Sarıgül teleferik projesine de laf attı

CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Sarıgül, Boğaz'a yapılması planlanan teleferik projesini eleştirdi.

Sarıgül teleferik projesine de laf attı
Sarıgül teleferik projesine de laf attı
GİRİŞ 16.02.2014 00:11 GÜNCELLEME 16.02.2014 07:56
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı ve Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, partililerle birlikte Gayrettepe'den Beşiktaş'a kadar yürüdü.

Siyah beyaz kaşkol takan Sarıgül, CHP Beşiktaş ilçe belediye başkan adayı Murat Hazinedar'la CHP'lileri selamladı.

Yürüyüşe Çarşı Grubu'ndan da katılım oldu. Sarıgül konuşmasına "İlker Başbuğ içeride, evinde 4.5 milyon dolar bulunan banka müdürü serbest diyerek" başladı.

'TELEFERİK ULAŞIM SORUNUNU ÇÖZMEZ' 

Kadir Topbaş'ın açıkladığı teleferik projesini eleştiren Sarıgül, ''Ulaşıma çare olmaz, teleferik turistik amaçlı olabilir'' diye konuştu.

YORUMLAR 4
  • h.avni akman 10 yıl önce Şikayet Et
    BUNLAR ADAM OLMAZ..... CHP klasikleri... 1.Köprü temeli atılacak.İstemezüüüüüükkkkkk. 2.Köprü ihtiyaç oldu.1.si yeeteeeer daaaaaaaaaa.. 3.Köprü yapalım mı?.Yooookkkkk..Çevre katliamı yaparsınız... Arkadaşlar belediye olarak İstanbul'a teleferik yapmayı vaadediyoruz. ----Trafiğe çözüm olmaz.(CHP klasiğinin kibarcası.Nede olsa artık arkamızda sevmediklerimizde var.Onlara karşı ayıp olmasın..)
    Cevapla
  • Temiz Bey 10 yıl önce Şikayet Et
    Eeee İstanbulu'da eski haline getirecekya !. Yaşım 77 İstenbulun çok kötü, günlerini gördüm !
    Cevapla
  • hasan yücel 10 yıl önce Şikayet Et
    arkadaşlaaaarrrr. Biliyorsan söyle ibret alsınlar, bilmiyorsan sus adam sansınlar.
    Cevapla
  • erdal 10 yıl önce Şikayet Et
    iste liderlik onculuk boyle biseydir. biri cikar plan uretir proje yapar daha laf agzindan ciktigi an eyleme donusur ihalesi baslar bi de bakmisin is bitmisdir bile vatandas kullanmaya baslamistir amma diger yandan baskasi cikar sarigul gibi kilictaroglu gibi bahceli gibi o lider kisiligin eserlerini konusur sikayet eder acik eksik yonunu arar cunku onlarda ne plan vardir ne proje onlarin hayellerinin bile yetemiyecegi isleri lider kisilik yapiyodur da onlara ancak cene yorma kaliyodur sarigulunki de boyle bisey olmus zenginin projesi zugurdun cenesine vurmus anlasilan
    Cevapla
DİĞER HABERLER
MİT'ten vatandaşlara casusluk uyarısı
Kredi notu kararı sonrası çarpıcı yorum: Türkiye tehlikeyi atlattı