Bloomberg'ten Erdoğan'a: Paylaşın!

Michael Bloomberg hem Türkiye'yi hem de Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı övdü.

Bloomberg'ten Erdoğan'a: Paylaşın!
Bloomberg'ten Erdoğan'a: Paylaşın!
GİRİŞ 16.06.2014 09:50 GÜNCELLEME 16.06.2014 09:50
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, kendisiyle görüşmek için Trabzon'a giden Michael Bloomberg'le Trabzon Valiliği'nde bir araya geldi.

Medya ve finans sektöründeki yatırımlarıyla tanınan Bloomberg'in Erdoğan'a, "kamu sağlığı, sigarayla mücadele ve yol güvenliği konularında devrim yaptınız, tecrübelerinizi dünyayla paylaşın" dediği öğrenildi.

Erdoğan, son yıllarda BM İklim Değişikliği Özel Temsilcisi unvanıyla çalışmalar yürüten Bloomberg'e devrim niteliğindeki adımları anlattı ve icraatların sonuçlarının görülmeye başlamasından duyduğu mutluluğu dile getirdi.

Dünyanın en zenginleri arasında başı çeken Bloomberg'in Türkiye'nin bir finans merkezi haline gelmesini önemsediklerini, bundan memnuniyet duyduklarını da ifade ettiği öğrenildi.

KAYNAK: AKŞAM
YORUMLAR 4
  • cafer mutlu 9 yıl önce Şikayet Et
    Turkiyede neyin olacagini Rus asilli Yahudi mi karar verecek ?. Zengin adam taa basbakanin ayagina gidiyor,vardir bi menfaati.
    Cevapla
  • Mehmet Yıldız 9 yıl önce Şikayet Et
    Yol güvenliği. Yol güvenliği derken?
    Cevapla
  • Aslantepeli 9 yıl önce Şikayet Et
    Sadece Finans degil, Egitim Merkezlerinden biri de olmali. Gelecek nesilleri gog-mogog'a karsi hazirlamak icin DiN bilgisi yuksek profesorlere de ihtiyac var. Not= Su anda olanlar Kiyamet savasi degildir
    Cevapla
  • HalitBinVelit 9 yıl önce Şikayet Et
    Başbakan Erdoğanın kıymetini Dünya biliyor ....ama....... ...Bizdeki Vatan hainleri Geziciler ve Parelelciler bir türlü kabullenmiyor?....
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Flaş hamle geldi! Nuri Şahin'den Beşiktaş'a yanıt
Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Türkiye sahalara döndü