Bahçeli, Kılıçdaroğlu'na ateş püskürdü: Bu, alçak bir hedefin temin gayretidir

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun DİSK Genel Kurulunda isyandan bahsetmesinin; yine bir CHP Genel Başkan Yardımcısının toplumsal cinnete dikkat çekip her gün dokuz kişinin intihar iftirasını diline dolamasının "alçak bir hedefin temin gayretinden başka bir şey olmadığını" belirtti.

Bahçeli, Kılıçdaroğlu'na ateş püskürdü: Bu, alçak bir hedefin temin gayretidir
Bahçeli, Kılıçdaroğlu'na ateş püskürdü: Bu, alçak bir hedefin temin gayretidir
GİRİŞ 18.02.2020 12:47 GÜNCELLEME 18.02.2020 13:07
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Bahçeli, partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda yaptığı konuşmada, Türkiye'nin tek seçeneğinin Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi altında demokrasiyle yönetimi olduğunu söyledi.

"Ne var ki son günlerde toplumsal tedirginlikleri kamçılayan, korkuları kaşıyan bazı müessif, müfsit ve münferit gelişmeler yaşanmaktadır." ifadesini kullanan Bahçeli, "Ekonomik sıkıntılar, yolsuzluk iddiaları, paravan bağış vakaları, sosyal gerilimler, FETÖ'nün siyasi ayağı konusundaki kutuplaşmalar, özellikle servis edilen intihar örnekleri, eski Genelkurmay başkanlarının talihsiz beyanları hep üst üste çakışmıştır." şeklinde konuştu.

"KILIÇDAROĞLU'NUN YAPTIĞI ALÇAK BİR HEDEF TEMİN GAYRETİDİR"

 

 

"Türkiye'nin adeta bir yıkıma hazırlandığını" dile getiren Bahçeli, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun DİSK Genel Kurulunda isyandan bahsetmesinin; yine bir CHP Genel Başkan Yardımcısının toplumsal cinnete dikkat çekip her gün dokuz kişinin intihar iftirasını diline dolamasının "alçak bir hedefin temin gayretinden başka bir şey olmadığını" belirtti. Bahçeli, şunları kaydetti:

DÜŞMAN SEVİNDİREN REZİLLİK

"Kahraman Türk askeri cephedeyken, kıran kırana hainlerle çatışırken, Türk Silahlı Kuvvetleri hakkında televizyon ekranlarından yapılan yorumlar bir diğer düşman sevindiren rezilliklerdir. Ne isteniyor Türk askerinden? Vatan nöbetinde bulunan yiğitlerimiz tartışmaların içine neden çekiliyor? Maksat nedir? Türk askerinin günlük siyasi polemiklerin içine havale edilmesi yanlış değil midir? Tehlikeli değil midir? Türkiye'ye haksızlık ve hıyanet değil midir? Türkiye üzerinde vahşi bir oyun kurgulanmaktadır. 

KAYNAK: AA
YORUMLAR 5
  • RECAİ 4 yıl önce Şikayet Et
    Reisim çok yaşa.
    Cevapla
  • koçum 4 yıl önce Şikayet Et
    Ey Ümmeti Muhammed zaman uyanık olma vaktidir bu uyarılar boşuna değildir. bakın gezi teröristleri berat ettirildi. bu bir işaret fişeği olabilir. Ey ümmet uyanık ve sert durma vaktidir.
    Cevapla
  • Yatırım Hesap 4 yıl önce Şikayet Et
    İnşallah ip çilerde anlar bir gün peşinden gittikleri kişinin ipsiz sapsız olduğunu
    Cevapla
  • hasan 4 yıl önce Şikayet Et
    bay kemal efendi işi gücü ortalığı bulandırmak başka hiç bir işi gücü yok tayyip gitsin ülke isterse 10 bölünsün amaç bu başka derdi yokki bay kemalin kimin kuklasıysa artık...
    Cevapla
  • ALİ 4 yıl önce Şikayet Et
    bu ilkeye dost ve düşman sözlerinden duruşundan dost edindiklerinden belli oluyor. PKK YANDAŞLARI HAİNDİR. PKK, ABD, YAHUDİ, ESED, SİSİ... BATI İLE... KISACA BU ÜLEK DÜŞMANALRI İLE AYNI DİLİ KULLANANLAR HAİNDİR. adı ne olursa olsun mevkii ne olursa ol-sun. ALLAH HEPSİNİN BELASINI VERSİN. kim isterse ve kendine yakıştırıyorsa alsın... ALLAH BU ÜLKE DOSTU, KORUYUCUSU OLAN, DÜŞMANLARINI DÜŞMAN BİLİP SAFLARI SIKILAŞTIRAN HERKESİ KORUSUN...
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Gazze'de toplu mezar dehşeti! Canlı canlı gömmüşler
Hamas'tan ateşkes açıklaması: Kapıyı kapatmadık