İşte terör örgütünün yeni 3 hedefi

Çözüm sürecinde tam da somut adımlar atılmışken bu kez de devreye başka bir terör örgütü girdi.

İşte terör örgütünün yeni 3 hedefi
İşte terör örgütünün yeni 3 hedefi
GİRİŞ 02.04.2015 08:29 GÜNCELLEME 02.04.2015 17:42
Bu Habere 66 Yorum Yapılmış

Vatan gazetesinden Hüseyin Yayman, terör örgütünün kaos planını deşifre edecek bir yazı kaleme aldı. Yayman'a göre, örgütün 3 temel hedefi var. 

"Türkiye, kırk yıllık PKK’yla mücadele dönemini sonlandırıp yeni bir sayfa açmaya hazırlanırken karanlık odaklar bir kez daha işbaşı yaptılar." tespitinde bulunan Yayman'ın yazısının son bölümünde şu ifadelere yer verildi: 

"....

Son iki yılda yaşananları zaten biliyorsunuz. Önce Gezi eylemleri. Sonra 17-25 Aralık darbe teşebbüsü yapıldı. Sözü uzatmayayım. Bunların hiçbiri başarılı olmadı. Tayyip Erdoğan her hamleden sonra daha da güçlendi. Geldiğimiz noktada Erdoğan karşıtları için fazla seçenek kalmadı. DHKP-C gibi çok sahipli bir taşeron örgütü kullanarak sansasyonel eylemler yapacaklar.

POLİTİKACILARA VE ÜNLÜ İSİMLERE SUİKAST
 
Önümüzdeki günlerde son eylemin intikamını almak için üç eylem türü benimsenmiş durumda. Birincisi son eylemin intikamını almak için polis noktaları hedef alınacak. İkincisi stratejik yerlere canlı bomba eylemleri yapılacak. Üçüncüsü politikacılara ve ünlü isimlere suikastlar düzenlenecek. DHKP-C son eylem sırasında ‘Polis müdahalesi olursa, zincirleme eylem koyacaklarını ve fedai eylemleri yapacaklarını’ zaten söyledi. Onun için bundan sonra olacaklar artık seriye bağlandı.
 
Bu eylem bize şunu gösteriyor. Türkiye tarihinin en önemli seçimlerinden birine giderken karanlık odaklar yeniden devreye girdiler. Seçime kadar kaos planlarını devreye koyup, ülkeyi destabilize etme amacındalar. Muhtemelen seçime kadar tansiyon iyice yükselecek ve şok edici eylemler yapılacak."

KAYNAK: VATAN
YORUMLAR 66
  • Bir dost 9 yıl önce Şikayet Et
    Amanda çok şey bilirmiş bu millet.Ne biliyorsunuz da konuşuyorsunuz.Sizin bildikleriniz ekranlardan ibaret.Vah ülkem vah!İçim kan ağlıyor.Olan her zaman bize oluyor.
    Cevapla
  • kul 9 yıl önce Şikayet Et
    Operasyonlar yapılıp tüm yapı çökertilmelidir. Üyeler en az bir yıl içeri alınmalıdır.
    Cevapla
  • Misafir 9 yıl önce Şikayet Et
    İşte beklenen oldu eğer bir terör örgütüne taviz verirsen ve istediklerini yerine getirirsen sonunda olucağı bu başka bir terör örgütü çıkmasına sebep olur böyle uzayıp gider istediklerini yaptırırlar...
    Cevapla
  • dadaş 9 yıl önce Şikayet Et
    sen önce pensilşeytanın muhalefetine söyle;teröriste kanka demesinler!
    Cevapla
  • Kenan BAYEZİT 9 yıl önce Şikayet Et
    zihniyeti bozuk paralelciler yorumlara sızmış arkadaşlar
    Cevapla
  • BirDost 9 yıl önce Şikayet Et
    Bu terör örgütü zaten vardı arkadaşım. Sadece birinden umutları kalmayınca yedekte beklettikleri eski örgütlerini devreye soktular.
    Cevapla
  • milletin ferdi 9 yıl önce Şikayet Et
    Terör örgütünün hangi isteği yerine getirilmiş? Sen teröristlere destek, polise MİT’e köstek olsun diye İç Güvenlik paketine karşı çıkan CHP-MHP-HDP koalisyon hükümeti mi iktidarda sanıyorsun? Teröristleri kışkırtmayı, onların önünde gitmeyi marifet sanan KK’yı da başbakan mı sanıyorsun?
    Cevapla
  • Yav he he. 9 yıl önce Şikayet Et
    Teror orgutune yuz versende vermesende bunların yapacağı şey aynı bu adamlar savaştan para kazanıyorlar nerede barış lafı duysalar orayı karıştırıyorlar. bu kadarmı körsünüz.
    Cevapla
  • noldi? 9 yıl önce Şikayet Et
    hep deşifre oluyor ama bi türlü hiçbir terörist saldırmadan önce yakalanmıyor.istihbaratların üzerine ölü toprağımı serptiler hiçbir şeyden haberleri yok.şimdi göstermelik operasyon yapıp 35kişi almışlar bade basra harap olmuş ne işe yarar.artık çay kahve ikram edersiniz emniyetteki sorguda
    Cevapla
  • dadaş 9 yıl önce Şikayet Et
    libyadan 22000 vatandaşımızı-49 elçilik görevlisini-lübnandan 2 pilotumuzu-suriyeden gazetewcilerimizi kurtaran cia-mossatınızmıydı?Ülkenizle gurur duyacağınıza-pensilşeytanın himmet paraları ile besicilik-teröristcilik yapmayı seçenlerin haline acımayız!!!
    Cevapla
  • nihat 9 yıl önce Şikayet Et
    Geçtiğimiz 10 yılda emniyetimizin ve jandarmamızın böyle eylem hazırlığında yakaladıkları bir çok vaka varken bu söylediğin anca iftiradır.
    Cevapla
  • Anladunmi! 9 yıl önce Şikayet Et
    Saçmalama adam tahmin yapmış. Yani bu bir köşe yazarının olayları izleyerek sonuç çıkarması. Zaten adam onun için Gazetede köşe yazısı yazıyor sense anca burada yorum yazabiliyorsun. Anladunmi?
    Cevapla
  • mohikan 9 yıl önce Şikayet Et
    aynen böyle devam etsinler, sapla saman ayrılsın, millet bu eylemlerin ardından kim bunlara destek veriyor görsün ...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Başıboş köpek saldırıları devam ediyor! Yaşanan son Aydın'dan...
Miçotakis'ten Yunan S-300'ünün Ukrayna'ya sevkiyatına veto