Ağrı'da 4,4 büyüklüğünde deprem

Türkiye-İran sınırında meydana gelen 4.4 büyüklüğünde deprem Ağrı’da hissedildi.

Ağrı'da 4,4 büyüklüğünde deprem
Ağrı'da 4,4 büyüklüğünde deprem
GİRİŞ 25.02.2020 17:29 GÜNCELLEME 25.02.2020 18:43
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Kandilli Rasathanesinden alınan bilgilere göre, Türkiye-İran sınırında saat 17.14 sıralarında 4.4 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Deprem İran sınırında bulunan Ağrı’nın Doğubayazıt ilçesinde de hissedildi.

YORUMLAR 2
  • E.A 4 yıl önce Şikayet Et
    İnşallah Ağrının köyleri de 4.4' e teslim olmamıştır. Bizim akıllı insanımız bize hiçbir şey olmaz mantığı ile hareket ettiği için başına gelmeyen kalmıyor. Çünkü ben kendi köyümden biliyorum. Köyde bazıları ev yapacaklardı gelen geçen bu evi deprem yönetmenliğine göre mi yapacaksınız, yoksa ata dede yöntemi ile mi yapacaksınız? diye sorduklarında "aman depremler 150/200 yıl ara ile oluyor. O zamana kadar varmıyız yokmuyuz" diye cevap veriyorlardı. Fakat unuttukları bir şey vardı. İçinde bulundukları yılın o 150 yıl 200 yıl içinde olabileceği gerçeği neyse ki o köylüler zor bela da olsa evlerini depreme karşı dayanıklı yapmaları konusunda ikna edildiler.
    Cevapla
  • delirdim artık 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu toplum refahın kendisini azdırdığı ALLAH cc açıktan isyan eden bir toplum ümmet oldu bu kadar nimete şükürsüzlük isyan elbette cezasız kalmaz.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İsrail'den Batı Şeria'da kanlı baskın! Evi buldozerle yıktı, şehitlerin naaşlarını çaldı
Yönetilemeyen Türk futbolunda yeni olay! 3. kez sahadan çekilme vakası