Hakan Şükür isyanlarda: Bir bitmediniz!

İstanbul Bağımsız Milletvekili Hakan Şükür, 15 gün içerisinde, 40'tan fazla “yalan haber” hakkında dava açtığını açıkladı.

Hakan Şükür isyanlarda: Bir bitmediniz!
Hakan Şükür isyanlarda: Bir bitmediniz!
GİRİŞ 18.02.2014 06:31 GÜNCELLEME 18.02.2014 15:01
Bu Habere 40 Yorum Yapılmış

Şükür, bu konudaki sitemini "Bir bitmediniz. Vicdanınız yok anladım, ahlakınız yok anladım, peki ahirete de mi inanmıyorsunuz?" dedi.

Hükümetin dershaneleri kapatma ısrarı ve Başbakan Tayyip Erdoğan'ın Hizmet Hareketi'ne yönelik hakaretleri sebebiyle AK Parti'den istifa eden İstanbul Milletvekili Hakan Şükür, hakkındaki yalan haberlere Twitter hesabından cevap verdi. "Hangi yalanınıza cevap vereyim? Hakkımda kim yalan yazıyorsa ispat etmeyen namerttir." diyen Şükür, şunları kaydetti:

"15 gün içinde 40 üzerinde yalan habere dava açtım. Bir bitmediniz. Vicdanınız yok anladım, ahlakınız yok anladım, peki ahirete de mi inanmıyorsunuz? Çamurlarınızı etrafa sıçratmak sizi kirliliğinizden kurtarmaz. Zulmünüz artsın zulmünüz artsın ki hesabınız büyük olsun Allah karşısında. İftira sizin karakteriniz olmuş. Yazık, biraz da olsa artık sizin adınıza üzülme hissimiz vardı onu da yok ettiniz. Kutularınıza ortak arıyorsanız sağınıza solunuza, hatta birileri için ‘ben senin önüne yatarım' diyenlere bakın yeter..."

YORUMLAR 40
  • saban kacar 10 yıl önce Şikayet Et
    Ahiretten bahsedene bakarmisin.. Hakan efendi ahiretten bahis edecek son adam sensin,kelimenin icinde sana adam dedim sözüme geri aliyorum seni öyle zannederdik amma deyilmissin,sen utanmadan milleti mahkemeye verecegine vekillikten istifa et,belki ozaman seni adam yerine koyan olur,galatasarayin hatirina seviyordum seni simdi günahlarim kadar sevmiyorum.
    Cevapla
  • Yusuf Aydın 10 yıl önce Şikayet Et
    VEKIL OLDUN ADAM OLMADIN. hocana sor türkü öğretecek yerine bir fatiha öğretse islamiyetin arkasına saklanıyorsunuz
    Cevapla
  • Kemal BOZTAŞ 10 yıl önce Şikayet Et
    Bundan önemlisi. Şu şabanı boş verin kayda değer biri bile değil. Suriye'ye garibanlara giden tırları engelleyenler nasıl hesap verecek? biz Milli Eğitim ile ilgili yasa tasarısı hakkında konuşalım. Ak Parti derhal yeniden gözden geçirmeli çok mağduriyet olacak ve acısını çocuklarımız çekecek.
    Cevapla
  • KÖKSAL AYGÜN 10 yıl önce Şikayet Et
    SOY AD ADAMI KURTARMAZ. şükürler olsun ahirete inanıyoruz vatanımızın dirliği birliği için canımızı vermeye hazırız .hiç bir arkadaşımız soyadına güvenip yola çıkmadı,ülkenin bağımsızlığını tehlikeye düşürecek hareketler yapmadı.
    Cevapla
  • fahri aydın 10 yıl önce Şikayet Et
    keşke vicdanına sorsaydın. bu başbakana bu yapılır mı diye???
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
ABD'de üniversiteler Gazze için ayaklandı! Akademisyenler ters kelepçe
36 bin sağlık personeli alınacak!