Fener Carlos'u 9 kez yalanladı

Fenerbahçe yalanladığı ismi kadrosuna kattı. Sezon sonuna doğru sürekli gündeme gelen Roberto Carlos ismi Fenerbahçe yönetimi tarafından en çok yalanlanan konu oldu...

Fener Carlos'u 9 kez yalanladı
Fener Carlos'u 9 kez yalanladı
GİRİŞ 06.06.2007 09:10 GÜNCELLEME 06.06.2007 09:10
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Kaç kez yalanlamışlardı?
F.Bahçe Roberto Carlos'u kadrosuna katarak taraftarına şampiyonluğun ardından bir hediye daha verdi.

Carlos'un dün gece Fenerbahçe Televizyonu'nda gelecek sezon F.Bahçe için oynayacağının açıklanmasından sonra ise akıllar F.Bahçe Spor Kulübü'nün yaklaşık 1.5 senedir 34 yaşındaki futbolcu ile ilgili medyada çıkan haberlere karşı tutumu akıllara geldi.



9 kez 'HAYAL' dendi...

F.Bahçe yönetimi her fırsatta Roberto Carlos'un F.Bahçe'ye transfer olduğunu belirten haberleri yalanlamış ve bu transferin gerçekleşmeyeceğini, onların tabiri ile 'Hayal mahsülü' olduğunu söylemişti. Dün gece yapılan açıklama ile F.Bahçe yalanladığı transferi bir kez daha gerçekleştirmiş oldu. F.Bahçe Spor Kulübü yakın geçmişte Tümer Metin ve Anelka transferleri öncesinde de böyle bir girişimlerinin olmadığını belirtmişti.

F.Bahçe Spor Kulübü yaklaşık iki sene içerisinde Carlos ile ilgili olarak 9 kez açıklama yaptı. F.Bahçe'nin resmi sitesinde yapılan bu açıklamalara arşivlerden bazılarına ulaşabildik, bazıları ise sitedeki teknik sorunlar sebebiyle sistemde gözükmemekte...


İLGİLİ HABERLER


Roberto Carlos Fener'e imzayı çaktı


Roberto Carlos'un kariyeri


Carlos bu golleri FB için atacak/Video


 


 





 

YORUMLAR 2
  • eren ergenekon 16 yıl önce Şikayet Et
    hehe bilmiyorsanız söyleyeyim. siyasette de vardır hani şimdi biz barzani ile muhattap olmuyoruz ya ama nedir devlet resmi olarak muattap değildir, oysaki alt kademelerde görevliler sürekli istişare içindedir Fb deki de bu, evet yönetim olarak ilgilenme yok ama kişiler vasıtsasıyla neredeyse tüm oyuncular hakkında böyle ilişkiler olur, bu tüm takımlar için geçerlidir, transfer yapman için önce lobi kuracaksın oyuncuya tanıtım yapacaksın varllığını isteğini bi şkil belli edeceksin bu o oyuncu ile görüşme yapıldı anlamına gelmez!
    Cevapla
  • Turgut Balat 16 yıl önce Şikayet Et
    yaşlı carlos. bu adam işi bitirmiş fenere bir faydası olmaz.
    Cevapla