Anne Uzan'a yargı yolu

Kırmızı bültenle arandıkları halde 4,5 yıldır yakalanamayan Uzan Ailesi'nden baba Kemal Uzan'ın eşi Melahat Uzan'a da yargı yolu açıldı. Üst mahkeme, Melahat Uzan'a verilen takipsizlik kararının kaldırılarak yargılanması gerektiğine hükmetti.

Anne Uzan'a yargı yolu
Anne Uzan'a yargı yolu
GİRİŞ 28.05.2008 11:28 GÜNCELLEME 28.05.2008 11:28
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Tolga ATAR'ın haberi


Firari Uzan ailesinin de aralarında bulunduğu 33 kişi aleyhinde, 'Zimmet, nitelikli dolandırıcılık ve devlete karşı dolandırıcılık' suçlarından dava açılmış, yeterli bilgiye ulaşılamadığı gerekçesiyle Melahat Uzan'a da takipsizlik kararı verilmişti. TMSF'nin itirazı üzerine 43 klasörlük dava dosyasını inceleyen üst mahkeme, Melahat Uzan'a verilen takipsizlik kararının kaldırılarak yargılanması gerektiğine hükmetti. Yeniköy Mahalle Muhtarlığı'na üç yıl önce 'fakirlik' ilmühaberi almak için başvurduğu ortaya çıkan Melahat Uzan da, diğer şüphelilerle birlikte sanık sandalyesinde ifade verecek.

32 BİN MAĞDUR

33 şüphelinin 32 bin 444 mağdur ve 78 müştekiden 410 milyon 495 bin 126 YTL'Yİ kredi adı altında Uzan Grubu firmalara aktararak ve geri ödemeyerek dolandırıcılık yaptıkları öne sürülüyordu.

YORUMLAR 2
  • fevzi demirci 15 yıl önce Şikayet Et
    hırsız gelin. vaktiyle bir tanıdığa, nişanlısı için, `o kız hırsızdır` dediler. tanıdığın verdiği cevap herkesi hayretler içinde bırakmıştı. `çalıyorsa benim evime getirecek değil mi? benden çalmıyor ya!` uzan`lar hırsızlık yaptı diye kırmızı bültenle aranıyormuş. çaldı da bizden çaldı. çaldıklarını toprağa gömmediya avrupanın bankalarına yatırdı. avrupalının umrunda mı uzanların hırsız olduğu.
    Cevapla
  • abdullah kahyacı 15 yıl önce Şikayet Et
    Allah aşkına. tammam bu adamlar ahlaksızda dierleri ne. AKP niye sadece bunlara çattı. 1- Ya diğer medya patronları çok temiz, iyi insanlar. 2- Ya da AKP nin işne gelmiyor bir ıkar ilişkisi var. Bence diğer patronlar uzanlardan bile daha beterdir eterki araştırılsın.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Hamas'tan ateşkes açıklaması: Kapıyı kapatmadık
Diyarbakır Barosu petrol arama çalışmalarının iptali için dava açtı