Son dakika: Kar lapa lapa başladı! Meteoroloji peş peşe uyarmıştı...

Son dakika haberi: Meteoroloji'den yapılan son dakika açıklamaları sonrası İç Anadolu, Karadeniz'in iç kesimleri ve Doğu Anadolu’nun güneydoğusunda kar yağışı başladı. Meteoroloji'den alınan son dakika bilgilere göre İstanbul'da yağmurlu, Ankara'da hafif kar yağışlı ve İzmir'de ise çok bulutlu bir hava bekleniyor. İşte Meteoroloji'nin açıkladığı hafta sonu pazar günü ve önümüzdeki 5 gün için il il hava durumu.

GİRİŞ 19.01.2020 18:33 GÜNCELLEME 21.01.2020 14:38
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden son dakika açıklaması geldi. Buna göre, İç Anadolu, Karadeniz'in iç kesimleri ve Doğu Anadolu’nun güneydoğusunda karla karışık yağmur ve kar bekleniyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, havanın Türkiye'nin kuzey, iç ve doğu kesimlerinde parçalı ve çok bulutlu olacağı tahmin ediliyor.

Marmara'nın doğusu, Batı Karadeniz kıyıları, Orta ve Doğu Karadeniz ve Doğu Anadolu'nun güneydoğusu ile İstanbul, Bursa, Balıkesir, Sivas, Yozgat,
Kayseri çevrelerinde yağış meydana geleceği öngörülüyor. 

KAR YAĞIŞI BEKLENİYOR

Yağışların, genellikle yağmur ve sağanak, İç Anadolu, Karadeniz'in iç kesimleri ve Doğu Anadolu'nun güneydoğusunda karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor. 

Kar yağışı görüntüsü

İç Ege, İç Anadolu'nun batısı ve Doğu Anadolu'nun kuzeydoğusunda sabah ve gece saatlerinde yer yer pus ve sis hadisesiyle buzlanma ve don yaşanacağı tahmin ediliyor.

Kar yağışı görüntüsü

Meteoroloji Genel Müdürlüğü; Orta ve Doğu Akdeniz, Marmara ve Kuzey Ege için son dakika fırtına uyarısında bulunmuştu. MGM, rüzgarın zaman zaman saatte 100 km'yi bulabileceği bilgisini de paylaşmış ve vatandaşları da dikkatli olmaları konusunda uyarmıştı.  

 


MARMARA BÖLGESİ HAVA DURUMU

Parçalı ve çok bulutlu, yarın (Pazar) İstanbul, Kırklareli, Yalova, Kocaeli ve Sakarya çevrelerinin hafif yağmurlu geçeceği tahmin ediliyor.

İSTANBUL (19 Ocak Pazar) 5°C, 8°C

Parçalı ve çok bulutlu, yarın (Pazar) hafif yağmurlu 

Son dakika - İstanbul hava durumu - İstanbul 5 günlük hava durumu

EDİRNE 1°C, 6°C

Parçalı ve çok bulutlu​

KIRKLARELİ 1°C, 6°C

Parçalı ve çok bulutlu, yarın (Pazar) hafif yağmurlu

KOCAELİ 3°C, 8°C

Parçalı ve çok bulutlu, yarın (Pazar) hafif yağmurlu

EGE BÖLGESİ HAVA DURUMU

Parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Gece ve sabah saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde yer yer pus ve sis hadisesi ile birlikte buzlanma ve don olayı bekleniyor. 

İZMİR (19 Ocak Pazar) 4°C, 10°C

Son dakika - İzmir hava durumu - İzmir 5 günlük hava durumu

Parçalı bulutlu

A.KARAHİSAR -7°C, -1°C

Parçalı bulutlu, gece ve sabah saatlerinde puslu ve sisli

DENİZLİ -1°C, 9°C

Parçalı bulutlu

MANİSA 3°C, 10°C

Parçalı bulutlu

AKDENİZ BÖLGESİ HAVA DURUMU

Parçalı ve çok bulutlu, yarın (Pazar) Doğu Akdeniz'in yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların yağmur ve sağanak, iç kesimlerin yükseklerinde karla karışık yağmur ve yer yer kar şeklinde olması bekleniyor. Gece ve sabah saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde yer yer pus ve sis hadisesi tahmin ediliyor.

ADANA 6°C, 11°C

Parçalı ve çok bulutlu, yarın (Pazar) hafif sağanak yağışlı

ANTALYA 7°C, 16°C

Parçalı bulutlu

HATAY 6°C, 8°C

Parçalı ve çok bulutlu, yarın (Pazar) sağanak yağışlı

ISPARTA -4°C, 4°C

Parçalı bulutlu

İÇ ANADOLU BÖLGESİ HAVA DURUMU

Parçalı ve çok bulutlu, bu akşam saatlerinde Yozgat, Kayseri ve Sivas çevrelerinin hafif kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Gece ve sabah saatlerinde yer yer pus ve sis hadisesi ile birlikte buzlanma ve don olayı bekleniyor.

ANKARA (19 Ocak Pazar) -5°C, 2°C

Parçalı bulutlu, gece ve sabah saatlerinde puslu ve sisli 

Son dakika - Ankara hava durumu - Ankara 5 günlük hava durumu

ÇANKIRI -6°C, 3°C

Parçalı bulutlu, gece ve sabah saatlerinde puslu ve sisli

ESKİŞEHİR -6°C, 0°C

Parçalı bulutlu, gece ve sabah saatlerinde puslu ve sisli

KONYA -2°C, 2°C

Parçalı bulutlu, gece ve sabah saatlerinde puslu ve sisli

BATI KARADENİZ BÖLGESİ HAVA DURUMU

Parçalı ve çok bulutlu, bölgenin kıyı kesimleri ile Düzce çevrelerinin yağmurlu, Kastamonu çevrelerinin hafif kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Gece ve sabah saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde yer yer pus ve sis hadisesi ile birlikte buzlanma ve don olayı bekleniyor.

BOLU -4°C, 3°C

Parçalı ve çok bulutlu, gece ve sabah saatlerinde puslu ve sisli

DÜZCE 2°C, 7°C

Parçalı ve çok bulutlu, yarın (Pazar) yağmurlu

KASTAMONU -3°C, 3°C

Parçalı ve çok bulutlu, kıyı kesimleri hafif yağmurlu, iç kesimleri hafif kar yağışlı

ZONGULDAK 3°C, 7°C

Parçalı ve çok bulutlu, yarın (Pazar) yağmurlu

ORTA ve DOĞU KARADENİZ BÖLGESİ HAVA DURUMU

Parçalı ve çok bulutlu, bu akşam ve gece saatlerinde kıyı kesimlerinin hafif yağmurlu, Amasya ve Tokat çevrelerinin karla karışık yağmur ve yer yer kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

AMASYA -1°C, 6°C

Parçalı ve çok bulutlu, bu akşam saatlerinde hafif karla karışık yağmurlu

SAMSUN 3°C, 9°C

Çok bulutlu ve hafif yağmurlu

TOKAT -1°C, 5°C

Parçalı ve çok bulutlu, bu akşam saatlerinde hafif karla karışık yağmurlu

TRABZON 6°C, 8°C

Parçalı ve çok bulutlu, bu akşam saatlerinde hafif yağmurlu

DOĞU ANADOLU BÖLGESİ HAVA DURUMU

Parçalı ve çok bulutlu, bölgenin güneydoğu kesimleri ile Erzurum ve Bingöl çevrelerinin hafif karla karışık yağmur ve kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Bölgenin kuzey kesimlerinde yer yer pus ve sis hadisesi ile birlikte doğusunda kuvvetli olmak üzere bölge genelinde buzlanma ve don olayı bekleniyor.

ERZURUM -13°C, -5°C

Parçalı ve çok bulutlu, gece ve sabah saatlerinde hafif kar yağışlı

KARS -20°C, -9°C

Parçalı ve çok bulutlu, gece ve sabah saatlerinde puslu ve sisli

MALATYA -4°C, 3°C

Parçalı ve çok bulutlu

VAN -6°C, 4°C

Parçalı ve çok bulutlu, bu akşam saatlerinde hafif kar yağışlı

GÜNEYDOĞU ANADOLU BÖLGESİ HAVA DURUMU

Parçalı ve çok bulutlu, bölgenin batı kesimleri ile Batman ve Siirt çevrelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların yağmur ve karla karışık yağmur, yükseklerinin yer yer kar yağışlı olması bekleniyor.

DİYARBAKIR -2°C, 8°C

Parçalı ve çok bulutlu

GAZİANTEP 1°C, 3°C

Parçalı ve çok bulutlu, yarın (Pazar) karla karışık yağmur ve kar yağışlı

SİİRT 0°C, 4°C

Parçalı ve çok bulutlu, karla karışık yağmur, yüksekleri kar yağışlı

ŞANLIURFA 3°C, 8°C

Parçalı ve çok bulutlu, yarın (Pazar) yağmurlu, yüksekleri karla karışık yağmur ve kar yağışlı 

DENİZLERDE HAVA

KARADENİZ

Hava Durumu: Çok bulutlu, aralıklı yağmurlu; Rüzgâr: Batı Karadeniz’de kuzey ve kuzeydoğudan 3 ila 5 (20-40 km/sa), Doğu Karadeniz’de batı ve kuzeybatı, doğusu güneybatıdan 3 ila 5 (20-40 km/sa), zamanla geneli 2 ila 4 (10-30 km/sa) kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 2,0m, Görüş; İyi, yağış anında orta.

MARMARA

Hava Durumu: Çok bulutlu, yarın yağmurlu, Rüzgâr: Kuzey ve kuzeydoğudan 4 ila 6 (30-50 km/sa) kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 2,0m, Görüş: İyi, yağış anında orta.

EGE

Hava Durumu: Parçalı ve çok bulutlu, Güney Ege’nin güneyi sağanak yağışlı, Rüzgâr: Kuzey Ege’de kuzey ve kuzeydoğudan 3 ila 5 (20-40 km/sa), yer yer 6 (50 km/sa), Güney Ege’de kuzey ve kuzeybatı, akşam ve gece saatlerinde kuzeyi kuzeydoğudan 3 ila 5 (20-40 km/sa), yer yer 6 (50 km/sa) kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 2,0m, yer yer 2,5m, Görüş: İyi, yağış anında orta.

AKDENİZ

Hava Durumu: Parçalı çok bulutlu, Doğu Akdeniz ile Batı Akdeniz’in batısı sağanak yağışlı, Rüzgâr: Kuzey ve kuzeydoğu, Batı Akdeniz’in doğusu güneydoğudan 3 ila 5 (20-40 km/sa) kuvvetinde, Dalga; 1,0 ila 2,0m, Görüş: İyi, yağış anında orta.

VAN GÖLÜ

Hava Durumu: Çok bulutlu, akşam saatlerinde hafif kar yağışlı, Rüzgâr: Doğu ve kuzeydoğudan 2 ila 4 (10-30 km/sa) kuvvetinde, Dalga: 0,25 ila 0,5 m, Görüş: İyi yağış anında orta.

KARAMAN, AKSARAY, NEVŞEHİR, NİĞDE, KAYSERİ VE KONYA'DA KARLA KARIŞIK YAĞMUR UYARISI

Meteoroloji'den son dakika yapılan hava durumu açıklamasına göre yurt genelinde hava sıcaklığında önemli bir değişiklik olmayacak. Yağışların yağmur ve sağanak, Akdeniz'in yüksek kesimleri ile Karaman, Aksaray, Nevşehir, Niğde ve Kayseri çevreleri ve Konya'nın güney kesimlerinde karla karışık yağmur, yükseklerinde yer yer kar şeklinde olması bekleniyor. Sabah saatlerinde iç ve doğu kesimlerde buzlanma ve don olayıyla birlikte, yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.  

METEOROLOJİ 19 OCAK PAZAR GÜNÜ İÇİN İL İL HAVA DURUMU TAHMİNİNİ AÇIKLADI 

Son dakika - Meteoroloji 19 Ocak Pazar il il hava durumu tahminini açıkladı

Son dakika - Meteoroloji 19 Ocak Pazar il il hava durumu tahminini açıkladı

Son dakika - Meteoroloji 19 Ocak Pazar il il hava durumu tahminini açıkladı

İL İL HAVA DURUMU (20 OCAK - 26 OCAK) 

Son dakika - İl il hava durumu - 20 Ocak - 26 Ocak tarihleri arası il il hava durumu

GİRESUN'DA KARDA OFF-ROAD YARIŞI 

Giresun’un Bulancak ilçesinde 1450 rakımlı Paşakonağı Yaylası’nda buluşan off-roadcılar, düzenledikleri yarışla izleyenlerin nefesini kesti.

Bulancak Dernekler Federasyonu (BUFED) tarafından Kovanlık Belde Belediyesi, Bulancak Belediyesi ve Giresun Valiliğinin desteğiyle düzenlenen yarışlara İstanbul, Ordu ve Giresun’dan off-road kulüpleri katıldı. Yaklaşık 50 aracın katıldığı yarışların startını ise Giresun Valisi Harun Sarıfakıoğulları verdi.

Son dakika - Giresun hava durumu

Yarışlarda AK Parti İstanbul Milletvekili ve TBMM İdari Amiri Hasan Turan da pilot koltuğuna geçerek yarıştı. Sisin hakim olduğu pistte zaman zaman kara saplanan araçları ise alanda bulunan kepçeler çıkardı. Yöresel pancar çorbası ve közde pişmiş patatesin ikram edildiği yarışlar, yerel sanatçıların yaptığı müzik şovu ile şenliğe dönüştü.

ORDU YAYLALARINDA MUHTEŞEM GÖRÜNTÜLER

Ordu’da kar yağışının etkili olduğu yüksek rakımlı yaylalar, hafta sonu stres atmak isteyenlerin uğrak noktası oluyor. Yüksek rakımlı yaylalarda mangal yapan vatandaşlar, arazi araçları ile stres atıyor. 

Son dakika - Ordu hava durumu

Yeşilin her tonunu barındıran Karadeniz yaylaları, yerli ve yabancı turistlerden ilgi görüyor. Ordu’da yaz aylarında piknikçilerin, doğaseverlerin ve fotoğrafçıların uğrak noktası olduğu yüksek rakımlı yaylalar, kış aylarında da ziyaretçilerini ağırlıyor. 

Son dakika - Ordu hava durumu

Kar yağışının sürekli etkili olduğu yaylalarda belediye ekipleri, insanların mağdur olmaması için temizleme ve tuzlama çalışmasını da sürdürüyor. 

Son dakika - Ordu hava durumu

HAKKARİ'NİN YÜKSEKOVA İLÇESİ'N'DE YOĞUN KAR YAĞIŞI

Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde sabah saatlerinde başlayan kar yağışı ve sis hayatı olumsuz etkiliyor. 

Son dakika - Hakkari hava durumu

Akşam saatlerinde etkili olan soğuk hava, sabah saatlerinde yerini kar yağışı ve yoğun sise bıraktı. 

Son dakika - Hakkari hava durumu

Etkili olan kar yağışı nedeniyle yüksek kesimlerdeki bazı köy ve mezra yolu ulaşıma kapandı. Kar yağışının devam ettiği ilçede, karla mücadele ekipleri ise yolları açık tutmak için tüm hızıyla çalışmalarına başladı. Son dakika - Hakkari hava durumu


Erdinç Düzen isimli vatandaş, Yüksekova’da aralıklarla kar yağışı etkili olduğunu belirterek, “Bu şekilde devam ederse ulaşımı olumsuz yönden etkileyecektir” dedi.
Kar yağışının hayatı olumsuz etkilediği ilçede, yetkililer özellikle yollarda oluşan buzlanmaya karşı sürücüleri uyardı. 

Son dakika - Hakkari hava durumu

VATANDAŞLAR TATİLİ FIRSAT BİLİP KARTEPE'DEKİ FESTİVALE AKIN ETTİ

Kocaeli’nin Kartepe ilçesinde bulunan Samanlı Dağları’nda düzenlenen kar festivaline binlere vatandaş akın etti. Festivalde 10 binlerce kişiye sucuk ekmek dağıtıldı. 

Son dakika - Kocaeli hava durumu

Kış turizminin önemli adreslerinden birisi olan Kartepe’de birbirinden eğlenceli aktivite ve şovlara sahne olacak Karfest, Samanlı Dağları’nda başladı. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Kartepe Belediyesi ortaklığında düzenlenen festivale Kocaeli, İstanbul ve Sakarya başta olmak üzere 10 binlerce vatandaş akın etti.

Son dakika - Kocaeli hava durumu

Festival alanını dolduran vatandaşlar, ateş başında ısınıp, kızaklarla kaydı. Gece saatlerine kadar devam edecek olan festival kapsamında farklı bir uygulamaya da imza atıldı. Festivale katılan 10 binden fazla vatandaşa sucuk ekmek dağıtıldı. Karın tadını çıkartan vatandaşlar çok eğlendiklerini söyledi.

ELAZIĞ'DA KAYAK MERKEZLERİ TATİLCİLERLE DOLDU

Okulların yarı yıl tatiline girmesini fırsat bilenler göl manzarasıyla ayrı bir görsel şölen sunan Elazığ’daki Hazar Baba Kayak Merkezi’ni doldurdu.

Son dakika - Elazığ hava durumu

Profesyonel kayakçıların yanı sıra, yamaç paraşütü yapanların da tercih ettiği kayak merkezine gelenler tatilin tadını çıkardı.

ULUDAĞ'DA SİSLERİN ARASINDA YOLCULUK

Uludağ ile Bursa arasında yarım asırdır alternatif ulaşımı sağlayan teleferik, kışın yolcularına muhteşem bir seyir imkânı sunuyor.

Son dakika - Bursa hava durumu

Türkiye’nin kayak ve kış turizminin önemli merkezlerinden Uludağ’da sömestre tatili ile birlikte yoğunluk yaşanırken, konaklamak için gelen turistler karların içinde seyrine doyum olmayan kar manzaralı 22 dakikalık teleferik yolculuğunu tercih ediyor.

KAR GERCÜŞ'Ü BEYAZA BÜRÜDÜ 

Batman’ın Gercüş ilçesinde sabah saatlerinden itibaren etkisini sürdüren kar yağışı, ilçeyi beyaza bürüdü.

Gercüş’te sabah saatlerinden itibaren başlayan kar ilçeyi beyaza bürüdü. Kar yağmasına en çok karnelerini alan çocuklar sevindi. Kartopu ve kardan adam yaparak karın keyfini çıkaran çocuklar, gönüllerince eğlendi. 

Son dakika - Batman hava durumu

Öte yandan kar yağışından en çok pazarcı esnafı etkilendi. Sabah saatlerinde tezgahlarını açan esnaf, kar yağışına hazırlıksız yakalandı. Yaktıkları odunlarla ısınmaya çalışan esnaf, soğuk hava nedeni ile tezgahlarını kapatmak zorunda kaldı. 

SİVAS'IN GÜRÜN İLÇESİ BEYAZA BÜRÜNDÜ

Sivas’ın Gürün ilçesinde sabah saatlerinde başlayan kar yağışı ilçeyi beyaza bürüdü.

Gürün ilçesinde etkisini hissettiren dondurucu soğuğun ardından sabah saatlerinden itibaren kar yağışı etkili oldu. Kar kartpostallık görüntüler oluştururken, yarıyıl tatiline giren öğrenciler kar yağışı ve karne sevincini bir arada yaşadı.

Son dakika - Sivas hava durumu

Ev ve iş yerlerinin önünde biriken karlar vatandaşlar tarafından temizlendi. İlçeden geçen Kayseri-Malatya karayolunda ulaşım kontrollü olarak sağlanırken, 60 köy yolu ulaşıma kapandı.
Sabah saatlerinden itibaren etkili olan kar yağışının akşam saatlerine kadar etkisini sürdürmesi bekleniyor.

VAN'DA HAYAT DONDU! HAVA SICAKLIĞI -20'NİN ALTINA DÜŞTÜ

Van’ın Özalp ilçesinde etkili olan dondurucu soğuklar hayatı olumsuz etkiliyor.
Özalp ilçesinde etkili olan kar yağışının ardından dondurucu soğuklar hakim olmaya başladı.

Son dakika - Van hava durumu - Van'da okullar tatil mi?

Hava sıcaklığının eksi 20 derecenin altına düştüğü ilçede, dereler buz tutarken ağaçlar ise kırağı tutarak beyaza büründü. Hayatı olumsuz etkileyen dondurucu soğuklar, ortaya kartpostallık görüntüler de çıkardı. 

İSTANBUL'UN KIŞI YENİ BAŞLIYOR

İstanbul'da beklenen kar ile ilgili de görüşlerini belirten Gökhan Abur, ''İstanbul'un kışı 15 Şubat - 15 Mart'tır. Kandilli Rasathanesi'nde görev yaptım oradaki kayıtlar da bunu doğruluyor dolasıyla İstanbul'un kışı yeni başlıyor her an hava soğuyabilir'' dedi. 

ADIYAMAN'DA KAR KALINLIĞI 6 METREYE KADAR ULAŞTI

Adıyaman İl Özel İdaresi ekipleri, Nemrut Dağı Milli Parkı’nda bulunan TV vericisine giden yolu 3 günlük zorlu mücadelenin sonunda açtı.

2 bin 206 metre yükseklikteki Nemrut Dağı Milli Park Alanı içerisinde bulunan TV vericisinin elektrik panosunda meydana gelen arızayı gidermek için Akedaş arıza ekipleri arızaya müdahale etmek istedi. 

Son dakika haberi - Adıyaman hava durumu

Hava sıcaklığının geceleri eksi 10 dereceye kadar düştüğü zirvede bir metreyi aşan kar kalınlığı, tipi nedeniyle yer yer 6 metreye ulaştı. Akedaş ekipleri arızaya müdahale etmesi için İl Özel İdare ekipleri yol açma çalışması başlattı. 

TRABZON YAYLALARINDAKİ KAR MANZARALARI BÜYÜLEDİ

Trabzon’da özellikle yüksek kesimlerde etkisini gösteren kar yağışı kartpostallık görüntüler ortaya çıkardı. 

Son dakika haberi - Trabzon hava durumu

Trabzon’da geçtiğimiz günlerde etkisini gösteren kar yağışı yüksek kesimler hayatı olumsuz etkilerken, kartpostallık görüntüler oluşturdu. Yayları ve dağlık yaşantılarıyla ön plana çıkan Trabzon’da kar yağışının ardından açan güneşle birlikte güzel görüntüler ortaya çıktı.

Kar kalınlığının yer yer 20 cm’ye ulaştığı yaylalar beyaz örtüsüyle eşsiz manzaralar oluşturdu. 

Son dakika haberi - Trabzon hava durumu

BAYBURT'TA DERECELER -13'Ü GÖRDÜ

Bayburt’ta kar yağışının ardından soğuk hava etkisini artırdı.

Meteoroloji 11. Bölge Müdürlüğü ekiplerince yapılan son değerlendirmelere göre, bölgede hava parçalı çok bulutlu geçecek. Bölge genelinde gece ve sabah saatlerinde yer yer pus ve sis hadisesi ile birlikte iç ve yüksek kesimlerde buzlanma ve don olayı bekleniyor. 

Son dakika - Bayburt hava durumu

Hava sıcaklığının mevsim normalleri civarında seyredeceği bölgede rüzgâr batı ve kuzey batılı yönlerden hafif, yer yer orta kuvvete esecek.

Bayburt’ta gece en düşük hava sıcaklığı sıfırın altında olmak üzere 9, Aydıntepe’de 9, Demirözü’nde 8, Kop Dağında 13 derece ölçüldü. 

Son dakika - Bayburt hava durumu

Bayburt’ta gece saatlerinde soğuk havanın etkisini artıracağı hafta sonu kar beklendiği kaydedildi.

KARS'TA LEYLEKLER TERMAL SUYU MESKEN TUTTU 

Kars'a bağlı Çerme köyü yakınlarında bulunan kaplıcadaki termal suyu mesken tutan leylekler, kentte hava sıcaklığının sıfırın altında 19 dereceye düşmesine rağmen sıcak suda yiyecek aramanın keyfini yaşıyor.

Son dakika - Kars hava durumu

...BÖLGE BÖLGE HAVA DURUMU İÇİN TIKLAYINIZ...

KAR YAĞIŞI SONRASI MERSİN'DE ÇALIŞMALAR BAŞLADI

Mersin’de Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından kent genelinde kar yağışının devam ettiği bölgelerde yoğun çalışma yürütüldüğü bildirildi. 

Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre ekipler, gelen ihbarlara hızlı bir şekilde müdahale ederek, yoğun kardan dolayı kapanan yolları açıyor, karda mahsur kalan vatandaşları ve hayvanları kurtarıyor.

Son dakika haberi - Mersin hava durumu

Ekipler, buzlanmalara karşı tuzlama çalışmalarını da aynı titizlikle sürdürüyor. 

YORUMLAR 10
  • Katran 4 yıl önce Şikayet Et
    Abartmayin kis mevsimindeyiz kar yagacak don olacak tabikide yagsin berekettir rahmettir
    Cevapla
  • yunus4204 4 yıl önce Şikayet Et
    hic tutmuyor tahminleriniz birakin tahminleri biz cocukken buyuklerimiz hava kizardimi sabaha Allah nasip ederse kar olabilir derlerdi bizde sabah karla uyanirdik sukur ama simdi ne nasip bilen kaldi ne sukur Allah bilir ne zaman yagacagini yagmayacagini Rabim bi ruzgar verir bulutlar yon degistirir kar buraya degilde oraya yagar misal
    Cevapla
  • Rauf 4 yıl önce Şikayet Et
    Metoroloji chpyi salvado geçti,kemal bukadar yalan söyle miyor
    Cevapla
  • Zülfikar 4 yıl önce Şikayet Et
    ula bu gayseri de iç anadoluda. damla kar yagmadi merkeze. bu nasil kar geliyor haberi.
    Cevapla
  • misafirim 4 yıl önce Şikayet Et
    asparagas haberler yahu doğuda birkaç ile kar yağıyor zaten bunlar yağacak diyorya yalan tahminler hep boş çıkıyor istanbul içinde tahminde bulunmuşlardı boş boş boş yahu meteoroloji boyna yalan tahmin yapıyor uydusu var var tahmini sıfır yazın istanbul kerbela olacak
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bölücülüğü savunan adayla ilgili çarpıcı sözler: Esenyurt’u özerkleştirecek mi nedir?
Yerel seçim; Panorama; Son durum