Polisi haberdar etti direksiyonda can verdi

Adana'nın Pozantı ilçesinde, freni patlayan akaryakıt yüklü tanker, sürücüsü, polisi telefonla uyardıktan bir süre sonra turnikelere iki kilometre kala şarampole devrildi.

Polisi haberdar etti direksiyonda can verdi
Polisi haberdar etti direksiyonda can verdi
GİRİŞ 10.03.2010 00:02 GÜNCELLEME 10.03.2010 00:02

Kazada sürücü hayatını kaybederken yanındaki bir kişi ağır yaralandı.

Alınan bilgiye göre, akaryakıt yüklü 47 DP 020 plakalı tankerin sürücüsü Üzeyir Ateş, Pozantı ilçesi yakınlarında frenin patlaması üzerine aracını durduramayınca 155 Polis İmdat hattını arayarak yolda ve Pozantı TEM Otoyolu Turnikeleri'nde önlem alınması amacıyla uyarıda bulundu.

Güvenlik görevlileri de ihbar üzerine yol güzergahında bulunan trafik ekiplerini ve turnike görevlilerini uyarıp, gerekli önlemleri almasını istedi.

Güvenlik güçleri önlem alırken, tanker, turnikelere iki kilometre kala mesafedeki Soğukpınar mevkisinde şarampole devrildi. Sürücü Üzeyir Ateş hayatını kaybederken, yanındaki Cengiz Çakmak ise ağır yaralandı.

Yaralı Çakmak'ın 112 Acil Servis görevlileri tarafından ilk müdahalesinin ardından Adana Numune Hastanesi'ne sevk edildiği bildirildi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Dünya Kupası'nın en iyi 50 futbolcusu! İlk 10'da büyük sürpriz
Rus devinden Türkiye kararı: Görüşmeler başladı! Sır gibi saklıyorlar...