Bakan Koca'dan son dakika koronavirüs açıklaması

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada 81 ilin il sağlık müdürü ile telekonferans üzerinden bir toplantı yaptıklarını açıkladı.

GİRİŞ 27.03.2020 09:56 GÜNCELLEME 27.03.2020 10:49
Bu Habere 34 Yorum Yapılmış

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca resmi Twittern hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda, "Ülkemizin 81 ilinin il sağlık müdürleriyle dün telekonferans üzerinden bir toplantı yaptık. Riskleri, mücadele yöntemini değerlendirdik. Corona virüs tehdidine karşı tüm illerimizde teyakkuz halindeyiz." ifadelerini kullandı.

Bakan Koca'nın paylaşımında toplantıya ilişkin görüntülere de yer verildi





Yeni tip Koronavirüs (Covid-19) nedeniyle, 26 Mart 2020 tarihinde Türkiye'de 16 kişinin daha hayatını kaybettiğini, bin 196 kişiye de tanı konduğunu açıklandı. Böylece Koronavirüs kaynaklı ölüm sayısı toplamda 75 kişiye yükselirken, vaka sayısı ise 3 bin 629'a yükselmiş oldu. 

 

 

YORUMLAR 34
  • vatandaş 4 yıl önce Şikayet Et
    sayın bakanım virüs muayene ve taramasını keşke diğer polikliniklerin olduğu yerlere sokmasa idiniz tüm hastalar tedirgin ve çalışanlarda.bu işin ehli kişiler ayrı veya seyyar kurulacak yerlerde muayene ve tahlil merkezleri kurulsa iyi olurdu polikliniklerden ivedilikle ayrıştırılması önemli bir konu atlanmaması gerekli
    Cevapla
  • Yıldırım 4 yıl önce Şikayet Et
    Neden bekliyoruz sokağa çıkma yasağı ilan edilsin. Çokmu zor çokmu kaybımız olur. Evet öaddi olarak olur belki ama can bu can daha önemli. Biz bu ülkede 10 - 12 gün bayram tatilleri yaptık. Çok fazla yayılmadan yasak gelsin
    Cevapla
  • Ay yildiz 4 yıl önce Şikayet Et
    Cumaryesi pazar sokaga cikma yasagi olsun
    Cevapla
  • Duyarlı 4 yıl önce Şikayet Et
    Allah devletimize zeval vermesin. Bu uğurda gayret göstererek çalışan bütün görevlileri her türlü hastalık, bela ve musibetten korusun.Tedbir ve dua.
    Cevapla
  • AHMET ALKAN 4 yıl önce Şikayet Et
    RABİM SAĞLIKCILARIMIZ VE BU YOLDA GAYRET SARF EDEN BÜTÜN DEVLET GÖREVLİLERİNDEN RAZI OLSUN. Bunuda hiç aklımızda çıkarmıyalım ALLAH ,a yalvarıp dua etmek bu tedavinin en etkin asrın ilaçıdır.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Başıboş köpek saldırıları devam ediyor! Yaşanan son Aydın'dan...
İsrail lobileri engellemeye çalışıyor: Erdoğan'ın ABD ziyaretinde son durum ne?