Tunceli'de polise suikast girişimi

Tunceli Emniyet Müdürü Osman Öztürk'ün aracının da içinde bulunduğu konvoy Nazimiye ilçesinden çıkarken uzaktan kumandalı mayın patlatıldı.

Tunceli'de polise suikast girişimi
Tunceli'de polise suikast girişimi
GİRİŞ 25.05.2007 15:29 GÜNCELLEME 25.05.2007 15:29

Tunceli Emniyet Müdürü Osman Öztürk'ün aracının da içinde bulunduğu konvoy Nazimiye ilçesinden çıkarken uzaktan kumandalı mayın patlatıldı. Öztürk'ün saldırıdan yara almadan kurtulduğu belirtiliyor.


Tunceli Emniyet Müdürü Osman Öztürk'ün aracının bulunduğu konvoya yapılan saldırıda herhangi bir can kaybı veya yaralanmanın yaşanmadığı öğrenildi.


Edinilen bilgiye göre, Tunceli'nin Nazımiye ilçesindeki polis karakolunda incelemelerde bulunan Emniyet Müdürü Osman Öztürk, daha sonra kent merkezine hareket etti. Öztürk ve beraberindekiler, Tunceli şehir merkezine 5 kilometre uzaklıktaki İnönü mahallesinden geçerken, teröristler tarafından yola döşenen mayın patladı. Olayda herhangi bir can kaybı veya yaralanma yaşanmazken, patlama sonrası yolda yaklaşık 2 metre genişliğinde ve 80 santimetre derinliğinde çukur oluştu.


Patlamanın ardından İl Jandarma Alay Komutanı Kurmay Kıdemli Albay Ali Özkara, olay yerine gelerek, incelemelerde bulundu. Bu arada, olay sonrasında Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı özel harekat timlerinin bölgede geniş güvenlik önlemleri aldığı gözlendi. Ayrıca, olay yeri inceleme ve bomba imha ekipleri de bölgede inceleme çalışmalarına başladı. Öte yandan, aynı yolun 23. kilometresinde de 19 Mayıs tarihinde tahrip gücü yüksek bir bomba patlamış, olayda can ve mal kaybı meydana gelmemişti


DHA 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İsrail'in ABD oyunu deşifre oldu! Dünyayı böyle kandıracaklar
Kamuda tasarruf paketinin detayları belli oldu