Çatı adayı İhsanoğlu memleketi Yozgat'ta

CHP ve MHP'nin 'çatı aday' olarak Cumhurbaşkanı adayı gösterdiği Ekmeleddin İhsanoğlu, yurt gezilerine memleketi Yozgat'tan başladı.

Çatı adayı İhsanoğlu memleketi Yozgat'ta
Çatı adayı İhsanoğlu memleketi Yozgat'ta
GİRİŞ 01.07.2014 19:08 GÜNCELLEME 02.07.2014 11:14

Ekmeleddin İhsanoğlu, Akşam saatlerinde geldiği Yerköy İlçesi'nde Molla Osman Türbesi önünde Kalabalık Tarafından Gerçekleştirilme karşılandı. İhsanoğlu, Molla Osman Türbesi'ni Ziyaret ederek dua etti. Daha sonra Yaklasik 500 araçlık Konvoy Eşliğinde uzerinde 'Cumhurbaşkanı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu,' Fotoğrafının yayınlandığı otobüsle Yozgat kent merkezinde Cumhuriyet Alanı'na Gelen İhsanoğlu, burada da hemşehrilerinin yoğun ilgisiyle karşılandı. Hemşehrileriyle tek tek tokalaşan İhsanoğlu,yürüyerek Yozgat Valiliği'ne geçti.

Yozgat Valisi Abdulkadir Yazıcı'yı makamında Ziyaret eden Ekmeleddin İhsanoğlu, "Cumhurbaşkanılğı seçimlerine memleketim, baba ocağım Yozgat'tan Başlamak İstedim. Bu nedenle buradayım. Valimize nezaket ziyaretinde bulunuyorum. O nedenle fazla Bir Açıklama yapmayacağım. Gün boyu BURADA Gazeteciler ettik sizlerle Birlikte olacağız . Ey Zaman GEREKLİ Açıklamaları yapacağım. BURADA nezaket ziyaretinde bulunuyorum "dedi.

Ekmeleddin İhsanoğlu'nu Yerköy A.Ş. Yozgat karşılamadan programında MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz Ile CHP Sakarya Milletvekili Engin Özkoç, Büyük Birlik Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selahattin Şenliler, Demokrat Parti Genel Başkan Yardımcısı Nuri Efe, Eski bakanlardan Lütfullah Kayalar da Hazır BULUNDU.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İstanbul'daki 1 Mayıs gösterilerinde polise saldıran 52 şüpheliye tutuklama talebi
'Ekrem İmamoğlu'na karşı Özgür Özel mi öne çıkartılıyor?'