Eski AK Partililer parti kuruyor

Günay, "Yeni bir siyasete Türkiye'nin ihtiyacı var. İktidar ve muhalefetin kendisine bakması gerekir" diyerek yeni parti sinyalini verdi.

Eski AK Partililer parti kuruyor
Eski AK Partililer parti kuruyor
GİRİŞ 20.03.2014 15:35 GÜNCELLEME 20.03.2014 15:35
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

İzmir Milletvekili Ertuğrul Günay, yeni bir siyasi oluşuma yeşil ışık yaktıklarını belirterek, "Yeni bir siyasete Türkiye'nin ihtiyacı var. İktidar ve muhalefetin kendisine bakması gerekir. Bunun karşılanmaması halinde yeni bir çocuğun doğumunu buradan müjdeliyorum" dedi.

AK Parti'den ayrılan milletvekilleri Ertuğrul Günay, Erdal Kalkan ve İlhan İşbilen, ortak basın toplantısı düzenledi. İlk konuşan Ertuğrul Günay, yeni bir parti kuracakları sinyalini verdi. Bir basın mensubunun; 'yeni bir siyasi oluşumun startını mı veriyorsunuz' sorusuna Günay, "Yeni bir siyasete Türkiye'nin ihtiyacı var. İktidar ve muhalefetin kendisine bakması gerekir. Türkiye toplumunun demokrasiye ekonomik gelişmeye ihtiyacı var. Türkiye toplumu adalet istiyor. Bütün partiler buna bakacak. Kendilerini revize edecekler. Toplumun ihtiyacını görürlerse yollarına devam edecekler. Karşılamazlarsa toplum yeni siyasi hareketleri bağrından çıkaracaktır. Bunun karşılanmaması halinde yeni bir çocuğun doğumunu buradan müjdeliyorum" sözleri ile cevap verdi.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 12
  • Ezgi Akarsu 10 yıl önce Şikayet Et
    Milletvekilliğinde istifa etselerdi keşke. Milleti kandırmak olmuyor mu? Bu insanlar bağımsız olarak girmediler ki meclise.AKP diye insanlar oy verdi onlara
    Cevapla
  • adam turk 10 yıl önce Şikayet Et
    YENİ BİR SİYASİ PARTİYE İHTİYAÇ OLDUNU SANMIYORUZ. muhtemelen cemaatin partisi olacak, cemat başka partide rahat edemeyeceğini aklı kesti,mhp yi elde edemedi chp de kısmen ilerleme sağladı, yetmedi şimdi parti kurulacak, her halde hoca efendi de başa geçirilecek irandaki mollanın devlet başkanını atadığı gibi atama yapacak, görünen o ki iran sistemi türkiyede tutmaz,daha mübarak,daha huzurlu,daha ahirete yönelik,daha çok kadro makam mevki dağıtacak olsala,r gelirimizi 10 katına çıkaracak olsalar bile oy vermeyecemizi şimdiden beyan edelim, oldukça listesi geniş ama devletide dershaneleri gibi yöneteceklerse, yada paralel abiler gibi olacaksa, parti kurmadan önce ya bize başka ülkeye sığınma garantisi versinler, yada burda oldumuz müddetçe oy vermeyeceğimizi bilsinler, YAŞATTIKLARINIZ VADETTİĞİNİZ CENNETİN HABERCİLERİDİR(!) UMARIZ YANLIRIZ, MİLLEt! tayyibe sahip çık!
    Cevapla
  • Bekir z. Çelik 10 yıl önce Şikayet Et
    Partinin adı AKP olsun. AKP olsun açılmı da Aldatan ve kandıranlar partisi. Çünkü bunlar bizi aldattılar ve kandırdılar. Amblemleri de mum olsun çünkü mumları yatsıya bile kalmaz.. Parti kuracakaları için memnun oldum. Çünkü böylece boylarının ölçüsünü alacakalar.
    Cevapla
  • fırtına 10 yıl önce Şikayet Et
    TUTMAZ KOÇUM TUTMAZ.... Sizinki akıntıya karşı kürek çekmeye benziyor.Bugün Türkiyede Kayıtlı 77 Part mevcuttur.Bunların en genci de GEZİ PARTİSİ(GZP)dir.Bu partilerden hangisini vatandaş biliyor.4 bilemedin 5 parti ismini ancak hatırlar.Sizin kuracağınız da 78.Parti olur.Kısacası TABELA PARTİSİ OLMADAN ÖTEYE GEÇEMEZSİNİZ.Böyle bozuk sütten mayalanan yoğurt tutmaz...
    Cevapla
  • Mlym 59 10 yıl önce Şikayet Et
    Patinin Amblemi TUZLUK Olsun. Amblemini Ben Buldum Adını Siz Koyun...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Son Dakika... 7 ilde 'Mahzen' operasyonları: Bir suç örgütü daha çökertildi!
ABD'de neler oluyor? Columbia Üniversitesinde Arap rektör detayı!