Tarsus'ta 2 kadına daha asit atıldı

Tarsus'ta bacağına asit atılan kadın sayısı 5'e çıktı. 3 öğrenciye yapılan saldırıdan sonra 2 ev hanımına da benzer şekilde şırınga ile sülfirik asit atıldı. Asitin özelliği farklı:

Tarsus'ta 2 kadına daha asit atıldı
Tarsus'ta 2 kadına daha asit atıldı
GİRİŞ 16.02.2008 07:24 GÜNCELLEME 16.02.2008 07:24
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Mersin'in Tarsus ilçesinde mini etekli olduğu için kız öğrencilerin bacaklarına kezzap atıldığı haberlerine Mersin Valisi Hüseyin Aksoy'dan da yalanlama geldi.  


Vali Aksoy, 2 kız öğrencinin yanında 3 kamu görevlisinin daha benzer olayla karşı karşıya geldiğine dikkat çekerek, kamu görevlilerinden ikisinin olay esnasında üzerinde pantolon bulunduğunu vurguladı.  


Aksoy, 'Olaya maruz kalan kamu görevlilerimizin pantolonlu olmasını göz önüne aldığımız zaman, kamuoyuna yansıyan ve yansıtılan 'mini etek giyildiği için atıldı' yönündeki değerlendirmeler doğru değil. Bunları tamamen psikolojik sorunları olan kişi veya kişilerin yaptığını düşünüyoruz.' dedi.  


Bayanlara atılan maddenin incelemelerin laboratuar ortamında sürdüğünü kaydeden Aksoy, maddenin kezzap olmadığını kaydetti.  


Çalışmaların kısa bir süre sonra neticelendirilerek, halkı bilgilendireceklerini belirten Aksoy, 'Ekiplerimiz, maddenin kezzap olmadığı hükmüne vardı. Hafif bir yanma hissi veren ve kızarıklık oluşturan bir madde. Emniyet güçlerinin olayla ilgili hassasiyetle çalışıyor. Olaya maruz kalan vatandaşlarımız sağlık sorunu yaşamıyor.' diye konuştu. 


Tarsus'ta, ilköğretim okulu 6'ncı sınıf öğrencisi B.Y. (13) ile lise son sınıf öğrencisi G.K'nin (17) bacaklarına yakıcı bir madde atılması bazı gazetelerde,'Mini eteklilere saldırı' olarak yer almıştı.

YORUMLAR 10
  • Murat Doğrusöz 16 yıl önce Şikayet Et
    Artık emin olun. 1-11 eylül günü sıkıyönetim olmasına rağmen kan gövdeyi götürürken,12 Eylül sabahı darbeyle birlikte olayların bıçak gibi nasıl kesildiğini.2-28 Şubat sürecinde \'biz illa Ankarada yürüyeceğiz\' deyip Ankara sokaklarında gösteri yaparken şu an hatıra fotoğrafı çektirmek istesen birini bulamayacağın aczimendilerin ,bu süreçte pür tesettür iken daha sonra mankenlere taş çıkartırcasına açılan Emire Kalkancıların figuranlığını. Bazıları bu gerçeklere rağmen bir türlü emin olamıyor.Lütfen artık emin olun.
    Cevapla
  • BİROL AYDIN 16 yıl önce Şikayet Et
    tabiki provakasyon. biz provakasyon olduğunu biliyoruz ama diğer haber portallarındaki haber ve altındaki okuyucu yorumlarını okudukca sinirleniyor ve moral bulmak için haber 7 de aynı haberin objektif ve doğru metnini okuyorum.bu provakasyona inanan cahil insanlara üzülüyorum.üstelik bu kişilerde kendilerini aydın sananlar...
    Cevapla
  • Murat Doğrusöz 16 yıl önce Şikayet Et
    Artık emin olun. Karısından şüphelenen adam dedektif tutup\'ben karıma da söyleyip yurt dışına çıkıyorum,sen bu arada araştırmanı yap\'Bir süre sonra dönen adam gerekli bilgiyi almış.Beyefendi sormayın hanımınız siz ayrılır ayrılmaz bir beyle yemeğe çıktı,akabinde kırlarda elele dolaştılar,daha sonra gece klübüne gidip çılgınca eğlendiler ve geceyarısı evine geçtiler salonda dans ettiler.Adam sormuş;Ya sonra-Yatak odasına geçip perdeyi kapattılar gerisini göremedim.Adam büyük hayal kırıklığıyla\'Tüh be birtürlü emin olamıyorum
    Cevapla
  • oktay çıkmaz 16 yıl önce Şikayet Et
    başbakan telefonlar arasana bunlarıda. işine gelenlerı arar doğru oy topğluyacaği dındar başbakan ımajı cıkıcak yerlerı mesela kız örtüsü sebebı ıle ındırılı hemen rte arar ama kezzap atılanları aramaz belkı konturu kalmamıştır .Provakasyonmuş ne malum nasılsa herkes provaktorlerın işi diyecek diye düşünenlerın yapmadıkları o kadar yobaz varkı ulkede
    Cevapla
  • salih akdeniz 16 yıl önce Şikayet Et
    provakatör. Hiç yanlış tarafa çekmeyin beyler bu provakatörlerden başkası deyil. sakın dinciler veya hizbullah veya türbalılar gibi aklınıza saçmasapan şeyler gelmesin. haa bu olsa olsa PKK, ADD,DTP veya türkan saylan diye bir karı var onların işleri olabilir ama kesinlikle ülkede kaos kargaşa anarşi çıkmasını isteyen gurupların işi.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsrail lobileri engellemeye çalışıyor: Erdoğan'ın ABD ziyaretinde son durum ne?
Anne ve bebeğine önce otomobil, sonra kamyonet çarptı! Mardin'de feci kaza