Kılıçdaroğlu bu kez açık hesabı göremedi

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu Kırıkkale mitinginde Belediyenin hesaplarının kapalı olduğu, görülmediğini söyledi ancak dediğinin tam aksi çıktı.

GİRİŞ 24.03.2014 15:47 GÜNCELLEME 24.03.2014 16:48
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

CHP Genel Başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğl'nun Kırıkkale'de yaptığı mitingde yine bir gafa ve yanlışa imza attığı ortaya çıktı. Kırıkkale Belediyesi'nin şeffaf değil dediği hesaplar belediyenin internet sitesinde yer aldı.

Kılıçdaroğlu'nun her mitinginde söylediği ve Başbakan Erdoğan'ın da destek verdiği "Yalancıdan Başbakan olmaz" sözü akıllara geldi.

İşte Kırıkkale Belediyesi'nin o açıklaması:

CHP Genel Başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu partisinin Kırıkkale Cumhuriyet Meydanında ki mitinginde Kırıkkale Belediyesi hakkında ve Belediye Başkanımız Sayın Veli Korkmaz hakkında gerçeğe aykırı ve talihsizlik içeren bazı açıklamalarda bulunmuştur.

Öncelikle Sayın Genel Başkan yaptığı konuşmada Kırıkkale Belediyesinin borçlarının açıklanmadığını ileri sürerek son zamanlarda ki hatalı konuşmalarına bir yenisini daha eklemiştir. Kırıkkale Belediyesinin mali durumu hakkında ayrıntılı bilgiler Belediyemizin internet sitesinde aylar önce yayınlanmış ve bu bilgiler resmi sitemizde halen durmaktadır. Bu kadar açık ve net bilgiye rağmen Belediyenin borçlarının açıklanmadığını ileri sürmek açık bir bilgisizliğin ve art niyetin yanında siyasi gaf olarak anılacaktır. Sayın Kılıçdaroğlu miting meydanında yeterli katılımı sağlayamadığından olsa gerek Belediyemiz hakkında gerçeğe aykırı bilgileri ileri sürmekten imtina etmemiştir.

Kırıkkale Belediye Başkanımız Sayın Veli Korkmaz hakkında da art niyetli bir yaklaşım sergileyen Sayın Kılıçdaroğlu birkaç yıl önce bir dava hakkında ortaya attığı gerçeğe aykırı beyanlarına Kırıkkale'de de devam etmiştir. Bahsetmiş olduğu dava kapsamında Belediye Başkanımız Sayın Veli Korkmaz hakkında takipsizlik kararı verilmesine rağmen Sayın Genel Başkan bilgi kirliliği oluşturmaya çalışmıştır.

Miting konuşmasında Belediyemizde çalışan şirket işçilerinin durumu hakkında da yanlış bilgiler ileri sürülmüştür. Maaş konusunda ortaya atılan iddialar gerçeği yansıtmamaktadır.

Seçim çalışmalarının sonuna geldiğimiz bugünlerde toplumu yanıltıcı bilgi vermekten kaçınmak öncelikle  liderlere düşmektedir. Bu meyanda Sayın Kılıçdaroğlu'nu daha sorumlu davranmaya çağırırken Belediyemiz hakkında istediği bilgiye interneti kullanarak ulaşabileceğini hatırlatmak isteriz.

YORUMLAR 12
  • köksal taşkın 10 yıl önce Şikayet Et
    AYNI HAVAYI TENEFFÜS EDİYORUZ AMA.............. hani derler ya adamı güldürmeyin diye
    Cevapla
  • burak sezgin 10 yıl önce Şikayet Et
    hastamısın sen ?. sen bişe içiyorsun ama ne... ya bu beyfendiye 5 sene öne soruyorlar '' bazı iddalarda bulunuyorsunuz efendim eeee iski haksız kazanç sağlıyor'' diye.yanında da gürsel turizim var. buna suyun metreküp fiyatını soruyor kanal7 muhabiri..''sölemek zorundamıyız kardeşim özgürlük var bu ülkede '' diyip kaçıyorlar toplantıdan..
    Cevapla
  • tolgaa 10 yıl önce Şikayet Et
    SOY adı kemal yılmaz mı acaba ?. Cem yılmaza yeni rakip çıktı yaa la :))
    Cevapla
  • yusuf KaRa 10 yıl önce Şikayet Et
    ucuyor resmen.... her konusma öncesi bu adam hap mi aliyor anlamiyorum,iyii kafa yapiyor...Okadar karizmasiz ki söyledikleriyle örtüsüyor.
    Cevapla
  • muharrem tosun 10 yıl önce Şikayet Et
    بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِِBismillahirrahmanirrahim. genel müdürlük makamına oturdugunda partisine zarar vermeye daha sonra gezi olayları başladıgı dönemlerde Ülkemize zarar veren davranış söylemdlerde bulunuyorlardı . son seçim dönemi koltuk elden gidiyor sitresi ile sanırım artık kendine zarar verir duruma düşmüştür. seçimden sonra koltuguyla gezmeye başlar ise şaşırmayalım yada yakmaya yeltenir
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Miçotakis: Türkiye ile ilişkilerde olumlu atmosfer devam ediyor
Refah'ı işgal eden İsrail'den skandal savunma: Barış anlaşmasını ihlal etmiyorlarmış!