Dalaman belediye başkanı gözaltında

Muğla'nın Dalaman ilçesinde jandarma ekiplerince düzenlenen operasyonda, aralarında Dalaman Belediye Başkanı Beyhan Korkut'un da bulunduğu 17 kişi gözaltına alındı.

Dalaman belediye başkanı gözaltında
Dalaman belediye başkanı gözaltında
GİRİŞ 30.03.2009 10:23 GÜNCELLEME 30.03.2009 10:23
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Alınan bilgiye göre, Muğla Jandarma Komutanlığı ekipleri, yaklaşık 1 yıldır yaptıkları istihbarat çalışmasının ardından, Dalaman'da saat 05.00'te 20 adrese eş zamanlı operasyon düzenledi.

''Dalga'' adı verilen operasyonda, ihaleye fesat karıştırdığı, zimmet ve rüşvet suçunu işlediği iddia edilen AK Partili Dalaman Belediye Başkanı Beyhan Korkut, 1 il genel meclisi üyesi, 1 belediye meclisi üyesi, Dalaman Belediyesi çalışanı 7 kişi ile 7 müteahhit gözaltına alındı.

Zanlıların sorgusunun Dalaman Jandarma Komutanlığında sürdürüldüğü bildirildi.

Şu anda hala görevde bulunan Dalaman Belediye Başkanı Beyhan Korkut'un yerel seçimleri, kesin olmayan sonuçlara göre, kaybettiği bildirildi.

(aa)
 

YORUMLAR 2
  • muftuoglu 15 yıl önce Şikayet Et
    kim olursa olsun. kım olursa olsuın hangi aprti farketmez bu milletin malını soyan cezasını çekmeli
    Cevapla
  • gerçek bakış 15 yıl önce Şikayet Et
    İBRET OLSUN. Ben dalamanlı bir vatandaşım ve 2004 yerel seçimlerde oyumu akp' nin adayı olan Beyhan Korkut'a vermiştim. Biz vatandaşlar onun ne yolsuzluklar yaptığını gördük, halkın parasını çarçur etti. Ama maalesef akp genel merkezi bu kişinin yolsuzluklarını ve insanlara yaptığı hakaretleri görmedi. Bu kişi halk pazarındaki vatandaşı bir daha bu pazara gelme diye kovuyor,sinirlenince insanlara sövüyordu. İşte akp Dalamanda böyle bir kişiyi tekrar aday gösterince bizler de mhp nin adayına oy verdik.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Bedava dağıttı, duyan oraya koştu! Markette 30 TL
Sevkiyat kararı sonrası Pentagon'dan son dakika İsrail açıklaması!