Bahçeli, Mısır üzerinden AK Parti'yi uyardı

MHP lideri Devlet Bahçeli, Mısır'da yaşananlarla ilgili bir açıklama yaptı. Bahçeli Mısır'ın bu duruma gelmesinde herkesin sorumlu olduğunu kaydederek, AK Parti'ye Mısır'ın içişlerine karışmama ve darbeyi iyi okuma uyarısında bulundu.

Bahçeli, Mısır üzerinden AK Parti'yi uyardı
Bahçeli, Mısır üzerinden AK Parti'yi uyardı
GİRİŞ 05.07.2013 06:13 GÜNCELLEME 05.07.2013 11:00
Bu Habere 67 Yorum Yapılmış

Bahçeli açıklamasında, "Mısır'ın bu noktaya gelmesinde iktidarıyla muhalefetiyle herkesin payı ve katkısı vardır. Her ne kadar Mursi hali hazırda mağdur rolünde ise de, kendisine verilen imkânları adaletli ve kapsayıcı kullanamadığından dolayı kusurludur. Ancak bu askeri müdahalenin demokrasiye sığar hiçbir yanının olmadığı ve hiçbir şekilde de hoş görülemeyeceği ortadadır. Mısır'daki yaşanan olumsuz gelişmelerin ve maliyeti oldukça fazla olan tecrübelerin bilhassa AKP hükümeti tarafından iyi okunması, dersler çıkarılması ve yorumlanması çok mühimdir. AKP hükümetinin bundan sonra Mısır'daki darbeci yönetimle temas ve diyalog kurma konusunda ihtiyatlı davranması, gelişmelere karşı demokrasinin yanında saf tutarak bu ülkenin iç işlerine direk karışmayacak temennilerde bulunması doğal ve doğru bir tutum olacaktır" ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 67
  • ZİVER YENİLMEZ 10 yıl önce Şikayet Et
    DARBE. artık bu ülkede darbe olursa ya şeriat ya ölüm başka sonuç yok darbe yapmak isteyen buyursun önden bu müslüman halk gerekli cevabı verecektir... öyle sessiz değil silahla topla bombayla, yanikurtuluş savaşı ruhuyla gereken tepkiyi vereceğine inanıyorum bu halkın ... chp ve mhp haydi hodri meydanm .
    Cevapla
  • süleyman taşcı 10 yıl önce Şikayet Et
    !!!. bu zavallı nın hocası olan ve büyük apo cu yalçın küçüğe asistan lık yapmış heralde onun temennileri ni konuşuyor çünki bunun kafasının siyasette çalıştığını sanmayın bu tamamen bir sol damardan gelen piyondur buna ne yüklersen onu konuşur hala askerden medet umuyor artık uyan da balığa gidelim millet eski millet değil bunun da kabahati yok bırakacakta bırakmıyorlar emir büyük yerden insan kendini yönetemedimi başkalarının emrine girer ben bunun sesini duydummu inanın bir kahkahaya tutuluyorum sormayın gitsin ..
    Cevapla
  • HalitBinVelit 10 yıl önce Şikayet Et
    asıl siz darbeyi iyi okuyun ?......aynısını Gezi parkı eylemleri ile Türkiyede yapmaya kalktınız!!!! ama Türk halkı izin vermedi'!!!!!!. ...Mısırdaki milyonların baş kaldırısını iyi izleyin ve muhalefet olarak kendinize ders çıkarın!!!!....
    Cevapla
  • hüseyin şahin 10 yıl önce Şikayet Et
    ZAVALLI MHP. Böyle başkanı olan bir partinin sırtı yerden kalkmaz. Hele bunun yanında birde olur olmaz her işe bir laf yetiştiren başkan yardımcıları var ya... İşte bu partinin bu MHP gençliğinin acınacak hali var. Fırsatları olduğu halde ülke siyasetinde figüranlık ötesine geçmeye cesaret gösteremeyenlerin şimdi sorumsuzca meseleler üzerinde ahkam kesmeleri ülkücüler de dahil tüm vatanseverleri üzmektedir.
    Cevapla
  • Cafer-i Tayyar 10 yıl önce Şikayet Et
    off.... artık bahçelinin resmini görünce haber okumaya gerek kalmıyor..! çunku biliyorum ki AYNI KAFATASI.!! kurusıkı tabanca.! boş boş havaya sallıyor.! ABDESTİNİ ALDA HİÇ OLMAZSA ömründe Bİ TANE SABAH NAMAZI KIL.! belki VİCDANIN YUMUŞAR..!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Hamas'tan ateşkes açıklaması: Kapıyı kapatmadık
CHP kurmayları açıkladı! İşte Özel'in Erdoğan'a götüreceği konular