Muharrem İnce'den AK Parti itirafı

CHP'li Muharrem İnce, cumhurbaşkanı adayı konusunda partisini topa tuttu. İnce, " AKP Abdullah Gül'ü, Erdoğan'ı Bülent Arınç'ı tartışıyor ama CHP'de böyle bir şey yok" dedi.

Muharrem İnce'den AK Parti itirafı
Muharrem İnce'den AK Parti itirafı
GİRİŞ 17.04.2014 12:42 GÜNCELLEME 17.04.2014 13:17
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

CHP Grup Başkanvekili ve Yalova Milletvekili Muharrem İnce, Cuma günü yapılacak Parti Meclisi toplantısı öncesinde Al Jazeera'ye konuştu. Yerel seçim sürecinin iyi değerlendirilemediğini söyleyen İnce, 30 Mart seçimlerinde doğru adaylar gösterilemediğini belirtti. Transfer aday anlayışını doğru bulmadığını kaydeden Muharrem İnce Cumhurbaşkanlığı seçim sürecinde de CHP'nin "aynı hastalığı" göstermemesi gerektiğini söyledi.

"CHP KENDİNE GÜVENMEYEN BİR HAVA VERİYOR"

İşte İnce'nin o açıklamaları;

Türkiye'nin önünde Cumhurbaşkanlığı seçim süreci var, bu konuda CHP'nin tavrı ne olmalı size göre, görüşleriniz nedir?

Cumhurbaşkanlığı için de yine aynı hastalığı görüyorum, hissediyorum, yine bir transfer peşindeler herhalde. Bu doğru değil. Başlarken bir sıfır yenik başlıyorsun, "Benim içimde böyle bir adam yok, ben yetiştiremedim" diyorsun. "Bende yok dışarıdan bakacağım" diyorsun. Ümit Boyner ismini ortaya atanlara sesleniyorum CHP ile ne alakası var? Bir kere böyle bir şey olamaz, bunları doğru bulmuyorum. AKP Abdullah Gül'ü , Erdoğan'ı Bülent Arınç'ı tartışıyor, kendi içinden isimleri tartışıyor. Niye? Kendine güveniyor. Kendine güvenmeyen bir yapı havası veriyor CHP. "Bende yok böyle bir kişi, dışarıdan bakıyorum, bakacağım, benim oylarım garanti diğer kesimlerin oylarını da bu kişiyle alacağım". Senin içinden diğer kesimlerin oylarını alacak biri yok mu? Kendi içinden bakmalı. Ümit Hanım'ı incitmek ve saygısızlık yapmak istemem ama bu yaklaşımı doğru bulmuyorum.

"DENİZ BAYKAL İSABETLİ"

Cumhurbaşkanı adaylığı için sizin aklınızda bir isim var mı?

Benim isim söylemem doğru olmaz, nasıl seçileceği belli. Milletvekillerinin iradesi olacak, 20 milletvekilinin imzası gerekiyor bir kere.

Partinin içinden biri olmalı diyorsunuz, Deniz Baykal nasıl bir isim size göre?

Bence iyi bir isim, kendi takdiridir tabii. Düşünülürse bulunur.

YORUMLAR 10
  • mehmet ertekin 10 yıl önce Şikayet Et
    AKP YE OY VERMEYENLER SİZDEN NEFRET EDİYOR DEDİ İNCE..... tam bir nefret dolu bölücü söylem...o mantıktan yola çıkarsak milli şefinizden bu yanada oy alamadığınız %80 sizden nefret ediyor...!!!
    Cevapla
  • ismilazimdegil 10 yıl önce Şikayet Et
    HANİ VAR YAA. Bir zamanlar galiba Meclis Başkanı da olmuş. Meclis Başkanı olarak konuşmasına eski görüntülerin aktarıldığı bir sunumda gördüm. Şaştım kaldım. Kamer Genç. Cumhurbaşkanı adayı olarak CHP yi temsil edeceğine inanıyorum. :) :) İnandın mı kadir. :)
    Cevapla
  • muharrem tosun 10 yıl önce Şikayet Et
    بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِِBismillahirrahmanirrahim . chp nin c. başkanı adayının c.hp nin arka bahcesi olarak kullanmış oldugu aym başkanı oldugu herkes tarafından bilinmekde hepinden önemlisi haşim beyin ihanet hareketi sızdırmış oldugu militanizm lerden biri oldugu toplum ümmet vijdanında kanaat getirilmiştir. en ilğinç olan incenin bu ihanet hareketie baglı olduguna ragmen bu çıkışı tersten vuruşmu iki yüzlülükmü mualefet ten gelecek seslerin dozajını refleksini görmek maksatlı algı çalışmasıdır..
    Cevapla
  • serdar demir 10 yıl önce Şikayet Et
    buna inanıyor mu acaba?. baykal cumhurbaşkanı adayı olursa milletin baykala oy vereceğine muharrem ince gerçekten inanıyor mu acaba?
    Cevapla
  • mubinkoçal 10 yıl önce Şikayet Et
    doğru. arasıra doğruyu soyluyorlar kendi içlerinde yok ,olmadığı içindir ki ankarada ithal başkan adayı gosterdıler ,kendi içlerinde bir belediye başkan adayı bulamayanlar cumhurbaşkanlığı için nasıl bulsunlar ,en iyisi siz bulamadınız bari akp nın adayını destekleyın
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
TOKİ, 33 ilde arsa satışı yapacak
İsrail lobileri engellemeye çalışıyor: Erdoğan'ın ABD ziyaretinde son durum ne?