İşte AK Parti'yi üzen 3 şehir

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç yerel seçimler sonrası ilk Bakanlar Kurulu sonrası açıklamalarda bulundu. Arınç, yerel seçim sonuçlarıyla ilgili rakamları açıkladı.

İşte AK Parti'yi üzen 3 şehir
İşte AK Parti'yi üzen 3 şehir
GİRİŞ 08.04.2014 06:46 GÜNCELLEME 08.04.2014 06:53
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Belediye başkanlığı seçimi yapılan 1394 birimin 30 büyükşehirinin 18'inde AK Parti'nin kazandığını dile getiren Arınç, hem AK Partilileri hem de Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı üzen üç ili açıkladı.

AK PARTİ TEKİRDAĞ, IĞDIR VE HAKKARİ'DE YOK

Arınç ''İlçe belediye başkanlıklarının tamamını kazandığımız 7 ilimiz var. Maalesef 3 ilimizde Hakkari, Iğdır ve Tekirdağ'da ilçe belediye başkanlığını kazanamamışız'' dedi.

YORUMLAR 6
  • Temiz Bey 10 yıl önce Şikayet Et
    @mmnnrrr : onu bunu bilmem karadenizli oğlu, karadenizlidir !. Ayrıca, lafını anlamak için tercümana gerek var yalnız Türkçe konuşurum !
    Cevapla
  • muharrem tosun 10 yıl önce Şikayet Et
    بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِِBismillahirrahmanirrahim. yerel seçim de kamuoyu görselde yayın yapılırken şehirler olarak gösteriliyor ne yazıkki ilce bazında gösterilmemesi çok büyük eksiklikdir. özellikle il bazında artvin alınması şahsıma göre izmirden daha önemlidir. artvin hiçbir şekilde alınamıyacagı izmir alınacagı kanaatindeydim . artvin alan gönüller fet eden bu ülkede alamıyacagı bir yer olmadıgı kanaatindeyim. hiç ilce dahi alınamamasında özel bir sebep oluşu ayrıntılı bir inceleme yapğılması gerekir
    Cevapla
  • mmnnrrr 10 yıl önce Şikayet Et
    Temiz bey. senin hanım antropolog mu?
    Cevapla
  • Temiz Bey 10 yıl önce Şikayet Et
    Benim en çok üzüldüğüm GİRESUN dur !. Benim hanım karadenizlidir ve Giresun için, onlar ezelden gavurdur dedi !
    Cevapla
  • Ufuk 10 yıl önce Şikayet Et
    "Ahmet" adlı yorumcuya, . Dediğin doğru bile olsa Tokat Almusun nüfüsunun tamamı bile chp ye oy kullansa, değil Tekirdağ büyük şehirin, ilçelerinin, herhangi birinin kazanmasını dahi sağlayamaz.Başka sebepleri olmalı, mesela yaşam biçimine müdahale, belediyecilik hizmetlerinde başarısızlık vs. gibi...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Uğurcan Çakır ve Markus Gisdol arasında gerginlik
'Ekrem İmamoğlu'na karşı Özgür Özel mi öne çıkartılıyor?'