Bir anne vahşeti de Zonguldak'ta

16 yaşındaki kız, 34 yaşındaki sevgilisi ile birlik olup 37 yaşındaki öz annesini bıçaklayarak öldürdü. İkilinin cesedi yok etmek için uyguladıkları yöntem ise tam bir vahşet..

Bir anne vahşeti de Zonguldak'ta
Bir anne vahşeti de Zonguldak'ta
GİRİŞ 24.05.2008 13:43 GÜNCELLEME 24.05.2008 13:43
Bu Habere 21 Yorum Yapılmış

Zonguldak'ta 16 yaşındaki Y.B., taksici sevgilisi 34 yaşındaki Osman Demir'le birlikte annesi 37 yaşındaki Gülüm Güneş'i bıçaklayarak öldürdü, cesedi ormanlık alana götürüp kullanılmayan maden ocağında üzerine tiner dökerek yaktı.

Korkunç cinayet, iki sevgilinin cesedi yakarken elbiselerinin tutuşması nedeniyle hafif yaralanıp hastaneye gitmeleriyle ortaya çıktı. Anne katili Y.B. hastaneden kaçtı, gözaltına alınan suç ortağı sevgilisi Osman Demir'in tedavisi sürüyor.

Tüyler ürperten olay, bu sabah Soğuksu Mahallesi’nde meydana geldi. Boşandığı eşi bir süre önce vefat eden Gülüm Güneş, iddiaya göre kızı Y.B.'nin taksici Osman Demir'le ilişkisine karşı çıktı. Bunun üzerine Y.B. ile sevgilisi Demir ile birlikte plan yapıp annesini öldürmeye karar verdi.

Sabah erken saatlerde Gülüm Güneş'in evine gelen taksici Osman Demir, Y.B. ile birlikte planlarını uygulamaya koydu. Y.B. ve sevgilisi, Gülüm Güneş'i bıçakla öldürdükten sonra kanlar içindeki cesedi Osman Demir'in 67 T 0168 plakalı taksisinin arka koltuğuna koyup yakmak için götürdü.

MADEN OCAĞINDA YAKTILAR
Taksici Osman Demir ve sevgilisi Y.B., öldürdükleri Gülüm Güneş'in cesedini ormanlık alanda bulunan ve kullanılmayan kaçak maden ocağına koyarak, üzerine tiner döküp ateşe verdi.

Tinerin bir anda parlaması üzerine alevler arasında kalan Y.B. ve taksici Osman Demir'in elbiseleri tutuştu. Bribirlerine yardım ederek elbiselerine sıçrayan alevleri söndüren iki sevgili hafif yaralandı. Maden ocağında cesedi tamamen yaktıktan sonra, eve gelip elbiselerini değiştiren Y.B. ve Osman Demir, yanıklarının tedavisi için Atatürk Devlet Hastanesi’ne gitti.

POLİS ŞÜPHELENİNCE GERÇEK ANLAŞILDI
Hastane polisi iki sevgilinin durumundan şüphelenerek ifadelerini alınca korkunç cinayet ortaya çıktı. Polis, sevgilisi Osman Demir’in ifadesini alırken, Y.B. hastaneden kaçtı.

Gözaltına alınan Osman Demir hastanenin cerrahi bölümünde tedavi altına alınırken, Y.B.'nin yakalanması için çalışma başlatıldı.
Polis, Osman Demir’in ifadesinden söylediği kaçak maden ocağına gittiğinde, Gülüm Güneş'in kömürleşmiş cesediyle karşılaştı. Maden ocağının yakınında bulunan ve arka koltuğu kan gölüne dönen 67 T 0168 plakalı takside, cinayette kullanılan iki bıçak da bulundu.

YORUMLAR 21
  • emrefuat 15 yıl önce Şikayet Et
    yarabim senbizi buşeylerle sınama. nebilim milet kudurmuş allah akıl fikir ihsan eylesin yoyo kıyamete azkaldı
    Cevapla
  • Güven Solmaz 15 yıl önce Şikayet Et
    Vahşeti kınamak yerine, herşeyi neden dine bağlıyorsunuz diye haykıran zavallı. Sen önce bir kendini sorgula bakim senin dinle bağlantın varmı hiç kimseyi sorgulama yapın bir anket bu haber ile ilgi bakim kaç kişi dicek bu olayın dinle bağlantısı yok diye
    Cevapla
  • unattended 15 yıl önce Şikayet Et
    . Demişsinki Herşeyi dine bağlıyorsunuz, araştırın falan. Aslanım bana şu dünyada Allah\'la, Peygamberle, Kuran\'la dinle bağlantısı olmayan bişey söyleyebilirmisin? Varmı ciğerin. Birbirini kıran cahil müslüman ülkelerden bahsediyorsunya, hepsinin arkasında emperyalistlerin, sömürücülerin parmağı vardır. Müslümanın cahili, bilgilisi olur o tartışılır. Hem imtihan dünyası demişsin, bunlarda olacak! Ama şu yaşanan olayı Baykallada bağlarım, dinsizliklede bağlarım, vicdansızlıklada bağlarım.
    Cevapla
  • esad başkurt 15 yıl önce Şikayet Et
    maneviyat. Bir öğretmen olarak Allah\'tan,kaderden,edepten... bahsedemeyiz, bahsetsek ya yobaz oluruz ya ayrımcılıktan ceza yeriz vb.tam tersine kemalizm desek ayakta alkışlanırız. bu çocuklara kim öğretecek ahlakı? öğretmezsen,bunu milli bir politika haline getirmezsen böyle olur işte.
    Cevapla
  • sabahattin tetik 15 yıl önce Şikayet Et
    . burdaki olay bireyseldir.hangi dinden olursa olsun allah korkusu olan kimse bunu yapmaz.müslüman ülkelerin birbiriniyemesinin dinle ne alakası var.hrıstiyan ülkeler savşmıyolarmı.hitlerin yaptıklarını görmednmi.devletler arası ilişkiler çıkar- menfaat ilşkisidir.osmanlı menfaati için suriye-mısır ı almadımı.akıllı ol
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Gece kulübü yangını ve teleferik kazası için Meclis komisyonu kurulacak mı?
Hamas'tan ateşkes açıklaması: Kapıyı kapatmadık