Erbakan'ın sözüne SP açıklaması

Necmettin Erbakan'ın Flash Tv'de yaptığı açıklamada AK Parti'ye oy verenlere yönelik söylediği sözlerle ilgili sitemizde yer alan habere Saadet Partisi'nden açıklama geldi.

Erbakan'ın sözüne SP açıklaması
Erbakan'ın sözüne SP açıklaması
GİRİŞ 04.07.2007 19:12 GÜNCELLEME 04.07.2007 19:12
Bu Habere 96 Yorum Yapılmış

Erbakan’ın “Cehenneme bilet kesmek” sözü haber sitelerinde anlatılmak istenenin çok uzağında lanse edildi. Peki, bu sözün aslı astarı neydi?…

‘Milli Görüş Lideri Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ın yaptığı açıklamalar nasıl çarpıtılıyor?’ dersinin bir örneği yine ülke gündemine oturdu. Erbakan’ın söylediklerini anlamayan veya anlayıp da çarpıtmaya çalışan zihniyet bir kez daha hortladı. ‘İmam Hatipler arka bahçemizdir’ ve ‘Rektörler başörtülülere selam duracak’ sözlerini Erbakan’a yamayanlar 22 Temmuz Genel Seçimleri öncesi Erbakan’ın bir sözünü çarpıtarak halkı nasıl yanılttıklarını ve yönlendirdiklerini gözler önüne serdiler.

Erbakan’ın Flash TV’de yayınlanan ‘Seçim Kulübü’ programının kayıtlarını deşifre edenler Hoca’nın kullandığı, ‘AKP’ye oy vermek, cehenneme bilet almak demektir’ sözünü akıl almadık bir şekilde çarpıttılar.

ESAM’ın İstanbul Gösteri Merkezi’nde düzenlediği konferansta da bu sözü kullanan Erbakan, bu sözü söylediğinde sinevizyonda da bir grafik yer alıyordu. Buna göre AKP’ye verilen her oy IMF politikalarını onaylamak olacağından ‘CEHENNEME BİLET’ olarak ifade ediliyordu. Ancak her zamanki gibi medya Hoca’nın bu ‘BENZETMESİ’ni görmedi ve sanki Hoca gerçek Cehennem’den bahsediyormuş gibi lanse edildi.

Anadolu Ajansı’ndan aldığı haberi Erbakan bu kez cehennem bileti kesti şeklinde veren haber7 sitesini,haberin gerçek ve yalın haliyle sunmaya davet ediyoruz.

İlginize teşekkür eder,iyi çalışmalar dileriz.

 

İşte Hoca’nın CEHENNEM BİLETİ!

Necmettin Erbakan'la ilgili sitemizde yer alan  o haber

ERBAKAN BU KEZ CEHENNEM BİLETİ KESTİ

YORUMLAR 96
  • Hasan Koç 16 yıl önce Şikayet Et
    Anlıyorlar . aslında hocanın sözlerini kelimesi kelimesine anlıyorlar ama kartel işte millete işlerine geldiği gibi lanse ediyorlar çamur at izi kalsın Cahiller atlasın politikası. Peki bu haber7 sitesinin yerinde milligazetnin sitesinde CHP reklamı olsaydı ne derdiniz kim bilir..
    Cevapla
  • cengaver 16 yıl önce Şikayet Et
    allah rızası için bir kez dinleyin . bir kez okuyun bi rkez sorun araştırın .40 yıldır milli görüş olarak anlattık anlattık anlattık siyonistler anladıda müslmanlar bir türlü anlamadı.kimi zaman hocanın sakalı yok dendi kimi zaman kızının mini eteği dendi kimi zaman da kadınla tokalaştı dendi şimdi de artık yaşlandı deniyor.müslmanlar bir kez olsun ne diyor bu adam diye merak etmediler.hep oy vermemek için bir bahane buldular.anladınızmı müslümanlar neden bu durumda ? çünkü müslümanlar sıkıntı çekmeden cennete gitmek istiyorlar yazık çok yazık
    Cevapla
  • changower 16 yıl önce Şikayet Et
    biz görevimzi yaptık sizi uyardık.. sizse bizi chp ye hizmet etmekle itham ettiniz makam mevki saplantısıyla itham ettiniz.22 temmzuda tek başınıza iktidara geleceksiniz ve ülke imf ye iyice teslim olup ülkeye ait kamu malları teker teker satılıp iran a saldırdığımızda ülke abd işbirliğiyle felakete sürüklendiğinde adım gibi biliyorum diyeceksiniz ki bunlar sizin öğrenciniz.yine suçu bize atacaksınız.allah şahit biz ikaz ettik sizi uyardık .akp nin chp ile farkı yoktur dedik.siz bir kez olsun dediğimize bakmadığınız siz bilirsiniz.vakit tamam
    Cevapla
  • changower 16 yıl önce Şikayet Et
    şimdi tekzip yayınladınız da noldu.. akpliler sokak sokak erbakan cehenneme bilet kesti diye müslümanları kandırıyor.zaten sizin amacınızda buydu başardınız tebrik ederim. hocama ait olmayan bir çok söz gibi buda hocama maledilecek ve aklanana kadar yıllar geçecek.peki idam edildikten sonra af çıksa neye yarar.çamuru attını ve izi kaldı.kartel medyasından ne farkınız kaldı. söyleyincede kızıyorsunuz chp ye hizmetle suçluyorsunuz.sizin milliyetten hürriyetten chp den ne farkınız var ? kıldığınız namazlar kabul olacakmı?hakkım haram olsun.
    Cevapla
  • Bekir Özeren 16 yıl önce Şikayet Et
    çevir kadayıfı yanmasın...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Türkiye sahalara döndü
Fuat Oktay duyurdu: 5 Türk devletinden ortak karar! En üst düzeye çıkartılıyor