Sami Selçuk: Ergenekon için genel af çıkmalı

Eski Yargıtay Başkanı Sami Selçuk, Ergenekon davasında yargılananları da kapsayacak bir genel af gerektiğini söyledi. Böylece yargının yükünün hafifleyeceğini savunan Selçuk'un bu açıklamasına Hükümet kanadından nasıl bir tepki geleceği merak konusu.

Sami Selçuk: Ergenekon için genel af çıkmalı
Sami Selçuk: Ergenekon için genel af çıkmalı
GİRİŞ 19.12.2012 07:30 GÜNCELLEME 19.12.2012 07:47
Bu Habere 42 Yorum Yapılmış

CNN Türk'te Şirin Payzın'ın sunduğu '360 Derece' programına karılan Eski Yargıtay Başkanı Prof. Sami Selçuk, hükümete bir çağrıda bulundu. 

"GENEL AF ÇIKARTILSIN"

Hem Ergenekon Davası'nı hem de Başbuğ'un tutukluluğunu değerlendiren Selçuk, hükümetin Ergenekon davasında yargılananları da kapsayacak bir genel af çıkarması gerektiğini söyledi. 

Affın sınırlarının hükümet yetkilileri tarafından hazırlanması gerektiğini savunan Selçuk, özel yetkili mahkemelerini eleştirdi. Selçuk, özel yetkili mahkemelelerin Fransa'dan yozlaştırılarak alındığını da sözlerine ekledi. 

BAŞBAKAN'A 'İLKER BAŞBUĞ' SORUSU

Eski Genelkurmay Başkanı Orgeneral İlker Başbuğ'un tutuklu bulunmasıyla ilgili olarak da konuşan Sami Selçuk, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın uzun yıllar Org. Başbuğ'la çalıştığını hatırlattıktan sonra şu soruyu sordu: Örgütün başındaki biri isimler nasıl çalıştınız?


haber7

YORUMLAR 42
  • yavuz kemal 11 yıl önce Şikayet Et
    objektif zannederdik sami selçuk u , demekki. zamanı gelen konuşturuluyor . ALLAH korumuş ki cumhurbaşkanı falan olmadı
    Cevapla
  • hürmuz 11 yıl önce Şikayet Et
    kon. demek ki sezerin yerine cumhurbaşkanı olsa durum aynı olacakmış.malum bu zatında adı geçerdi o yıllarda.aslında bu durum anormal sayılmaz.gerçek iktidar ne yazık ki o tarafta boğazsak familyalardan ankara deynekçilerine kadar.atıp tutanlar bile bu kesimlere biatlerini yenilerler ki zarar ziyan görmesinler.tersten çakanlarda vardır.kapalı kapılar ardında aralarından su sızmayanlar.açıkta veryansın ederler.edenler.çekirdek merkezde göbekte duruyor.oralara dokunalamadığı süreçe idare lambasıyla devam.kitlesel bir ters yüz olmadan hepsi yalan.hassas duyargalara.
    Cevapla
  • ali cesur 11 yıl önce Şikayet Et
    genel af mı ??. daha çoooookkkkk beklersiniz..... siz ve sizin gibi düşünenler....unutmadık unutmayacağız .....
    Cevapla
  • Sahlanis 11 yıl önce Şikayet Et
    sami selçuk doğru söylüyor lakin... etö ve benzeri terör grupları tamamen itibarsızlaştırılsalar ve de kamu alanıyla ilişkiyi keserseler ancak öyle.
    Cevapla
  • nurettin gül 11 yıl önce Şikayet Et
    masum ve mazlumların hakkı ne olacak... kolaymı?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Meteoroloji'den 35 ile son dakika uyarısı: Dikkatli ve tedbirli olun!
Hamas'tan ateşkes açıklaması: Kapıyı kapatmadık