Altaylı: Haziran sonu iş başındayım

MediaCat, Mehmet Barlas, Murat Bardakçı ve Erdal Şafak’ın peş peşe Sabah’tan ayrılmasının ardından yayılan, Ciner grubunun yeni bir gazete çıkarmaya hazırlandığı söylentileri hakkında görüşlerini almak için Fatih Altaylı’ya ulaştı.

Altaylı: Haziran sonu iş başındayım
Altaylı: Haziran sonu iş başındayım
GİRİŞ 07.05.2007 10:25 GÜNCELLEME 07.05.2007 10:25

'İYİ BİR GAZETECİ OLDUĞUMU DÜŞÜNÜYORUM'

Sabah’ın genel yayın yönetmenliğinden ayrılmadan önce Altaylı’yla son söyleşiyi MediaCat yapmış ve Altaylı ‘Bir B planınız var mı?’ sorusuna, “Hayatımın hiçbir döneminde B planları yapmadım. Ben gazeteciyim. İyi bir gazeteci olduğumu düşünüyorum. Benim dükkanım kafamın içinde. Bu dükkanla yoluma devam ederim. (…) Turgay Bey yarın öbür gün bir medya grubu kurmaya karar verir de bana gel derse –ben dostluğa, gönül borcuna inanırım- giderim. Çünkü hiçbir kötülük görmedim ondan. Ben daha önce çalıştığım gruptan ayrılma sürecinde ve sonrasında çok kötülük gördüm ama Turgay Bey’den hiç kötülük görmedim” şeklinde yanıt vermişti.


Altaylı MediaCat dergisinin şu an bayilerde satılmakta olan 15. Sayısında, Sabah'tan ayrıldığı takdirde Akşam'da çalışabileceğini ve NTV'de program yapabileceğini söylüyordu.


'YENİ GAZETE İDDİASI PALAVRA'


Son olarak MediaCat dergisinin telefonla ulaştığı Altaylı, Bodrum’da olduğunu, dostlarıyla vakit geçirdiğini ifade ettikten sonra Ciner grubunun yeni bir gazete çıkardığı yolundaki iddiaların ‘tamamen palavra’ olduğunu söyledi.

Sabah gazetesindeki hukuki sürecin devam ettiğini hatırlatan Altaylı, bu sürecin tamamlanmasını, ‘bir hortumcunun iddialarıyla başlayan’ bu sorunun ortadan kalkmasını beklediklerini söyledikten sonra sözlerini şöyle tamamladı: “En geç Haziran ayı sonunda işimizin başında olacağız inşallah.”


Kaynak: http://www.mediacatonline.com

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Trump'tan son dakika İran açıklaması: Canlı yayına damga vuran Erdoğan sözleri!
Dünya Kupası skandallarla açılıyor! Tepkiler çığ gibi... FIFA ise sessiz