CHP taşıdı, oyları AK Parti'ye gitti

22 Temmuz seçimlerinin en ilginç olayı Bingöl'de yaşandı.. CHP, oy versin diye yaklaşık 6 bin kişiyi taşıdı, sandıktan 4 bin 672 oy çıktı. AK Parti, yüzde 71'le Türkiye rekoru kırdı!

CHP taşıdı, oyları AK Parti'ye gitti
CHP taşıdı, oyları AK Parti'ye gitti
GİRİŞ 25.07.2007 11:30 GÜNCELLEME 25.07.2007 11:30
Bu Habere 57 Yorum Yapılmış

22 Temmuz seçimine Bingöl damgasını vurdu. AK Parti, yüzde 71 ile Türkiye rekorunu Bingöl'de kırdı. Bölgedeki en büyük rakibi DTP'lilerden bile AK Parti'ye kayış oldu. Seçime bağımsızlarla giren DTP'den 4 bin oy AK Parti'ye gitti.

Vatan gazetesinin haberine göre seçmen kaymasıyla ilgili en ilginç açıklama CHP'nin Bingöl'de 1. sıra adayı Mustafa Kurban'dan geldi. CHP'li Kurban, partilerine oy versin diye köylere taşıdıkları vatandaşlardan bile oy olamadıklarını söyledi.

Kurban şöyle anlattı: '104 köyde vatandaşların oy kullanmasını sağlamak için onlara araç ayarladık, taşıma yaptık. Ortalama 6 bin kişiyi taşıdık ve 15 bin YTL harcadık. Buna karşın aldığımız oy 4 bin 672. Yani taşıdıklarımız bile AKP'ye verdi. '

Bingöl'deki seçim hezimetini büyük oranda Deniz Baykal'a bağlayan, Kurban, 'Cumhurbaşkanlığı seçiminde bütün fatura Deniz Bey'e çıkartıldı. Biz Deniz Bey'i savunmaktan propaganda yapamadık. Baykal'ın posterini astık aynı gece yırtıldı. Yanına astığımız benim posterime dokunan olmadı. Tayyip Erdoğan'ın metrelerce uzunluğundaki posteri açıldı. Ben ise Deniz Baykal'ın tepki almaması için ufak el posterleri dağıtabildim.' dedi.

YORUMLAR 57
  • servet mağden 16 yıl önce Şikayet Et
    HELAL OLSUN . helal olsun bıngole ınsanlar artık uyandı halk hızmete oy verıyor baykıl bu mıllete oylarınızı satmayın dıyerek hakaret etmıştır onlar bu tıp şeylerı çok yaptıkları ıçın herkezı kendılerı gıbı goruyor
    Cevapla
  • ayse gul 16 yıl önce Şikayet Et
    mu ha ha ha ha. mu ha ha ha ha ha, bende o otobüsteydim..
    Cevapla
  • zeyneb zehra 16 yıl önce Şikayet Et
    BUDUR YA BU İŞTE...... oylarımız helal olsun AK PARTİ\'ye aslında chpliler bunu bilmeleri gerekiyodu bingöl halkı geçen dönemde olduğu gibi şimdide AK PARTİ ile birlikte DURMAK YOK YOLA devam diyiyor. benden tüm hemşehrilerime sevgiler saygılar
    Cevapla
  • Musab Konevi 16 yıl önce Şikayet Et
    gerici yobazlar. Tabi partisi ikinci parti olan Deniz bey ve ekibi bu seçimden bile ibret alamayacak kadar gerici ve yobazdır, Mustafa özyürek\'in yaptığı açıklamalar ispatıdır.
    Cevapla
  • erol can 16 yıl önce Şikayet Et
    Taşıma su ile değirmen dönmez. CHP liler bu atasözüne kulak versinler tatilciler oy kullanamayacak tatilcilerin hepsi CHP li diye bastılar yaygarayı.Peki tatilciler niçin CHP li ? Çünkü onlar geçim sıkıntısı olmayan refah payları yüksek halkı temsil etmeyen insanlar aynı CHP gibi :)) Halk anadoluda kentlerde kenar mahallelerde .Ve ilk defa gidişattan memnun hortumculara engel olunmuş tatile gidenlerin sayısında azalma olmuş yani :)) Bu bi şekilde halka yansıyor zamsız elektirik ekmek şeker yağ pirinç. Onlar eleştirsede ihtiyaç bu .
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç Hakk'a yürüdü
Uzaydaki felaketten kıl pay kurtuldular!