AK Partili isimden beklenmedik tepki aldı

AK Parti İstanbul Milletvekili Burhan Kuzu, Gezi Parkı olaylarında ön saflarda yer alan oyuncu Mehmet Ali Alabora'yı hedef aldı.

AK Partili isimden beklenmedik tepki aldı
AK Partili isimden beklenmedik tepki aldı
GİRİŞ 13.05.2014 08:53 GÜNCELLEME 13.05.2014 13:13
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Alabora'nın Londra'da yaptığı konuşmaya değinen Kuzu, " M.A.Alabora,Londra'da Türkiye için şöyle diyor:"Her şey yasak.Sokakta yürümek yasak.Sağa bakmak yasak,sola bakmak yasak;Yalan söyleyenin...?" diye yazdı. 

Türkiye'yi özgürlükler konusuna sınıfta bırakan düşünce kuruluşu Freedom House'a da çatmayı ihmal etmeyen Kuzu, " Soros'un ve ABD'deki İsrail mali lobisinin finansörlüğü ile çalışan Freedom House'un skandal Türkiye raporu birilerine adeta umut oldu!!!!" dedi.

Kuzu'nun tweetleri şöyle:

YORUMLAR 6
  • Selim Can 9 yıl önce Şikayet Et
    Terbiyesizlik!. Dikkate almayın, değmez.
    Cevapla
  • murat buyuklu 9 yıl önce Şikayet Et
    göz göre göre yalan söyleyen alabora. şimdi kendini dürüst sanıyordur bir de. sokakta yürüme özgürlüğü bile yokmuş. hadi oradan. bu ülkede başbakana hakaret edip sonra da yasaktan bahsediyorlar. sonra da temizlik kalpte deyip ibadeti de hiçselleştiriyorlar. yani ne ibadete meylediyorlar ne dürüstlüğü başkalarına yar ediyorlar. lafa gelince de hem iyi Müslüman oluyorlar hem de dürüst. hadi oradan. çekin elinizi yurdumun insanlarından.
    Cevapla
  • Gazi YILMAZ 9 yıl önce Şikayet Et
    Cevap vermeye bile gerek yok............ Bunları kimlerin sanatcı yaptığı, kimler için çalıştığı hangi millete hizmet ettiği beli oluyor işte. Bundan daha güzeli var mı. Aç kaldılar demek ki, diş göstermeye başladılar daha çok perişan olacaklar. Sayelerinde neşem yerine geliyor. İsterse cehennemin dibinde konuşsun kim takar gereksizleri.
    Cevapla
  • iryah 9 yıl önce Şikayet Et
    neden . bunlar hep londradan höykürürler böyle Kırca da aynısını yapmıştı. Geldi tıpış tıpış bi şey olmamış gibi tvlerden çakmaya devam etti. e baskı var ya ondandır.
    Cevapla
  • Cevat Öner 9 yıl önce Şikayet Et
    burhan hoca sana yakıştıramadım. senin gibi ilim ve siyaset adamına çoluk çocukla muhatap olmayı yakıştıramadım.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Serik'te köpeklerden kaçan çocuk arabanın altında kaldı
Bayraktar HÜRKUŞ ile Akıncı'yı takip etti!