İzmir'de AK Partili yönetici öldürüldü

İzmir'de AK Parti Çiğli İlçe Gençlik Kolları yönetiminde görevli Şükrü Tilki (26) iki kardeşin bıçaklı saldırısına uğradı. Şükrü Tilki kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

İzmir'de AK Partili yönetici öldürüldü
İzmir'de AK Partili yönetici öldürüldü
GİRİŞ 19.10.2012 03:44 GÜNCELLEME 19.10.2012 10:03
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Alınan bilgiye göre, Yeni Mahalle 8003 Sokak'ta, AK Parti Çiğli İlçe Gençlik Kolları yönetiminde yer aldığı öğrenilen Şükrü Tilki (26) ile A.K. (19) ve kardeşi M.K. (17) arasında henüz belirlenemeyen nedenle tartışmaya çıktı.

Tartışmanın büyümesi üzerine, kasaplık yapan A.K'nin, iş yerinden aldığı bıçakla Şükrü Tilki'yi yaraladığı öne sürüldü.

Ağır yaralanan Tilki, kaldırıldığı Karşıyaka Devlet Hastanesi'nde hayatını kaybetti. Olayın ardından kaçan A.K. ve M.K, kısa süre sonra yakalandı.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 5
  • necmi yıldız 11 yıl önce Şikayet Et
    yazıklar olsun !. insan hakları diye diye suç unsurları çok basit cezalara indirgendi. mahkumların bile çok rahat oldukları duydum , zaten öyle olmasa bu cinayetler olmaz. bakın bayramda açık görüş hakkı bile veriliyor. bütün vebal basit kanunlar çıkaranların olsun.
    Cevapla
  • selimfirat 11 yıl önce Şikayet Et
    idam geri gelene kadar. bu tür haberlerin altına idam geri gelmeli yorumu yapacağım.
    Cevapla
  • Ahmet Gül 11 yıl önce Şikayet Et
    ölene rahmet, öldürenne cehenneme kadar mı diyelim .?. dün kameraların önünde hopada, içeri girip belediye başkanını kerşuna dizdi. bu günde bu hadise anlaşılan bizdeki cezalar caydırıcı değil.!
    Cevapla
  • Burak YILMAZ 11 yıl önce Şikayet Et
    eskiden bir dakika programları vardı. o programlarda yerlere portakal kabuğu atmaktan tutunda alış veriş fişi almanın önemine kadar kısa kısa eğitici yayınlar yapılırdı. şimdi bin tane kanal var bir tane toplum bilinçlendirici program yok. sonuca kimse kızmasın. bu cinayetin katili devlettir.
    Cevapla
  • HULYA IŞIK 11 yıl önce Şikayet Et
    gençlik nereye gidiyor??. bu öfke nedir böyle? bu gençler hiç mi sonunu düşünmüyorlar? bir insan hayatı bu kadar mı ucuz? ALLAHım sen bizi şeytanın tuzaklarından koru, amin.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kudüs'ü savunmak insanlığı savunmaktır
Miçotakis'ten Yunan S-300'ünün Ukrayna'ya sevkiyatına veto