Erdoğan, BOP'un Eş Başkanı mı?

Meclis'te devam eden 2008 Bütçe görüşmesinde muhalafet bakanlardan gündem dışı sorulara cevap istedi. Bunlardan biri de CHP'lilerin 'Erdoğan BOP Eş Başkanı mı?' oldu.

Erdoğan, BOP'un Eş Başkanı mı?
Erdoğan, BOP'un Eş Başkanı mı?
GİRİŞ 06.12.2007 02:04 GÜNCELLEME 06.12.2007 02:04
Bu Habere 81 Yorum Yapılmış

Başbakan Yardımcısı Nazım Ekren, CHP'lilerin sorusu üzerine, 'Başbakanın BOP Eş Başkanlık görevi olmadığını ifade ederek, 'Sayın Başbakanımızın böyle bir sıfatı, böyle bir görevi yok. Sayın Başbakanımızın BOP Eş Başkanlığı görevi yoktur' dedi.

2002 ile 2006 arasında istihdamın 21 milyondan 23 milyon kişiye çıktığını söyleyen Ekren, 59 ve 60. hükümetler döneminde 11 başbakanlık müşaviri ataması yapıldığını, Başbakanın dağıttığı hediyeler için Başbakanlık bütçesinden ödenek ayrılmadığını da belirtti.

YORUMLAR 81
  • Selçuk Cihan Çiçek 16 yıl önce Şikayet Et
    ANLAMADIGINIZ. Lütfen CHP gibi sirf muhalefet yapmak icin muhalefet yapanlarla Saadet´i ayni kefeye koymayiniz. Siz AKP´yi savunuyorsunuz, ben O´nun babasi Saadet´i savunuyorum. Ben ülke borc batagina saplanmis diyorum, siz ise buna gereken cevabi vermek yerine ´CHP gibi sizde basladiniz´ gibi cevaplar veriyorsunuz. Yapilan hizmetler tabiiki oldu. Ama 5 yil icinde tek basina bir iktidarin verme3si gereken verim verilmedi, verilemedi. Issizlik´de artis bile oldu.
    Cevapla
  • Bumilletin Birferdi 16 yıl önce Şikayet Et
    . Bu sözleri edenlerin susması lazım. Ben bunu kendi menfaatleri için söylüyorum. Bu sözler AK Parti\'yi iyice yükseklere tırmandırıyor. Bu da tehlikeli. \"Dün dünde kaldı cancağızım, Artık yeni şeyler söylemek lazım (hz.Mevlana) İnsanların gırtlağını sıkacaksınız, mitingler, şovlar yapacaksınız. Onları cumhuriyet düşmanlığı ile, vatan ihaneti ile suçlayacaksınız, karısını kıznı politikanıza oyuncak etmeye çalışacaksınız, ama hala konuşacaksınız. Olmaz. Ben (millet) bir özür ve teşekkür beklerken, olmuyor ama.
    Cevapla
  • Bumilletin Birferdi 16 yıl önce Şikayet Et
    MİLLETE \"SUSUN\" DEMEK YAKIŞMAZ ELBETTE. Kelle dedi, \"sayın dedi, memleketi sattı, yan yattı, çamura battı. Çiftçi, bitti, memur gitti, din elden gitti, misyonerlik geldi, irtica geliyor. Ekonomi batıyor, yan gelip yatıyor. Ananı da al git dedi. BOP\'çuyum dedi, oğluna gemi aldı. Kıbrıs peşkeş çekildi, ABD uşağı seni, Barzani\'den tırstı. Kürt sorunu dedi, talabani kediyi vermedi. ABD\'ye gitti. İngiltereye de gitti. Cumhurbaşkanını seçemezsin, meclise de seçtirtmeyiz, millete de seçtirtmeyiz. Ben bunları söyleyenlerin artık susmalarını öneriyorum.
    Cevapla
  • Bumilletin Birferdi 16 yıl önce Şikayet Et
    SOMUTLAŞTIRALIM. Verilen tavizler nelerdir? Somut olarak yazarsanız, biz de kuru kuruya yazmamış oluruz. Avrupa parlementosu KKTC temsicisini \"KKTC Temsilcisi\" diye davet etmiş. Suriye KKTC\'ye feribot seferleri koymuş. Sınırötesi harekat için bütün dünya devletleri neredeyse gıkını çıkaramaz duruma gelmiş. H.Üzmez\'i takdir ederim. \"Elbette kulak çekme\" yazılar yazacak. AK Parti destekli bin tane yazısını da bulmak mümkün. Ne prof.lar, ne çobanlar var ki AK Parti lehine yazan. Elbette insan yapıyorsa mükemmel olmayabiliyor
    Cevapla
  • Selçuk Cihan Çiçek 16 yıl önce Şikayet Et
    . Millet konusundaki celiskiyi ben anlatmaya calisiyorum. Millet genel bir kavramdir. Siz, Millet AKP´ye 47% verdi, size susmak düser gibi sözleriniz uygunsuzdur. Millet 47% kesim degildir. Millet 100%. Ve bu 100% icinde solcusuda, Saadetcisi de, CHP´lisi de vardir. Sadece 47%´yi cimbizlayip digerlerine ´susun´ demek ´Bu Milletin hicbir ferdine´ yakismaz ki...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Erdoğan ile görüşme sonrası Özgür Özel'den Kılıçdaroğlu'na 'engel olma' mesajı!
Mehmet Şimşek tarih verip ekledi: Başaracağız!