İsraillilerin morali düzeliyormuş!

İsrail'in Beyt Hanun'da 18 masum sivili katlettiği saldırısına dünya tepki gösterirken, İsrailli bir vekil ise saldırıyı savunarak 'Yahudilerin morallerinin böyle yerine geldiğini' savundu.

İsraillilerin morali düzeliyormuş!
İsraillilerin morali düzeliyormuş!
GİRİŞ 09.11.2006 13:05 GÜNCELLEME 09.11.2006 13:05

İsrail'in 'Milli Birlik' partisi milletvekillerinden Zvi Hendel bu sabah partisi adına İsrail parlamentosunda (Knesset) yaptığı konuşmada 'terörün kökü Gazze'den kazınıncaya kadar' İsrail ordusunun operasyonlarını artırarak devam etmesini istedi. '

Yahudilerin morali ancak terörle mücadele de başarılı olunduğu sürece yerinde olacaktır' diyen Hendel, 'Savaş zamanı gerekirse adam ölebileceğini' de dile getirdi. İsrailli bakan, 'İsrail ordusu yaptıklarından dolayı elbette kimseden Kaşrut sertifikası istemeyecektir' ifadesini kullandı.

Milli Birlik partisinin terörle mücadele konusunda hükümete tam destek verdiğini dile getiren Zvi Hendel gerekirse Gazze'ye yönelik ağır topçu birliklerinin harekete geçirilmesini de istedi. Hendel ayrıca daha önce 'Philedelphia koridorun'un alınmasında gösterilen aynı ciddiyet ve kararlılığın gösterilmesi gerektiğini sözlerine ekledi.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Meteoroloji'den 17 il için sarı kodlu alarm! Hem kuvvetli sağanak hem aşırı sıcak uyarısı
Ancelotti inadını kırıyor! Real Madrid'de Arda Güler gelişmesi