Yargıtay Başkanı'ndan Feyzioğlu açıklaması

Yargıtay Başkanı, Erdoğan'ın adli yıl açılışında Feyzioğlu'nun konuşması halinde törene katılmayacağını söylemesi üzerine açıklama yaptı.

Yargıtay Başkanı'ndan Feyzioğlu açıklaması
Yargıtay Başkanı'ndan Feyzioğlu açıklaması
GİRİŞ 15.08.2014 13:40 GÜNCELLEME 25.08.2014 16:56
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı seçilen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın, Yargıtaydaki adli yıl açılışına TBB Başkanı Metin Feyzioğlu'nun konuşması durumunda törene katılmayacağı yönündeki ifadelerinin üzerine Yargıtay'dan konu ile ilgili bir açıklama geldi.

Yargıtay Başkanı Alkan: (Erdoğan'ın adli yıl açılışında Feyzioğlu'nun konuşması halinde törene katılmayacağını açıklaması) "Başkanlar Kuruluna konuyu götürüp, sonucu kamuoyuyla paylaşacağız."

KAYNAK: AA
YORUMLAR 14
  • halil soba 9 yıl önce Şikayet Et
    BİRLİKLERİN GÖREVİ ANAMUHALEFET SÖZCÜLÜĞÜ YAPMAK DEĞİLDİR.HERKES İŞİNİ,GÖREVİNİ BİLMELİ.BAŞKASININ İŞİNE BURNUNU SOKMAMALI.. Türkiyede 100 lerce birlik vardır.Birlikler neden kurulur,birlik koltuğuna oturanlar neden ve nasıl seçilir bir sebebi vardır.Barolar Birliğide 100 lerce birlikten bir tanesidir.Başında Baro yazması çokta analam ifade etmez.Birliklerin Temel nedeni kendi mesleki alanlarında üyelerin menfaatlerini korumak,üyeler ve meslekler ile çıkacak yasalar için hükümetlere aracı olmak,bilgi vermektir.Görevleri anamuhalet partilerinin sözcülüğünü yapmak değil,hükümetlere anamuhalefet gibi karşı durmak değildir.Metin Fevzioğlu ve onun gibi düşünen kişi ve kurumlar yavaş yavaş hizaya gelmeyi öğrenecek. Hatta R.Tayyip Erdoğan ın olduğu yerde bu gibiler konuşmayacaktır.Eğer siyaseti çok seviyorlarsa parti kurarlar,inerler seçim meydanlarına boyunun ölçüsünü alırlar.
    Cevapla
  • halil soba 9 yıl önce Şikayet Et
    ELİNİ SALLASAN BİRLİK BAŞKANINA ÇARPAR.HALKA VE HALKIN SEÇTİKLERİNE SAYGI GÖSTERMEYEN KİŞİ VE KURUMLAR YAVAŞ YAVAŞ HİZAYA GELECEKLER.. Yıllardır halkı ve halkın seçtiklerini dışlayanlar,islama ve halka saygı göstermeyen kişi ve kurumlar yavaş yavaş hizaya gelecekler.CUMHUR un BAŞKANI R.TAYYİP ERDOĞAN ın olduğu her yerde Metin Fevzioğlu geri planda kalacak,hatta konuşma hakkı bile vermeyecekler.Metin Fevzioğlunun sıfatı nedir.Türkiyede BİR Birliğin başkanıdır.Türkiyede 10 larca hatta 100 lerce BİRLİK VAR.Elini sallasan Birliğe çarpar.Bilmem hangi meslek dalının birlik başkanı olması fark etmez.Milyonlarca insanın seçtiği kişilere saygı göstermek zorundalar.
    Cevapla
  • Haydar Kolcu 9 yıl önce Şikayet Et
    FEYZİOĞLUNA GELİNCE BİR HUKUK ADAMI HUKUKUN SORUNLARINI ANLATIR AKSAKLIKLARI VARSA ONU DİLE GETİRİR.. o ne yaptı kendi üyelerinin hakkını dahi savunmadı 20 dakika konuşması gerekirken 1 saat 27 dakika konuştu bu herşeyden oradaki davetlilere hakarettir.konuşmalerının tamamı siyasi yapacağı olay ya bir parti kuracaksın öyle konnusacaksın yada çubukçuluğunu yaptığı o makamı tbb ch'ye kaydını yaptırıp öyle konuşacaksın.etik olanda bu ama o kendi üyelerinin sorununu bile orada tek kelime dile getirmedi.neyin başkanı olduğu belli değil zeynep hanım istersen araştır öğren.bilmemek ayıp değil araştırıp doğruyu öğrenmemek ayıp.
    Cevapla
  • Haydar Kolcu 9 yıl önce Şikayet Et
    Zeynep Hanım Yaşın ne Bilmiyorum AMA BEN 1956 DOĞUMLUYUM?. Diktatör = İnenü YAZACAKLARIMI İSTERSEN ARAŞTIR.İnenü Atatürk rahmetli olunca ilk işi Türklirasının üzerinden Atatürk resmini çıkartıp kendi resmini koydurması ve Askeri yanına larak TBMM Basarak kendini anında Cumhurbaşkanı seçtirmesi bu böyle uzar gider fazla yazmaya gerek yok. ( bunların atatürçüyüz demesi bile sahte ) gERÇEK Atatürkçü bu gün Erdoğandır neden'mi Onun hayellerini bir bir yerine getirdi.Türkiyeyi Muassır medeniyetler seviyesi yükselti Sağ olsaydı Onu anlından öperdi diğerlerinide elinin tersi ile iterdi.)))) Araştır Zeynep hanım kimlerin peşinden koştuğuna kimlere oy verdiğine bak.TÜRKİYEYE GERÇEK ANLAMDA DEMOKRASİYİ DİN VE VİCDAN HÜRRİYETİNİ HİÇ KİMSENİN NE GİYİNİŞİNE NEDE İNANCINA KARIŞILMAMASINI ERDOĞAN TEYMİN ETTİ İNKAR ETMEK BİR ŞEY İFADE ETMEM BİLEN ZATEN BİLİR AMA BAZILARI SENİN GİBİ KUSURA BAKMA BAKARKÖR'DÜR SİZLERİN GÖRMESİNİ ENGELLERLER KENDİ İSTEDİKLERİNİ GÖSTERİRLER SİZE UYAN ZEYNEP HANIM RİCA EDİYORUM.????
    Cevapla
  • muhalif 9 yıl önce Şikayet Et
    Allahtan. Eleştiriye son derece açık paralellerimiz, onların yine eleştiriye açık sevgili cehapelileri, devletçikleri var, bir de bunların yorumlarını beğenen isimsiz lüzumsuzcukları var. Aklı olan her insan etrafında saçmalayan insanların konuşmasından rahatsız olur, onuru olan da böyle saçmalayanları etrafından kovar. Dkdatörmüş, beğenmeyen sisisine koşsun, satanyahusuna koşsun.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bayraktar HÜRKUŞ ile Akıncı'yı takip etti!
Yönetilemeyen Türk futbolunda yeni olay! 3. kez sahadan çekilme vakası