Darbecilerin bir utanç fotoğrafı daha!

27 Mayıs 1960 darbesinden sonra Ankara sokaklarındaki görüntü ilginç...

Darbecilerin bir utanç fotoğrafı daha!
Darbecilerin bir utanç fotoğrafı daha!
GİRİŞ 11.05.2012 14:03 GÜNCELLEME 11.05.2012 14:41
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

27 Mayıs 1960 darbesinden sonra Ankara sokaklarındaki arabaların görüntüsü bu kadar da olmaz dedirtecek cinsten...

Darbecilerin sivillere bakışını anlatan bir utanç fotoğrafı...Darbeciler; dönemin milletvekilleri ve devrik bakanları 'araba bagajında kaçar' diye bütün arabaların bagajlarının açık seyretmesi talimatı vermiş.

İşte bu fotoğraf 27 Mayıs 'ın hemen ardından Ankara Atatürk Bulvarı üzerinde çekildi.

VİP Araştırma Şirketi'nin arşivlerinden çıkan kare, darbecilerin halkın seçtiği sivillere karşı nasıl bir intikam duygusu içinde hareket ettiklerini gözler önüne seriyor.

 

KAYNAK: SAMANYOLU HABER
YORUMLAR 10
  • ahmet taşer 11 yıl önce Şikayet Et
    haber7 yayınla bu sefer engelleyemezsin bizi. sevgili arkadaşlar bu haberi okumanızı şiddetle tavsiye ediyorum. bugün hacettepede yapmayı plandığımız kutlu doğum etkinliğini komünistler engellemeye çalıştı ancak biz allah ın izniyle onlara bırakmamak için sonuna kadar direndik. http://www.trthaber.com/haber/turkiye/hacettepede-kutlu-dogum-etkinligine-engel-40399.html
    Cevapla
  • Metin Yazar 11 yıl önce Şikayet Et
    1940 model faşistler. 60 ihtilaline daha doğrusu ihanetine imza atan zihniyetin eline fırsat geçse, bugün daha beterini yapar. bu tehdit ve tehlike karşısında yapılacak tek şey birlik ve beraberlikten ayrılmamak, parçalanmamak ve malum zihniyeti iktidarın yakınından bile geçirmemektir. bu zihniyet ve bu zihniyet sahipleri asla değişmezler,isteseler de değişemezler. bunların iflah olacaklarını, 1940 zihniyetinden kurtulacaklarının,çağa uyacaklarını düşünenler iflah olmaz saftiriklerdir. bugün 60 zihniyetini temsil edenler tekrar darbe yapsalar bunların yandaşları sokaklara dökülür zafer şenlikleri yaparlar.
    Cevapla
  • Metin Yazar 11 yıl önce Şikayet Et
    sabıka. başta menderes'in idam sehpasındaki o fotoğrafı olmak üzere bu tür iğrenç fotoğrafları ne zaman görsem ilk aklıma gelen "şey" chp zihniyeti oluyor. sanırım bu durum sadece bana olmuyor. benim aklıma gelen "şey" halkın büyük bir çoğunluğunun da aklına geliyor olmalı ki chp zihniyeti bir türlü iktidar olamıyor. ben buna halkın zihnindeki, bilinçaltındaki sabıka kayıt dosyası diyorum. o sabıka kayıt dosyasındaki kayıtlar halkın genlerine kadar işlediği için hiç bir seçim döneminde silinmiyor.
    Cevapla
  • levent akbulut 11 yıl önce Şikayet Et
    şimdi ne yapıyorlar..!. şimdiki hükümet ise o zümrenin devamını hapislerden kurtarmaya çalışıyor...
    Cevapla
  • semih öztürk 11 yıl önce Şikayet Et
    olmaz değil. bende cesetler bagaja sığmadı zannettim okuyunca ve dikkale bakınca anlaıdm ama olmaz değil yaparlardı
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Türkiye sahalara döndü
Hamas'tan ateşkes açıklaması: Kapıyı kapatmadık