80'lik çınar Özkul, inzivaya çekildi

Türk tiyatrosu ve sinemasının dev sanatçılarından Münir Özkul, İstanbul Cihangir'deki evinde hatıralardan ve dostlarından uzak yaşıyor.

80'lik çınar Özkul, inzivaya çekildi
80'lik çınar Özkul, inzivaya çekildi
GİRİŞ 15.08.2005 09:15 GÜNCELLEME 15.08.2005 09:15

Bugün 80 yaşına giren Münir Özkul, birçok şeyi hatırlamıyor. İki yıldır evinden dışarıya adım atmayan, kimseyle görüşmeyen Özkul, yakalandığı Demans (erken bunama) hastalığı yüzünden geçmişe dair birçok şeyi hatırlayamıyor. Bu yüzden evinden çıkmak ve kimseyle görüşmek istemeyen sanatçının kızı Güner Özkul, babası hakkında bir belgesel hazırlamak istiyor. 15 Ağustos 1925 doğumlu olan Münir, eşiyle birlikte sessiz ve sakin, zaman zaman bugünde, bazen geçmişte ama her şeyden önemlisi, Türk tiyatrosu ve sineması adına yaptıkları ile hayranlarının gönlünde yaşıyor.


Güner Özkul: Babam geçmişte yaşıyor 

Özkul'un NTV'de kültür ve sanat programı Afiş'in sunuculuğunu yapan kızı Güner Özkul, babası hakkında şunları söylüyor: Babamın hastalığı dışında bir sıkıntısı yok. Bu hastalık da 80 yaşında biri için gayet normal. Kendisinin ve eşinin maaşı ve mülkü kendine ait olan mütevazı evinde rahat bir hayat sürüyor. Yaşadığı hastalıktan ötürü, birçok şeyi hatırlayamıyor. Ölen arkadaşlarının yaşadıklarını sanıyor.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Süper Lig'de gol krallığı yarışında son durum: Zirvede fark açıldı
İsrail ordusu Refah'a karadan girdi: Sınır kapısı ele geçirildi