Can almasa da itibar alan kazalar...

Kimsenin ölmediği, hatta yaralanmadığı bir kaza düşünün. Can ve mal kaybı yok ama yarattığı hasar kolay onarılabilecek gibi değil. Hasarı karşılamak için sigorta şansınız da yok.

Can almasa da itibar alan kazalar...
Can almasa da itibar alan kazalar...
GİRİŞ 28.01.2008 14:46 GÜNCELLEME 28.01.2008 14:46

Tarif edilen kaza bir Medya Kazası!


Gazeteci ile konuşurken düşünmeden söylenen bir söz, ağızdan kaçabilecek bir ifade, geciken bir açıklama, bir duruş, bir dokunuş ansızın müthiş bir fırtınaya dönüşebilir. Yarattığı etki, kahredici bir itibar kaybı… İşte medya kazası budur


Cinius Yayınları tarafından piyasaya sunulan Medya Kaza Raporları, iki deneyimli gazeteci Azime Acar ve Ender Bölükbaşı’nın imzasını taşıyor. Acar ve Bölükbaşı, dünyada ve Türkiye’de yaşanan belli başlı medya kazalarını cımbızlayarak örnek vakaları ele alıyor ve bu kazaları olay yeri bilirkişi heyeti titizliği ile inceleyip gözlemlerini aktarıyor.


Medyafobi şirketinin kurucusu Azime Acar, Ender Bölükbaşı ile birlikte başta uluslararası şirketler olmak üzere bu güne kadar pek çok kuruluşa “Medya ile İletişim” ve “Kriz İletişimi Eğitimleri” verdi, vermeye de devam ediyor. Bu eğitimlere katılan yöneticilere medya dünyasında sistemin nasıl çalıştığını ve medya ile iletişim kurmanın püf noktalarını anlatıyorlar. Ardından her hafta Medyafobi’nin internet sitesinde bu eğitimleri pekiştirmek amacıyla seçtikleri bazı olayları örnek vaka olarak ele alıyor ve inceliyor.


Medya Kaza Raporları, bu çalışmanın yarattığı bir ürün. İtibarlarını medya kazasına kurban etmek istemeyenlerin başucu kitabı olma özelliğini taşıyan Medya Kaza Raporları, kazadan korunmak ve ders almak isteyenlere rehberlik edecek.


Kitapla ilgili teknik bilgiler ve internet üzerinden sipariş şartları

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Emeklilere promosyon ödemesinde yeni gelişme! Anlaşma imzalandı! SGK 19 bankayı duyurdu
Elektrik ve doğal gaz fiyatlarında nisanda değişiklik olmayacak