Metro Turizm'in sahibine büyük şok!

Uyuşturucu kullandığı gerekçesiyle Ekim ayında gözaltına alınıp serbest bırakılan, Metro Turizm’in sahibi Galip Öztürk’ün incelenmek üzere alınan kan, idrar ve kıl numunelerinde kokain maddesi bulundu.

Metro Turizm'in sahibine büyük şok!
Metro Turizm'in sahibine büyük şok!
GİRİŞ 15.01.2012 09:49 GÜNCELLEME 15.01.2012 09:49
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Adli Tıp Kurumu tarafından yapılan incelemede Öztürk’le birlikte gözaltına alınan Tuğba Olcay ve Ahmet Tatar isimli kişilerde de kokain tespit edildi. Öztürk hakkında 2 yıla kadar hapis cezası isteniyor.

İstanbul Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi Müdürlüğü ekiplerine gelen ihbar üzerine başlatılan çalışma, 3 aylık teknik takip sonunda operasyona dönüşmüş, Galip Öztürk ile yanında bulunan 4 kişi gözaltına alınmıştı.

Çıkar amaçlı örgüt suçu

Özel Yetkili Savcılk tarafından alınan talimatla ünlü isimlere uyuşturucu temin ettiği öne sürülen Mahmut Özkan isimli torbacının, işadamı Galip Öztürk’ün şoförü Turgut Öztürk’e uyuşturucu satmaya çalıştığı belirlenmiş, teknik takip sonrası torbacının bir müşteriyle buluştuğunu tespit eden polis düğmeye basmıştı. Torbacı Mahmut Özkan ile ondan uyuşturucu almaya çalışan Turgut Öztürk suçüstü yakalanmıştı. Aramalarda 10 gram kokain ele geçirilmişti. İşadamı Öztürk, kadın arkadaşı Tuğba Olcay ve Ahmet Tatar da Ekim 2011’de gözaltına alınmıştı. Adli Tıp Kurumu incelemesi sonrası sanıkların uyuşturucu kullandıkları yönünde rapor verildi. Mahmut Özkan’a “çıkar amaçlı suç örgütü kurmak” suçlamasıyla dava açıldı.

KAYNAK: MİLLİYET
YORUMLAR 2
  • M/Y 12 yıl önce Şikayet Et
    Para bozuyor... 7-8 sene önce de böyle bir mevzu olmuştu.. Neyi ispata çalışıyor bu insanlar anlamak mümkün değil.. Allah bu illetten kurtarsın demekten başka bir şey gelmiyor elden..
    Cevapla
  • sleutel slot 12 yıl önce Şikayet Et
    Elleri biraz para gordumu fittirir millet !!. Allahim az verip yalvartma COK verip kudurtma bizi Yarabbim. amiiiin
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Muhalif gazeteci, Almanya'ya çalıştığını itiraf etti! "Bunlar üst düzey isteniyor"
Hamas'a "terör örgütü" diyen İmamoğlu, metrolarda protesto edildi!