Kıvanç Tatlıtuğ kimdir? Kıvanç Tatlıtuğ sağlık durumu hakkında açıklama yaptı!

Coronavirüs tedbirleri sebebiyle eşi Başak Dizer Tatlıtuğ ile Kemerburgaz’da bulunan evlerinde dinlenen Kıvanç Tatlıtuğ’un coronavirüsüne yakalandığı iddia edildi. Kendini iyi hissetmediği için hastaneye başvuran Tatlıtuğ'un sağlık durumu hayranları tarafından merak ediliyor. Peki Kıvanç Tatlıtuğ kaç yaşında, nereli? Kıvanç Tatlıtuğ sağlık durumu hakkında açıklama yaptı!

Kıvanç Tatlıtuğ kimdir? Kıvanç Tatlıtuğ sağlık durumu hakkında açıklama yaptı!
Kıvanç Tatlıtuğ kimdir? Kıvanç Tatlıtuğ sağlık durumu hakkında açıklama yaptı!
GİRİŞ 01.04.2020 12:11 GÜNCELLEME 01.04.2020 12:12

Coronavirüs salgını nedeniyle eşi Başak Dizer ile birlikte  Kemerburgaz’da ormanın içinde bulunan evlerinde dinlenmeye çekilen oyuncudan hayranlarını  tedirgin eden haber geldi. 2 haftadır sosyal izolasyon uygulayan Tatlıtuğ’un kendisini iyi hissetmediği için kontrol amaçlı hastaneye gittiği öğrenildi. Başka kaynaklarda yer alan haberlere göre hastaneye yatışı yapılan Tatlıtuğ’un corona virüsünden şüphelendiği iddia edildi. Peki Kıvanç Tatlıtuğ aslen nereli, kaç yaşında? Bir çok dizi ve filmde oynamış Kıvanç Tatlıtuğ’un hayatı...

SAĞLIK DURUMU HAKKINDA AÇIKLAMA YAPTI!

Kıvanç Tatlıtuğ sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla coronavirüs testinin sonuçlarını beklediğini açıkladı. Hastanede müşahede altında olduğunu ifade eden Tatlıtuğ " Ben gayet iyiyim ve test sonucumu bekliyorum. Bilgilendirme yapacağım ... Sağlıkla kalın." dedi.  İşte Kıvanç Tatlıtuğ'un yaptığı açıklama;

KIVANÇ TATLITUĞ KİMDİR?

Kıvanç Tatlıtuğ 27 Ekim 1983 tarihinde, beş çocuklu ailenin bir ferdi olarak Adana'da dünyaya geldi. Ortaöğrenimini Yenice Özel Çağ Lisesi'nde tamamladıktan sonra Pastane işleten babası Erdem Tatlıtuğ'un geçirdiği ciddi bir kalp ameliyatından sonra ailesi ile birlikte 1997 yılında İstanbul'a yerleşti. İstanbul Kalamış Lisesi'nden mezun oldu. Annesinin adı Nurten'dir.

Aktörlük ve mankenlik yapmadan önce uzun süre basketbol ile uğraştı. Adana'da Fiskobirlik, Çukurova ve Tarsus Amerikan klüplerinde başladığı amatör basketbol kariyerini İstanbul'a yerleştikten sonra profesyonel seviyeye taşıdı. Ülkerspor ile (2 yıl) başlayan birinci lig macerası, Beşiktaş (1 yıl) ve Fenerbahçe (1yıl) basketbol kulüplerinde devam etti; fakat tekrar geri döndüğü Beşiktaş ile beraber antrenman çalışmaları yaptığı sırada sakatlanarak basketbol hayatını noktalamak zorunda kaldı.

 

Annesinin teşvikleriyle başladığı mankenlik kariyeri, iki yıl kadar sürdü. Mankenlik ajanslarıyla çalışan profesyonel bir manken olan Tatlıtuğ, 2002 yılında düzenlenen Best Model yarışmasını kazanarak Türkiye birincisi oldu ve Best Model of the World'e katılmaya hak kazandı.2002 yılında katıldığı Best Model of the World yarışmasını kazanmasıyla beraber uluslararası arenada kendini gösterme fırsatı yakalayan Tatlıtuğ, Success Ajans'ın teklifini kabul ederek modellik yapmak üzere Paris'e yerleşti ve orada 1.5 yıl yaşadı.

2005 yılında, Gümüş adlı dizide Songül Öden ile beraber başrolleri paylaştı. Gümüş, Türkiye ve Arap ülkelerinde çok popüler hale gelince bazı ülkelerde "genel ahlaka aykırı" olduğu gerekçesiyle yayınının durdurulması gündeme geldi fakat bu durum hiç gerçekleşmedi.2007 yılında Gümüş'ün bitmesinin ardından Menekşe ile Halil dizisinde ve Amerikalılar Karadenizde 2 adlı filmde rol aldı. 2008 yılında, başrollerini Beren Saat ile beraber paylaştığı ve Halit Ziya Uşaklıgil'in aynı adlı eserinden uyarlanan Aşk-ı Memnu dizisine başladı. Bu dizide canlandırdığı Behlül Haznedar karakteri, Tatlıtuğ'a Altın Kelebek Ödülleri'nde "En iyi erkek oyuncu" ödülünü kazandırdı.Kıvanç Tatlıtuğ, Devlet Tiyatrosu oyuncusu Laçin Ceylan'dan bir süre oyunculuk dersleri almıştır.2010 yılında "Ezel" dizisinde, dizinin bitmesine doğru kadroya katıldı ve "Sekiz" adlı yan karakteri canlandırdı. Bunun dışında birkaç reklam filminde de yer aldı.2013 yılında yayına giren Yılmaz Erdoğan'ın çektiği "Kelebeğin Rüyası" adlı filmde yer almıştır. Kıvanç Tatlıtuğ, veremli bir genci canlandırmak için 20 kilo verdiği filmde Yılmaz Erdoğan da o dönem iki şairin hocalığını yapan ünlü şair Behçet Necatigil'i canlandırdı.2013 yılının mart ayında Kıvanç Tatlıtuğ ve İlker Ayrık banka reklam filminde rol aldılar.Ailesine çok düşkün olan Kıvanç Tatlıtuğ, iyi derecede İngilizce bilmektedir.

 KIVANÇ TATLITUĞ OYNADIĞI DİZİLER 

2005-2007 Gümüş Mehmet Şadoğlu

2007-2008 Menekşe ile Halil Halil Tuğlu

2008-2010 Aşk-ı Memnu Behlül Haznedar

2011-2013 Kuzey Güney Kuzey Tekinoğlu

2014 Kurt Seyit ve Şura Kurt Seyit

2016-2017 Cesur ve Güzel Cesur Alemdaroğlu

2006 Acemi Cadı Bir bölüm

2010 Ezel Sekiz / Ramiz Karaeski

2019 Çarpışma / Kadir Adalı

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Erdoğan, 'altından kalkmamız zor olacaktır' diyerek uyardı: Acele etmeliyiz!
Ve ASELSAN onu da bitirdi! Oyun değiştirecek müthiş sistem...