Yaralanan polisle ilgili sevindiren gelişme

Hopa'da, Başbakan Erdoğan'ın konvoyuna yapılan taşlı saldırı sırasında yaralanan polis memuru Servet Erkan'ın ameliyatının başarılı geçtiğini bildirildi.

Yaralanan polisle ilgili sevindiren gelişme
Yaralanan polisle ilgili sevindiren gelişme
GİRİŞ 31.05.2011 22:21 GÜNCELLEME 31.05.2011 22:21
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Türüt, gazetecilere yaptığı açıklamada, Başbakanlık Koruma Müdürlüğüne mensup polis memuru Servet Erkan'ın travma tanısıyla solunum cihazına bağlı olarak hastanelerine getirildiğini belirtti.

Erkan'ı, acil tomografiye aldıklarını ifade eden Türüt, ''Sol kafatası, göz altı ve göz yan kemiği kırıktı. Beyinde ödem ve kanama olduğunu, beyin zarının altında da sorun olduğunu tespit ettik. Acil ameliyata aldık. 3 hekim aktif olarak ameliyatta bulundu. Bizler de gözlemci olarak ameliyatta yer aldık. Ödem, göz yan kemiği ve altı kemiğine müdahale edildi. Ödem temizlendikten sonra kafatası kemiğine müdahale ederek düzelttik'' dedi.

Ameliyatın başarılı geçtiğini kaydeden Türüt, ''Gerekli müdahalenin ardından hastayı yoğun bakım ünitesine çıkardık. Hayati fonksiyonları normal, kalp atış hızı normal, ancak hastamızın akciğerinde ezilme var. Kendisini 72 saat uyutacağız. Beyin ödemi önemli'' diye konuştu.

Türüt, herkesin başından sonuna kadar elinden gelen desteği verdiğini de belirterek, ''Çaba gösteren herkese teşekkür ediyoruz. Başbakanımız başından itibaren konuyu takip ediyor. Gerekli bilgileri kendisine aktarıyoruz. Ailesine geçmiş olsun'' dedi.

Öte yandan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın, Rize Valisi Seyfullah Hacımüftüoğlu'nu telefonla arayarak Erkan'ın ameliyatı hakkında bilgi aldığı bildirildi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 4
  • timuçin 12 yıl önce Şikayet Et
    Ordaki taş yiyen bizdik.... ... evet Servet abi sana taş atan alçaklar, yalnızca sana değil, bize de attılar. Bu alçakların en kısa sürede adalet önüne çıkartılmasını istiyoruz. Allah şifa versin...
    Cevapla
  • HASAN 12 yıl önce Şikayet Et
    Rabbim seninle olsun. Servet abi inş. sağlığına en kısa zamanda kavuşursun, dualarımız seninle, dualarımızı eksik etmeyelim arkadaşlar, gerçekten duaları kanının son damlasına kadar hakedecek birisi.
    Cevapla
  • alper 12 yıl önce Şikayet Et
    Eşkiyalar. Eşkiyalar karadenizi sarmış. Bu ne cüret. Emniyet çok sert tedbirler almalı.
    Cevapla
  • asuman doğuş 12 yıl önce Şikayet Et
    Allah şifa versin. dualarımız polis kardeşimize..
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Yurt dışındaki Türk sayısı! Zirvedeki ülke şaşırttı
İPhone fiyatları dudak uçuklattı!