkulması gereken nesillerimizin içinde yaşadığı deprem. kimse bunu konuşmak istemiyor fakat bir nesil yok oluyor. bu kadar üretmeden tüketen bir nesil ne kadar süre yaşar. derinden yok oluyoruz duyan var mı ey millet. kendine gel.
    Cevapla
  • Türkoğlu 4 yıl önce Şikayet Et
    Muhabbet hapis Günyüzü görmesinler altisinada bebeğin çektiği acıyı fazlasıyla çeksinler ceza evlerinde psikopat odalarına atsınlar bebek öldürmek nasılmış acı çekmek nasıl görsünler
    Cevapla
  • istanbulluertu 4 yıl önce Şikayet Et
    bir ihtimal cinsel istismar değil kendi rızasıyla sevgilisiyle birlikte oldu ve hamile kaldı. bu çocuğun bu halde olduğunu kimse mi görmedi? o çocuk hastanede doğum yapsa zaten hamile bırakan 18indne büyükse ceza evine girecek. değilse yapabilecek bir şey yok.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
ABD'de üniversiteler Gazze için ayaklandı! Akademisyenler ters kelepçe
36 bin sağlık personeli alınacak!