MEB'den Nabi Avcı ile ilgili açıklama

Milli Eğitim Bakanlığı, Bakan Nabi Avcı'nın herhangi bir Twitter ve Facebook hesabının olmadığını bildirdi.

MEB'den Nabi Avcı ile ilgili açıklama
MEB'den Nabi Avcı ile ilgili açıklama
GİRİŞ 12.03.2014 21:19 GÜNCELLEME 12.03.2014 21:19
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Twitter ve Facebook'ta Nabi Avcı adını kullanılarak açılan hesapların tümünün sahte olduğunu bildiren bakanlık, iki gündür bu sahte hesaplar üzerinden "MEB Nabi Avcı istifa etti" türünden yalan haberler yayılmak istendiğini belirtti.

Yapılan açıklamada ayrıca, "Sahte olduğunu defalarca açıkladığımız bu Twitter hesaplarından gönderilen sahte mesajları, yalan olduğunu bile bile 'haber' diye sunan marjinal televizyon kanallarına ve internet sitelerine itibar edilmeyeceğinden eminiz." denildi.

KAYNAK: CİHAN
YORUMLAR 1
  • hıdır metin 10 yıl önce Şikayet Et
    uydursunlar bakalım. . ancak gülünür işini en sakin yapan bakanlarımızdan birisi istifa etmişmiş. uydursunlar bakalım. sn bakanım cemaatçi akpci şuncu buncu demeden tüm okul müdürlerinin görevlerini sonlandırınız istedikleri kadar konuşsunlar. kimse oraları çiftliği gibi görmesin daha pc kullanmayı bilmeden memurna işçisine varana dek eziyet eden ruh hastaları var. çoğu hiç bir şeyden anlamadan müdürlüğünü baskı aracı olarak kullanıyor. bunları ayırd etmek zor o açıdan komple değişip 4 yıldan fazla durdurulmamalı hiç kimse. amaç öğretmenlikse sizinde söylediğiniz gibi 4 yıllık nöbet değişimi nelerine yetmez. hastanelerde devamlımı sanki başhekimlik.. adam 15-20 senedir müdür kendini ali kıran başkoparan sanıyor. çekp gitsinler bunların yürekleride yoktur öğretmenlik yapmaya. dürüstlükten bahsederler haşa kendilerini peygamber gibi adil sanırkan körleştiklerinden her türlü haksızlığı kendileri yaparlar.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Yunan şarkıcı Marina Satti, İsrailli yarışmacı Eden Golan'ı mimikleriyle protesto etti
Son Dakika: Beştepe'deki sürpriz görüşme sona erdi!